Автор Тема: Globo 7010CR  (Прочитано 15923 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній clott

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +20/-1
Globo 7010CR
« Відповідь #60 : 07:12:06, 24 Листопад 2009 »
не можу вшити дамп-джитаг не бачить проц,яким джитагом шити?

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3515
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Globo 7010CR
« Відповідь #61 : 08:14:31, 24 Листопад 2009 »
не можу вшити дамп-джитаг не бачить проц,яким джитагом шити?

Найкраще на мікросхемі, якщо я правильно зрозумів суть питання. Можу в цьому питанні допомогти.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній slotvin

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 162
  • Рейтинг: +142/-0
Globo 7010CR
« Відповідь #62 : 14:47:12, 17 Травень 2010 »
Є тюнер 4050сх.При включені засвічується буут потім рисочки і через пару секунд табло темне,відео нема.Прошивається нормально.Пробував з компа на тюнер а потім зливав назат в комп і звіряв хехредактором все збігається.Міняв кварц недопомогло.Може хто стикався з такою проблемою.

Відсутній bad

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 114
  • Рейтинг: +76/-17
Globo 7010CR
« Відповідь #63 : 22:06:09, 07 Листопад 2010 »
Принесли тюнер YUMATU меню як в 7010cr еле немае карткоприймача може хтось порадить чим його перешити?
Vu+ Solo2

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6201
  • Рейтинг: +8202/-15
Globo 7010CR
« Відповідь #64 : 22:51:00, 07 Листопад 2010 »
Меню залишіть собі, нам же подайте системну інформацію :)
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній bad

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 114
  • Рейтинг: +76/-17
Globo 7010CR
« Відповідь #65 : 07:39:55, 08 Листопад 2010 »
Та немае вже інформаціїї після перешивки не стартуе тільки boot а далі темно :)
Vu+ Solo2

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 815
  • Рейтинг: +397/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Globo 7010CR
« Відповідь #66 : 21:27:29, 24 Грудень 2011 »
Globo 7010CX небачить РТР планета і 1 ТВРус з Хотбірда. Дісекю і справне головка теж кабель ок.Допоможіть зрозуміти причину.

Присутній kcander

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 164
  • Рейтинг: +164/-1
Globo 7010CR
« Відповідь #67 : 21:43:41, 24 Грудень 2011 »
Було схоже на опені 600 помогла заміна літів біля ВЧ блока і незабуть про сетевий удачі.
OPENBOX-X6 4W 5E 13E 56E 53E 75E 85E 90E
OPENBOX-X 800 4EW 5E13E 75E

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 5675
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 1254
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 1942
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 1895
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 4302
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan