Автор Тема: Globo 7010CR  (Прочитано 14147 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
Globo 7010CR
« : 12:13:58, 06 Березень 2007 »
Хотылось би взнати думку користувачів, які мають тюнер Глобо 7010CR (під карточку). В ньому ,наскільки мені відомо, інший софт (5119) Як цей тюнер працює з кодованими каналами, АУ ТПС, і т. п. Дякую
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
Globo 7010CR
« Відповідь #1 : 12:57:26, 06 Березень 2007 »
to_bodyan прошивки , інструкція в мене є. Цікавить сам тюнер і його можливості. Тому що в мене є можливість поміняти свій COSMOSAT 7100 на новий глобо 7010CR. По досвіду роботи з 7010А відмічаю краще зображення і звук на 7010А порівняно з COSMOSAT 7100.
П.С. Я з Жидачева
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
Globo 7010CR
« Відповідь #2 : 11:09:56, 09 Березень 2007 »
Вчора взяв у руки це чудо ворожої техніки. Опишу враження і питанн, які виникли. Склепали його у Львові (http://www.kudi.com.ua/) вказана адреса в інструкції. Спеціально брав непрошитий тюнер із рідними установками, щоб самому поколупатись. Системна інформація: модель ID - GLOBO_5119_COOL
версия жест - 5119
версия софт - 2.3.02
версия загруз. - 1.6.0
Українська мова меню формально прописна, але коли пробуєш її вибрати, все одно залишається англійська.
Спробував обновити софт до версії 2.3.65. Тут почались проблеми. Користувався загрузчиком AVUpgrade 3.1.05. (ST51XX), софт не обновився видало "ident check failed". Спробував міняти загрузчик і вливати інший софт. Після кількох невдалих спроб загрузчиком AVUpgrade 3.1.02 вдалось залити софт Труман_5119_2.3.62.. Причому ця версія загрузчика ідентифікувала старий софт так:
ident for nocheck - 0
hard mod - TENA
soft mod - VG
manuf ident - YWDEMO
hard ver - 5119
soft ver - 2.3.02
Після того як залився трумановский софт 2.3.62, зявилась можливість доступу до ЕМУ, відкрились кодовані канали, правда не всі, але думаю після редагування файла ключів відкриються всі. На цьому поки що вчора зупинився. Хотілось би отримати поради спеців, як і чим правильно вливати софти, чому вдалось обновити софт тільки до 2.3.62., а не до вищої версії. Взагалі буду вдячний за будь-яку допомогу по цьій моделі тюнера.
Дякую
П. С. Чому не працює http://viaccessfree.com
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
Globo 7010CR
« Відповідь #3 : 17:12:45, 09 Березень 2007 »
to shpak
Завантажуй софт за допомогою програми, яку я виклав у розділі програм. Нею все заливається на ура
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній tech

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +10/-0
Globo 7010CR
« Відповідь #4 : 19:00:50, 10 Березень 2007 »
Даний тюнер , відмінний апарат, шустрий (швидкість переключення каналів можна зрівняти з дрімом 500-м) без глюків, головне все що потрібно клієнтам все показує. Крайня версія 65-а, з картами працює "на ура", навіть з новими ірдето (для кабельних операторів). Ціна і якість себе оправдують на всі сто!
Удачі,
tech

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
Globo 7010CR
« Відповідь #5 : 15:06:51, 11 Березень 2007 »
Дякую всім за інфоромацію стосовно 7010 CR. За вчора і сьогодні розібрався в дечому. Залив останню версію софта2.3.65. Відкрились кодовані в БІСС українські канали, але залишилась ложка дьогтю; а саме - не можу відредагувати ключі. порядок моїх дій -
 Витягую із прошитого тюнера програмою AVUpgrade3.1.02 файл ключів, зберігаю його в компі. Потім пробую редагувати за допомогою програми AVKeyEdit 3.1.00. Програма відкриває ключі у вигляді ієрогліфів. Так само і програма AVKeyEdit 3.0.00. Єдина програма, яку я найшов і яка коректно відкрила ці ключі - це прграма KeyEditor 1.08 із пакету key make how to 1.2. в цій прграмі вдалось ввести новий ключ БІСС на НТС із 75 градуса. Але ця програма зберігає ключі у стандартному форматі "key" стандартної величини 64кб,а такий файл назад у тюнер не грузится. Був би вдячний всім хто бнаставив мене на путь істинний, і пояснив мої помилки. А також може хтось має робочі ключі для софта 2.3.65 ( з НТС 75гр., Медіатеч Мінімакси з Амоса, Фокс Сербія і т.д.)
Дякую всім за допомогу.
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній tech

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +10/-0
Globo 7010CR
« Відповідь #6 : 15:27:27, 11 Березень 2007 »
Hi!
Думаю разберешся:

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
Globo 7010CR
« Відповідь #7 : 15:39:12, 12 Березень 2007 »
Ще таке питання. Звернув увагу що в даному тюнері (GLOBO 7010СR) при перегляді на екрані телевізора картинка займає не повний растр екрану. Не доходить до нижньої сторони приблизно 1-1,5 см. Таке спостерігав незалежно від версії софта (2.3.62, 2.3.65, Труман, Глобо). Цікаво чив інших користувачів те саме, чи це якийсь глюк?
Дякую
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
Globo 7010CR
« Відповідь #8 : 14:22:51, 13 Березень 2007 »
Дякую всім хто допоміг програмами і порадами, але проблема залишилась невирішена. В мене склалось враження ,що для софтів в яких вирішене АУ ТПС редактор ЕМУ дещо інший, ніж в попередніх софтах. Поясню чому я так думаю. Для залиання і редагування ключів я користувався програмами, стягненими з І-нету, а також взятими тут на форумі (ще раз дякую tech і bodyan), а саме GLOBO_OPTICUM_ST5105_5119_5518_key_tools.zip, key make how to 1.2 (Key Merge 1.0.04, KeyEditor 1.08) - робив ніби все так, як рекомендовано в описі, але файли ключів, які утворювались в результаті після загрузки в тюнер не тільки не відкривали кодовані канали (програмою мінімум було хоча б відкрити  НТС (БІСС) із 75 гр.), але після заливки їх переставали показувати раніше відкриті інші канали (1+1І,Мегаспорт, М1І і ін. кодовані), які відкривались після заливки софта Труман2.3.62алл. Більше того коли я пробував залити уже готові файли ключів. які були вже готові в папках вищезгаданих програм  (тобто по-замовчуванню робочі)- всі БІССкодовані канали не показували. Спроба коригувати кей-файли програмами AVKeyEdit 3.0.00 і AVKeyEdit 3.1.00 також нічого не дала, тому що вони відкривали ці файли у вигляді якихось ієрогліфів. Тому зараз стою на софті із старими ключами, взятими із Труман2.3.62алл і обновленим софтом до Труман2.3.65. Надія все таки не вмирає Може хтось все-таки порадить щось корисне, або пояснить, якщо я в чомусь помиляюсь.
Дякую і чекаю відповіді.
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній tech

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +10/-0
Globo 7010CR
« Відповідь #9 : 22:39:53, 13 Березень 2007 »
Hi!
Бреш цей файл тхт bisskey и цю прогу а також ключи від 6-ти  тисячної серії  keys_biss и буде в тебе все показувати. Все в архиві.
Удачі,
tech

[вкладення вилучене Адміністратором]

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
Globo 7010CR
« Відповідь #10 : 07:25:20, 14 Березень 2007 »
Діло в тому що я так і роблю. Правда не пробував обєднати файл ключів Глобо6ххх і бісс текст. Це ідея. Тим більше Що в тих рпрограмах. В тестових файлах бісс не було прописано ТЕТ
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
Globo 7010CR
« Відповідь #11 : 10:32:23, 15 Березень 2007 »
Все таки хотілось почути: хтось дивиться бісс канали(ТЕТ,1+1,), ТПС на даних тюнерах, тобто що і як зараз з софтом для даних тюнерів
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній tech

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +10/-0
Globo 7010CR
« Відповідь #12 : 19:04:23, 15 Березень 2007 »
Ні!
З софтом все ок! И біси кажуть-всі! І шара . І тпс.

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
Globo 7010CR
« Відповідь #13 : 21:30:38, 16 Березень 2007 »
ВСЕ!!!. Накінець получилось запустив БІСС НТС на 75 гр, відкрились всі інші БІССкодовані канали окрім ФОХ. Велике спасибі tech за допомогу.

Ми за Вас раді, але опишіть, в чому була причина, що не виходило, щоб інші не повторювали помилок.
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній tech

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +10/-0
Globo 7010CR
« Відповідь #14 : 07:36:40, 17 Березень 2007 »
Hi!
Ну на Фокс мабудь треба ключ вписати!
Удачі,
tech

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 5037
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 781
Остання відповідь 14:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 1757
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 1744
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 3951
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan