Автор Тема: Globo 7010CR  (Прочитано 16162 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
Globo 7010CR
« Відповідь #45 : 13:01:01, 04 Серпень 2008 »

Відсутній vitija

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +4/-7
Globo 7010CR
« Відповідь #46 : 14:00:18, 20 Серпень 2008 »
Підскажіть як прошити Глобо 7010 cr.і якою программою.Дякую.


Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
Globo 7010CR
« Відповідь #47 : 14:13:30, 20 Серпень 2008 »
Підскажіть як прошити Глобо 7010 cr.і якою программою.Дякую.

Думаю, що в цій гілочці Ви все знайдете! ;)

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 269
  • Рейтинг: +51/-5
Globo 7010CR
« Відповідь #48 : 14:38:54, 20 Серпень 2008 »
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній vitija

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +4/-7
Globo 7010CR
« Відповідь #49 : 16:39:16, 20 Серпень 2008 »

Будьласка підскажіть,не можу прошити Оптікум 7100cr.З программи так якби йде пршивка,і пише що стирає флешку і записує її, по закінчені виключає тюнер в стенбай режим.Підключаю до тюнера, ефекту нуль,як було так і є.А прошивку з тюнера витягує.Одним словом рух в одному напрямку.Тюнер не сприймає ні прошивки ні ключа.Може моя вина в тому ,що з самого початку я залив софт від Глобо 7010 а.

Відсутній ccblack

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Рейтинг: +3/-4
Globo 7010CR
« Відповідь #50 : 09:57:51, 21 Серпень 2008 »
   Може кому те придасться в майбутньому.
Учора зштовхнувся з такою проблемою на Глобо 7010CR почну один по одному.
Мій знайомий купив собі Глобика і мотор, тарілку і мотор настроїли без проблем у тюнер я йому залив свої список каналів і нові ключі  т.до у мене теж мотор. Прописали  супутники (4w-0,8w-5e-13e-19e-28e-36e-39e-45e-53e-75e-80e-90e) усі показує відмінно.
Увечері він мені дзвонить, не включається тюнер, я зібрався і пішов до нього  він поруч живе.
Подивитися що случилося, от тепер сама проблема:
  Після включення тюнера починається завантаження доходить до заставки й усі завис (на цифровій панелі ресивера  світиться тільки одна крапка) на пульт не реагує, виключається тільки  позаду або з  розетки.  Я попросив його розповісти, що він робив з ним. Після того як я пішов він взяв і в автоматі просканировал усі транспондеры на всіх супутниках ( тільки ТВ без радіо) небагато подивився і перевів тюнер у режим чекання, уключити не вийшло.
Вихід найшовся:  залити заново список каналів або повне прошивання  і стежити, щоб у ТВ і радіо каналів не перевищувало заявлені 4000 і тоді цієї проблеми не буде.
     
   

Відсутній vitija

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +4/-7
Globo 7010CR
« Відповідь #51 : 14:23:04, 21 Серпень 2008 »
Підскажіть будь ласка,прошив я Оптікум 7100 7100cr.старою прошивкою,де є бісс і Мітріс, і все йде дуже добре, але Бісс йдє тільки від Амоса, а хочеться щей Сіріус,там де тет.Якщо можете підскажіть,дякую

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6230
  • Рейтинг: +8280/-15
Globo 7010CR
« Відповідь #52 : 14:34:37, 21 Серпень 2008 »
Чи приніс якийсь результат завантаження ключів від того ж Свірака?
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній vitija

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +4/-7
Globo 7010CR
« Відповідь #53 : 21:20:27, 25 Серпень 2008 »
Я просто не вмію редагувати файли ключів,чи є можливість залити ключі программою.Потрібні ключі на Бісс,щоб процював тет,київ,PG.PB.як що хто може,і має бажання,буду дуже вдячний.




Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6230
  • Рейтинг: +8280/-15
Globo 7010CR
« Відповідь #54 : 09:03:45, 26 Серпень 2008 »
Мати бажання повинні в першу чергу Ви , а все решта присутнє на форумі.
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній vitija

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +4/-7
Globo 7010CR
« Відповідь #55 : 18:33:50, 26 Серпень 2008 »
В мене бажання хоч відбавляй,в мене знання явно маловато.Дякую.


Відсутній clott

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +20/-1
Globo 7010CR
« Відповідь #56 : 14:37:18, 12 Листопад 2009 »
не можу вшити список ні з компа,ні в ручному режимі.
В МЕНЮ не хоче входити в УСТАНОВКИ.Софти шив різні,
але результат один an24

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2888
  • Рейтинг: +7234/-2
  • dreambox is a dream
Globo 7010CR
« Відповідь #57 : 17:48:26, 12 Листопад 2009 »
Після чого це сталось? Які саме софти... Дамп пробували заливати?
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній peetr009

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 49
  • Рейтинг: +40/-2
Globo 7010CR
« Відповідь #58 : 07:25:39, 13 Листопад 2009 »
Після чого це сталось? Які саме софти... Дамп пробували заливати?
Стьопа які нах дампи? Зрозумів що сам написав?
Клотт, на ці апарати є різні версії софтів - щось типу house emu, Cool emu. Ну і саме головне, що ці апарати йдуть з процами в двох варіантах 5119 та 5105, переважно до нас попадають з 5119.
Якщо потрібна допомога-пиши в приват щоб форум не гадити....

Відсутній clott

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +20/-1
Globo 7010CR
« Відповідь #59 : 09:08:47, 13 Листопад 2009 »
спочатку попробую вшити 2 м

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 5763
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 1330
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 1967
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 1940
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 4373
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan