Автор Тема: Globo 7010cx "вмер"  (Прочитано 6495 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній qvestyara

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 121
  • Рейтинг: +23/-0
  • Use It
Globo 7010cx "вмер"
« : 00:45:47, 27 Липень 2008 »
При перешвці тюнера вимкнули 220в в момент запису тюнер не вмикається що робити якими програмами прошивати??? Vic :'(

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1733
  • Рейтинг: +1869/-0
Globo 7010cx "вмер"
« Відповідь #1 : 09:27:52, 27 Липень 2008 »
Вам допоможе!!!   Jtac
http://sat-ukraine.info/index.php?topic=702.0
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1468
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Globo 7010cx "вмер"
« Відповідь #2 : 09:36:44, 27 Липень 2008 »
На майбутнє постав собі UPS а то постійно будеш мати проблеми...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній qvestyara

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 121
  • Рейтинг: +23/-0
  • Use It
Globo 7010cx "вмер"
« Відповідь #3 : 10:52:05, 27 Липень 2008 »
Ups ВЖЕ купив Vic

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2907
  • Рейтинг: +2897/-13
Globo 7010cx "вмер"
« Відповідь #4 : 05:35:32, 09 Листопад 2008 »
Принесли сьогодні мені такий тюнер , при загрузці пише boot , а потім
появляються дві риски і все . Посвітяться секунд 30-цять і зникають .
Флешка ? Jtac ? Живлення вроді в нормі .
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 284
  • Рейтинг: +328/-13
Globo 7010cx "вмер"
« Відповідь #5 : 05:54:10, 09 Листопад 2008 »
А як зникають риски він включаеться???Якщо ні то підозра ОЗУ,а JTAG проц опреділяє???

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2907
  • Рейтинг: +2897/-13
Globo 7010cx "вмер"
« Відповідь #6 : 12:10:43, 09 Листопад 2008 »
Коли зявляються риски на табло тюнера і завмирають ,
то на телевізорі зявляється заставка прошивки Труман ,
але якась не повна . В низу чуть-чуть її не вистарчає !
Після того як риски зникають , то і зникає сама заставка
і усе ! Блок живлення підставляв другий , не допомогло .
Jtac не пробував , не мав часу !!!
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній vaha69

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 90
  • Рейтинг: +22/-0
Globo 7010cx "вмер"
« Відповідь #7 : 12:42:44, 09 Листопад 2008 »
А на перепрошивку не реагуе? Вмене таке було з Глобо:помагала перепрошивка.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2907
  • Рейтинг: +2897/-13
Globo 7010cx "вмер"
« Відповідь #8 : 03:32:03, 11 Листопад 2008 »
Допомогла перепрошивка ! Дякую vaha69 ! O0
Щось я сам не здогадався попробувати ! :2funny:
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній radioham

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 208
  • Рейтинг: +69/-5
Globo 7010cx "вмер"
« Відповідь #9 : 04:56:11, 11 Листопад 2008 »
в тему JTAG на 7010СR - нема покащо jtag на даний тюнер як и на cosmosat 7400, в обох проц STI5119
 вихид - паяльна станция або турбо запальничка и тюнер прогер на бази самсунга 9400 (читай з процесором 55хх)

Відсутній sasha1968

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 286
  • Рейтинг: +226/-214
Globo 7010cx "вмер"
« Відповідь #10 : 20:46:01, 23 Листопад 2008 »
GLOBO~7010CX-нема сигналу. Блок живлення відремонтований (на другому працює ок!). 13-18V і 22KHz в повній нормі. Перевірено осциллографом.
Тюнер прошивався різними прошивами-результат нема сигналу. Пішов далі - замінив вхідний модуль-SHARP S7VZ0302A - знову результат такий само - нема сигналу. Подавав сигнал з виходу LOOP іншого тюнера -ніякої реакції. На тюнері сигнали SDA і SCL та всі живлення в нормі. Є підозра на чіп STx0288 стоЇть після тюнера можливо це QPSK-demodulator.Але схеми на такий тюнер не маю (нема від чого відтолкнутися) Подібних випадків було пару.
Але все закінчувалося або живленням, або тюнером, або обривом шини І2С.
Тут щось цікаве. Можливо хто мав такий гемор. (просто шкода пускати майже
новий тюнер на запчастини). Пишіть якщо знаєте. Буду дуже вдячний!!!!
 
Існування будь – якого об’єкта має сенс, коли він існує заради певної мети.

Відсутній craftwar

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 38
  • Рейтинг: +13/-2
  • определить сохранить стереть записать
Globo 7010cx "вмер"
« Відповідь #11 : 16:48:32, 20 Січень 2009 »
в тему JTAG на 7010СR - нема покащо jtag на даний тюнер як и на cosmosat 7400, в обох проц STI5119
 вихид - паяльна станция або турбо запальничка и тюнер прогер на бази самсунга 9400 (читай з процесором 55хх)
Дорова *-< і ти тут!  :2funny: Да..! це пробл. на рахунок jtag 5119  9_4 ти прав ..Але Польскі колегі описують це і ніби то, в них все виходить двума прогами W1_W2 //пока не розбирался..Ну його..Та Ресс відсутній, А хочиться попробувати.. *-R (можливо Є ті заіNтерисовані колегі яких це не обійде боком!)
тиша! іде засідання

Відсутній alex-57

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 16
  • Рейтинг: +2/-0
Globo 7010cx "вмер"
« Відповідь #12 : 21:19:47, 21 Січень 2009 »
craftwar

Те що говорять польськ1 колеги нам вже деякий час в1домо 1 це що ти виложив ми вже випробували 1 результат нульовий.Так що ти зарання т1шишся.Польск1 колеги,або щось не договарюють,або в ц1й зб1рц1 не все що потр1бно. *-G

Відсутній craftwar

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 38
  • Рейтинг: +13/-2
  • определить сохранить стереть записать
Globo 7010cx "вмер"
« Відповідь #13 : 10:00:51, 22 Січень 2009 »
*+*-Ти прав я прбовал не джкей с гиф і так і так нет свяски ___Оприделятся опріделяє .а дальше ОПа! lam
Попередження адміністрації *-U
тиша! іде засідання

Відсутній craftwar

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 38
  • Рейтинг: +13/-2
  • определить сохранить стереть записать
Globo 7010cx "вмер"
« Відповідь #14 : 17:34:50, 22 Січень 2009 »
окей... *+*- ти хочеш сказати що пробував !? B мене,особ1сто не есть тюна н1 5105, н1 5119 я Хоть 1 маскаль!!! an33 але wzsustko wiem po polsku i do oznazcenja rozumje, o co w ten temat hodzje_no prosze! nemame narazse aparatu, net serii_ 1 Шо терь делать????? 9_4  впевнин що є! я особисто калякав по скейп з "Ebay" ca., ((( d sfrg> втому що є фало.., ставить adr;xxx потрібно,як шо трохи шариш там ejstem *.txt)))
=========================================================
Особисто я цього допису не зрозумів: кому, що, для чого...  :oІ рекомендую дотримуватися Правил форуму, а не писати якимось суржиком. Та й на суржик не тягне, взагалі "біг пес через овес"...  >:(
« Останнє редагування: 06:31:12, 16 Квітень 2010 від Yaro »
тиша! іде засідання

 

Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2330
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 4979
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
Софти(Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Globo 4100c

Автор gotsanyukРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 7872
Остання відповідь 09:38:37, 29 Липень 2015
від bodyan
Globo 7310 CI2CX, Opticum 7300 CI2CX R - прошивка, список каналів, ключі

Автор bogdanРозділ 73** PVR

Відповідей: 3
Переглядів: 43
Остання відповідь 14:06:17, 15 Вересень 2019
від bodyan
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 6
Переглядів: 8820
Остання відповідь 20:29:11, 17 Травень 2019
від Lumen4