Автор Тема: GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"  (Прочитано 2264 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній SatElit_in_Rog

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 33
  • Рейтинг: +3/-0
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"
« : 10:56:15, 18 Червень 2011 »
Допоможіть, будь-ласка, знайти причиту відсутносі всіх напруг на виході б/ж. Візуально несправності не помічаю, кондюки не здуті, запобіжник цілий.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1072
  • Рейтинг: +1571/-0
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"
« Відповідь #1 : 12:38:25, 18 Червень 2011 »
Перевірити всі діоди/вторинний бік трансформатора/.Далі ,в залежності від результату, вказати який тип БЖ/хоча б на-якій МС зібраний БЖ/ та які напруги на ніжках МС?
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній SatElit_in_Rog

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 33
  • Рейтинг: +3/-0
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"
« Відповідь #2 : 13:01:35, 18 Червень 2011 »
БЖ - SMPS265, MC - 5M0365R
Дійсно, пробитий діод D7
Як правильно поміряти напругу на МС? (Якось вже так міряв шо вона взірвалася:))

Відсутній seriy

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 140
  • Рейтинг: +126/-0
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"
« Відповідь #3 : 13:17:45, 18 Червень 2011 »
Перевір обв'язку мікросхеми(діоди,резистори),ящо вони цілі-значить треба міняти мікросхему

Відсутній SatElit_in_Rog

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 33
  • Рейтинг: +3/-0
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"
« Відповідь #4 : 13:21:49, 18 Червень 2011 »
Зара міняю мікросхему...
Колись знайомий майстер висловив думку що разом з МС переважно "вилітає" оптопара. Чи варто її міняти?

Відсутній seriy

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 140
  • Рейтинг: +126/-0
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"
« Відповідь #5 : 13:30:27, 18 Червень 2011 »
Оптопара вилітає переважно при перенапрузі по 220 але на всяк випадок можеш поміняти

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1072
  • Рейтинг: +1571/-0
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"
« Відповідь #6 : 13:58:06, 18 Червень 2011 »
SatElit_in_Rog уважно прочитайте:
Далі ,в залежності від результату
Тобто є пробитий діод і подальші маніпуляції непотрібні.Як правило виходить з ладу лишень діод.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній SatElit_in_Rog

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 33
  • Рейтинг: +3/-0
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"
« Відповідь #7 : 14:00:12, 18 Червень 2011 »
Отже, після заміни D7, МС та оптопари все працює :2funny:
Всім  *-I за підтримку!

 

Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2330
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 4979
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
Софти(Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Globo 4100c

Автор gotsanyukРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 7872
Остання відповідь 09:38:37, 29 Липень 2015
від bodyan
Globo 7310 CI2CX, Opticum 7300 CI2CX R - прошивка, список каналів, ключі

Автор bogdanРозділ 73** PVR

Відповідей: 3
Переглядів: 43
Остання відповідь 14:06:17, 15 Вересень 2019
від bodyan
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 6
Переглядів: 8820
Остання відповідь 20:29:11, 17 Травень 2019
від Lumen4