Автор Тема: "Біжать" канали на Globo 7010A  (Прочитано 3052 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Bekanet

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +0/-0
"Біжать" канали на Globo 7010A
« : 14:28:02, 17 Січень 2009 »
Як остановити "бігучи" каналі.Передню панель відключаю-всеодно бегуть...не в залєжности від неї .Хто небудь зустричався з таким явищем?

Відсутній cheater2

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 90
  • Рейтинг: +10/-8
"Біжать" канали на Globo 7010A
« Відповідь #1 : 14:33:33, 17 Січень 2009 »
Поміняй кнопку на передньому табло ту в яку сторону вони біжать!!!!

Відсутній Bekanet

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +0/-0
"Біжать" канали на Globo 7010A
« Відповідь #2 : 14:38:11, 17 Січень 2009 »
Кнопка тут не причем.Без передней панели вони також бегут...

Відсутній cheater2

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 90
  • Рейтинг: +10/-8
"Біжать" канали на Globo 7010A
« Відповідь #3 : 14:41:20, 17 Січень 2009 »
а прошивку пробував мінять???

Відсутній Bekanet

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +0/-0
"Біжать" канали на Globo 7010A
« Відповідь #4 : 14:47:41, 17 Січень 2009 »
Прошивку також змінив.Ця проблема десь у материнке...

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
"Біжать" канали на Globo 7010A
« Відповідь #5 : 15:31:48, 17 Січень 2009 »
Пробуй кварц поміняти.

Відсутній Bekanet

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +0/-0
"Біжать" канали на Globo 7010A
« Відповідь #6 : 23:49:44, 18 Січень 2009 »
Пробуй кварц поміняти.
не помогло

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2901
  • Рейтинг: +2901/-13
"Біжать" канали на Globo 7010A
« Відповідь #7 : 08:50:47, 19 Січень 2009 »
Наступного разу при створенні теми будьте уважніші в написанні назви теми !!!  :knuppel2:
" Бегут каналі " - то на сміх людям така назва теми !!!
  :2funny: :2funny: :2funny:
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній cheater2

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 90
  • Рейтинг: +10/-8
"Біжать" канали на Globo 7010A
« Відповідь #8 : 11:15:52, 19 Січень 2009 »
спробуй просто протерти все спіртом!!!!має допомогти!!!!

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
"Біжать" канали на Globo 7010A
« Відповідь #9 : 14:13:16, 19 Січень 2009 »
спробуй просто протерти все спіртом!!!!має допомогти!!!!
Спірт краще випити ;D ;D ;D Краще спробувати пропаяти феном.

Відсутній cheater2

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 90
  • Рейтинг: +10/-8
"Біжать" канали на Globo 7010A
« Відповідь #10 : 01:08:54, 20 Січень 2009 »
яким феном!!!алканавт!!!!феном можна інших справ наробити!ти ж не будеш всю плату феном жарити...

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
"Біжать" канали на Globo 7010A
« Відповідь #11 : 10:47:35, 20 Січень 2009 »
яким феном!!!алканавт!!!!феном можна інших справ наробити!ти ж не будеш всю плату феном жарити...
Правильно Віктор каже.Пропаяти феном флешку,ОЗУ,процессор.І думай що пишеш.Не треба нізащо обзивати людину. :knuppel2:

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
"Біжать" канали на Globo 7010A
« Відповідь #12 : 11:56:12, 20 Січень 2009 »
яким феном!!!алканавт!!!!феном можна інших справ наробити!ти ж не будеш всю плату феном жарити...
Пане майстре, якщо я сказав про фен, то це не означає, що потрібно жарити всю плату. Феном пропаюються заводські недопаї(брак), що зачасту присутні в дешевих китайських тюнерах. А саме все те, що вище було описано користувачем Zloj vitos An14 Який дурак-майстер буде прогрівати електроліти? :o ;D :uglystupid2:
Зі. За алканавта можна в роги дістати *-Y mog

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
"Біжать" канали на Globo 7010A
« Відповідь #13 : 13:14:25, 20 Січень 2009 »
За алканавта можна в роги дістати *-Y mog
Можна і без цього. А зразу у безстроковий відпуск!  *-U Якщо ж товариш почитає правила  *-K та вибачиться  :uglystupid2: - то обійдемося тим, що є. Дійшло?
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній cheater2

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 90
  • Рейтинг: +10/-8
"Біжать" канали на Globo 7010A
« Відповідь #14 : 19:50:50, 20 Січень 2009 »
вИБАЧАЮСЬ!!!АЛЕ Ж НЕ ВСІ ТАКІ МАЙСТРИ- ДЕХТО І ЕЛЕКТРОЛІТИ МОЖЕ ПРОПАЯТИ!!!Я Ж ДЛЯ ПРОСТОГО ЛЮДУ ПОЯСНЮЮ, А З ФЕНОМ ДРУЖУ ВЖЕ ДАВНО!!!ТАК ЩО МІГ І ТАКЕ ПОРЕКОМЕНДУВАТИ АЛЕ ПОДУМАВ ЩО ТАК БУДЕ БЕСПЕЧНІШЕ!!!

 

Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2856
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5747
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
Софти(Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Globo 4100c

Автор gotsanyukРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 9124
Остання відповідь 09:38:37, 29 Липень 2015
від bodyan
Globo 7310 CI2CX, Opticum 7300 CI2CX R - прошивка, список каналів, ключі

Автор bogdanРозділ 73** PVR

Відповідей: 3
Переглядів: 930
Остання відповідь 14:06:17, 15 Вересень 2019
від bodyan
Globo 7010 CXE (Opticum 7100 CXE) Потрібна прошивка

Автор sasha19722201Розділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 6
Переглядів: 4771
Остання відповідь 03:59:51, 28 Лютий 2017
від sasha19722201