Автор Тема: Globo 4100c і зміна завантажувача  (Прочитано 12882 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +10/-1
Globo 4100c і зміна завантажувача
« : 20:36:32, 04 Березень 2009 »
Підскажіть будьласка чим і як змінити загрузчик 1.0.3 на 1.0.2 бо ніякий софт не лізе

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
Globo 4100c і зміна завантажувача
« Відповідь #1 : 07:22:34, 05 Березень 2009 »
Я замінив Джитагом O0 O0 O0 *fack*
рс .останній смайл адресовано загрущику
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +10/-1
Globo 4100c і зміна завантажувача
« Відповідь #2 : 18:43:04, 06 Березень 2009 »
 А як і чим тоді їх зашили я думаю що повинна бути якась програма нова для загрузчика 1.03 . Нічим зашити не можу, а вони зашиті навіть з емулятор каналами і ключами

Відсутній Der

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 66
  • Рейтинг: +27/-3
Globo 4100c і зміна завантажувача
« Відповідь #3 : 20:35:16, 06 Березень 2009 »
А що, хіба Upgrade-ром при завантаженні старішого ПО з загрузчиком 1.0.2 з опціяею "allcode+bootloader" завантаження на пониження загрузчика не відбувається?

А потім новіше з опцією "allcode"  ...


Openbox X-820CI, Globo 7010S, Orton 4100C

Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +10/-1
Globo 4100c і зміна завантажувача
« Відповідь #4 : 06:33:50, 07 Березень 2009 »
alcode+bootloader вставляв не шие пише що не той загрузчик в мене зашито 1.03 не можу нічого зашити

Відсутній vaha69

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 89
  • Рейтинг: +22/-0
Globo 4100c і зміна завантажувача
« Відповідь #5 : 22:36:16, 07 Березень 2009 »
Я прошивав.Повинно піти.Точно вже не помню.Можливо дампом вертав.

Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +10/-1
Globo 4100c і зміна завантажувача
« Відповідь #6 : 07:57:33, 09 Березень 2009 »
Якщо не помниш то не говори бо він не шиеться а шиеться тільки джетагом >:(

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6259
  • Рейтинг: +8348/-14
Globo 4100c і зміна завантажувача
« Відповідь #7 : 09:01:57, 09 Березень 2009 »
До останньої версії пз для даних приймачів використовується завантажувач версії 1.0.2.
Звідкіля у Вас з'явилась версія 1.0.3?

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
Globo 4100c і зміна завантажувача
« Відповідь #8 : 09:46:15, 09 Березень 2009 »
Для тих , хто хоче потренуватись викладаю
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6259
  • Рейтинг: +8348/-14
Globo 4100c і зміна завантажувача
« Відповідь #9 : 10:31:26, 09 Березень 2009 »
Я замінив Джитагом ....
Якщо не помниш то не говори бо він не шиеться а шиеться тільки джетагом >:(

Отже...
По перше необхідність використання тут Ejtag(не джтага! :2funny:) відсутня .
По друге виходи тут я б сказав існує два:
Перший полягає у зміні вручну гекс редактором заголовку ПЗ з 1.0.2 на 1.0.3



і подальшим його завантаженням. Даний спосіб, цікавий тим хто бажає зробити своєрідний подарунок невдячним, нетямлющим в цій справі конкурентам.

Другий простіший для завантаження ПЗ з версією 1.0.2 без будь-яких маніпуляцій використайте завантажувач від Євросата


Відсутній vaha69

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 89
  • Рейтинг: +22/-0
Globo 4100c і зміна завантажувача
« Відповідь #10 : 21:34:48, 14 Березень 2009 »
Якщо не помниш то не говори бо він не шиеться а шиеться тільки джетагом >:(
Якби не шив.Тоб і не говорив.А таким як ти треба форуми читати ну і перед джітагом трохи використовувати любі можливі варіанти.Таких тюнерів я вже прошив з сотню,а останній мені продали перед новим роком з загрузчиком 1.03.Але він глючив і я думав що вина була в не корректній прошивцію Я довго з ним грався і всенодно я вернув старішу прошивку методом раніше збереженого свого дампу.Джітаг я ще до цих тюнерів не використовував.А що таке ДЖІТАГ я вже знаю три роки на гіркому опиті з китайскими OpenBox X-600.
Прирікатися з тобою не бачу сенсу.

Відсутній jopo166

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +2/-0
Globo 4100c і зміна завантажувача
« Відповідь #11 : 11:39:00, 17 Серпень 2009 »
s tymto loaderom prejdete z loadera 1.0.3 na loader 1.0.2 vyskusajte malcici ja kamarat zo slovenska vam ho davam O0http://www.solideurope.sk/forum/viewthread.php?forum_id=32&thread_id=453&pid=5633#post_5633
« Останнє редагування: 11:46:19, 17 Серпень 2009 від jopo166 »

Відсутній jopo166

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +2/-0
Globo 4100c і зміна завантажувача
« Відповідь #12 : 11:46:37, 17 Серпень 2009 »
s tymto loaderom prejdete z loadera 1.0.3 na loader 1.0.2 vyskusajte malcici ja kamarat zo slovenska vam ho davam O0   http://www.solideurope.sk/forum/viewthread.php?forum_id=32&thread_id=453&pid=5633#post_5633

Відсутній Der

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 66
  • Рейтинг: +27/-3
Globo 4100c і зміна завантажувача
« Відповідь #13 : 15:46:18, 13 Жовтень 2009 »
Ось вона...

Все працює!     *-I                        An14


Openbox X-820CI, Globo 7010S, Orton 4100C

Відсутній sergej

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 33
  • Рейтинг: +4/-0
Globo 4100c і зміна завантажувача
« Відповідь #14 : 21:42:35, 17 Жовтень 2009 »
Ось вона...

Все працює!     *-I                        An14
Поміняв я, і один лише світодіод почав горіти (на передні панелі приймача) !!!
А тепер тільки EJtag
DRE-4000, OPENBOX X-800, SkyStar-2, 4W,5E,13E,36E,53E,60E.

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 8092
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 3422
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 3247
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2974
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5996
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan