Автор Тема: Ортон 4100 С через хвилину пропадає сигнал  (Прочитано 1162 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Привіт ще раз ,принесли ортон через 1 хв пропадає сигнал,перезагружаеш знов одна хв і пропадає.Мережевий літ міняв,напруга на головки не пропадає при пропаданні сигналу.

Відсутній iva3

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 482
  • Рейтинг: +770/-21
Coolstream NEO Plus-- 4ku-5ku-13ku-36ku-75ku-85ku-90c-90ku
Dbox2

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Ортон 4100 С через хвилину пропадає сигнал
« Відповідь #2 : 17:36:23, 05 Січень 2011 »
Привіт ще раз ,принесли ортон через 1 хв пропадає сигнал,перезагружаеш знов одна хв і пропадає.Мережевий літ міняв,напруга на головки не пропадає при пропаданні сигналу.

Заміряй всі напруги у БЖ при сигналі і без нього.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Ортон 4100 С через хвилину пропадає сигнал
« Відповідь #3 : 17:42:01, 05 Січень 2011 »
Невідомо як і де вимірювалась напруга живлення LNB.Потрібно в момент пропадання сигналу виміряти під навантаженням і бажано на обох кінцях термозапобіжника PT1/біля LM317/.
Також на форумі є тема по проблемі з сигналом по даним приймачах.
« Останнє редагування: 17:51:14, 05 Січень 2011 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Ортон 4100 С через хвилину пропадає сигнал
« Відповідь #4 : 17:53:48, 05 Січень 2011 »
Напруга LNB замірялась на самому гнізді і дивно те що витягнеш -засунеш кабель і знову показує an24

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Ортон 4100 С через хвилину пропадає сигнал
« Відповідь #5 : 19:51:12, 05 Січень 2011 »
Пропаяв спочатку сигнал пішов нормальноале помалу напруга почала плавно падати після РТ 1
Чим той термозапобіжник замінити,маю в наявності 10 і 3-х амперні
« Останнє редагування: 19:59:37, 05 Січень 2011 від sasha19722201 »

Відсутній Wasja

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 210
  • Рейтинг: +147/-12
Ортон 4100 С через хвилину пропадає сигнал
« Відповідь #6 : 20:01:08, 05 Січень 2011 »
Перемичкою ca.,
GI S8120-Spark (*0.85m.(4°W,4.8°E,13°E) (*0.85m.(36°E) | (*0.9m.(75°E)

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Ортон 4100 С через хвилину пропадає сигнал
« Відповідь #7 : 20:04:06, 05 Січень 2011 »
краще випаяти з якогось старого тьюнера - там має бути термо на 0.5А..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Ортон 4100 С через хвилину пропадає сигнал
« Відповідь #8 : 20:38:38, 05 Січень 2011 »
Впаяв перемичку напруга на вих зявилась зато пропало відео(точніше відео проглядає але зі сильним зривом синхро) an24
Може хто жбурне в мене схемою ,там вроді накрився Q 6 з позначкою 2А
« Останнє редагування: 20:56:12, 05 Січень 2011 від sasha19722201 »

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Ортон 4100 С через хвилину пропадає сигнал
« Відповідь #9 : 21:23:19, 05 Січень 2011 »
Схема приймача Orton 4100C- Відповідь #205.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Ортон 4100 С через хвилину пропадає сигнал
« Відповідь #10 : 23:47:34, 05 Січень 2011 »
А вся загвоздка була в Q 5 транзисторі .Виключиш - остине тюнер і звониться  як добрий.Тільки зпміна показала його обличчя. O0

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 10325
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Golden Interstar DSR-7800CRCI Premium сигнал є , канали не прописує

Автор andre33Розділ Golden Interstar

Відповідей: 5
Переглядів: 3344
Остання відповідь 13:11:41, 14 Серпень 2014
від Арчи®
роздати сигнал один HDMI від тюнера на дві плазми

Автор andre33Розділ Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Відповідей: 5
Переглядів: 1426
Остання відповідь 06:12:52, 17 Вересень 2011
від loza77
Графічне меню і сигнал присутні, відсутні відео/аудіо сигнали

Автор bodyanРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2840
Остання відповідь 08:35:35, 06 Листопад 2016
від tosat
Golden Interstar DSR-8001 LM1 - дьоргається сигнал !

Автор radiohamРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 4
Переглядів: 749
Остання відповідь 20:19:06, 08 Грудень 2008
від M1sha