Автор Тема: Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.  (Прочитано 10238 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній -sat-fan-

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 242
  • Рейтинг: +147/-10
  • OPENBOX - лайно!!!!!
ДОПОМОЖІТЬ OPTICUM 4100 як і чим мені його шити ??? ШАНОВНІ СПЕЦІАЛІСТИ ТА МОДЕРАТОРИ ФОРУМУ. Взяв на свою голову а зараз трохи мучусь. Тому що з ним зтикаюсь в перший раз. Я думав що теж саме що і ГЛОБО 7010А, але після того як я умудрився залити в нього софт з 7010 то він в мене гавкнув повністю, прийшлось нести людям щоб вони його мені оживили (тому що він ні на що не реагував). Після реанімації трохи незручно виходить кожен раз заради євроспортів вводити ключики ручками і рибалку (Фр) немає  :-[можливості дивитись. Я до них вже звик. Таких проблем в мене небуло з 7010. ???
Мені потрібно :
- програмка для прошивки
- програмка пля заливання ключиків
- програмка для зливання з тюнера списку каналів, заливання, та редагування каналів.
- програма для редагування ключів
- рекомендації по прошивкам (яка на даний момент є актуальною) бажано з підтримкою АУ на ТПС, ПОЛСАТ та по можливості ПРЕМЄРА і Д+.
Заздалегідь вдячний за будьяку допомогу.
OPENBOX  mog - лайно, а не торгова марка. Якщо хочете в цьому переконатись, придбайте його. Рекомендую оригінал  9_4  і тільки від офіційних дилерів  9_4

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.
« Відповідь #1 : 10:43:19, 16 Жовтень 2007 »
Перегляньте інформацію в приймачі про загрузчик, або ж версію заліза і напишіть тут, а то так і незрозуміло чи це старенький глобік, чи нова модель на проці Алі

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.
« Відповідь #2 : 11:41:18, 16 Жовтень 2007 »
Підскажіть в чому річ. Злив дамп з оптікума 4100с. Програмою ALI_EDITOR відкриваю щоб подивитися список каналів, а їх там не видно. Як з дампа витягнути список і зберегти окремим файлом?
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.
« Відповідь #3 : 11:47:59, 16 Жовтень 2007 »
При чім тут дамп. Програма AliEditor має в собі функції вивантаження і завантаження:


Ними і користуйтесь для роботи зі списками

За дублювання постів усне попередження

Відсутній -sat-fan-

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 242
  • Рейтинг: +147/-10
  • OPENBOX - лайно!!!!!
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.
« Відповідь #4 : 11:54:06, 16 Жовтень 2007 »
bodyan Це новенька модель вона по розмірам трохи більша ніж відео касета. А загрузчик якщо не помиляюсь - 101. Версія софту 1.2.24. Неможу ніяк знайти необхідні мені програми (їх перелік знаходиться трохи вище - хоча ви і так в кусі справи). Якщо є можливість то викладуйте будьласка програми з якимись хочаб мінімальними інструкціями. В мене не знаю по якій причині ажніяк нехотіло через АЛІ ні зливати з тюнеру список каналі ні завантажувати внього. Вдячний всім хто відкликнувся на допомогу. Я думаю в найближчий час зявляться відвідувачі форуму яким ця інформація теж буде корисна. bodyan ВАМ ПЕРСОНАЛЬНА ПОДЯКА.
OPENBOX  mog - лайно, а не торгова марка. Якщо хочете в цьому переконатись, придбайте його. Рекомендую оригінал  9_4  і тільки від офіційних дилерів  9_4

Відсутній -sat-fan-

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 242
  • Рейтинг: +147/-10
  • OPENBOX - лайно!!!!!
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.
« Відповідь #5 : 12:04:26, 16 Жовтень 2007 »
bodyan спробую за допомогою ВАШОГО редактору каналів, вирішити одну із проблем. ДЯКУЮ. Я пробував тим едітором що на 7010 і напевне тому в мене нічого не виходило. Я думаю проблем небуде за цитату на російській мові (Знания - свет, а незнание - тьма). :) Шкода що немає кнопочки для персональної подяки.
OPENBOX  mog - лайно, а не торгова марка. Якщо хочете в цьому переконатись, придбайте його. Рекомендую оригінал  9_4  і тільки від офіційних дилерів  9_4

Відсутній vanja

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 47
  • Рейтинг: +14/-0
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.
« Відповідь #6 : 17:45:52, 16 Листопад 2007 »
А як все ж таки заливати ключі в тюнер/з тюнера, бо в гілці з інструкціями є тільки про канали?

Завантажувач ключів і самі  ключі підходять від 7010А

Відсутній onko

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 137
  • Рейтинг: +84/-5
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.
« Відповідь #7 : 09:25:48, 23 Листопад 2007 »
де можна взяти програму для заливки і скачки ключів  для глобо4100с

Відсутній ZHOSMAN

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +1/-0
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.
« Відповідь #8 : 14:56:45, 01 Грудень 2007 »
Шановний bodyan

У мене OPTICUM 4100C:
S/W 1.2.14 EMU
H/W 1.0.00
LOADER M3329C 1.0.1

Прочитав Вашу інструкцію для прошивки,але маю запитання -
що потрібно виставити у закладці Тип:allcode чи allcode+bootloader ?

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.
« Відповідь #9 : 15:07:53, 01 Грудень 2007 »
Питання allcode чи allcode+bootloader ? не є суттєвим. При використанні allcode+bootloader Ви просто напросто перезаписуєте загрузчик Вашого приймача. Простіш кажучи, коли при заливанні способом аllcode у Вас зявляється напис про несумісніть версій приймача, тоді заливаєте з allcode+bootloader, хоча можете це зробити відразу незаморочуючи голову :rolleyes:

Щоб Ви не створювали лишніх запитань поясню відразу ж про ключі. Для заливки ключів використовуєте прогу Key_Upgrade_UA

Ключі завантажити можна звідси

Відсутній miguelpt

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 20
  • Рейтинг: +3/-0
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.
« Відповідь #10 : 16:34:03, 01 Грудень 2007 »
Шановний Bodyan! Чi можна перелити софт та канали з ресивера на ресивер?

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.
« Відповідь #11 : 16:54:01, 01 Грудень 2007 »
Даним методом не користувався, тому нічого сказати не можу :)

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.
« Відповідь #12 : 23:51:47, 01 Грудень 2007 »
Шановний Bodyan! Чi можна перелити софт та канали з ресивера на ресивер?
Без жодниїх проблем! Дуже зручно коли на руках їх є добрий десяток штук O0 А робиться це так само,як в старих моделях 3***-6***

Відсутній sanulichka

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.
« Відповідь #13 : 02:11:00, 02 Грудень 2007 »
можливо це вам стане у пригоді ось посилання на оф сайт трумана
http://www.tmsatsw.com/
там є все для глобо і його клонів
для оптікум 4хххс посилання (http://www.tmsatsw.com/tm190mx/DOWNLOAD.htm)

Відсутній sbirchuk

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +2/-0
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.
« Відповідь #14 : 09:39:33, 16 Лютий 2008 »
Хлопці поможіть поставив тарілку 2 тижні тому тому ще не вкурсі всього
Наразі інформація  в меню тюнера така:
MODEL ID 3329C
S/W VERSION 1.2.30 EMU
H/W VERSION 1.0.00
LOADER VERSION M3329C 1.0.1
LATEST UPDATE DEC 08 2007
Потрібно:
1. Як перешити щоб обновити EMU я так зрозумів на 1.2.32 найсвіжішу
2. Якими програмами
3. Перестали показувати в пакеті ПОЛСАТ Евроспорти два і ще багато чого, а також недавно ICTV,
чи поможе перешивка?
4. Як зробити щоб дивитись пакет Премєр
3 головки настроєні на СІРІУС, ХОТБІРД і АМОС

 

Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2835
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 8
Переглядів: 15826
Остання відповідь 14:16:55, 12 Липень 2018
від wox-2
Globo 7310 CI2CX, Opticum 7300 CI2CX R - прошивка, список каналів, ключі

Автор bogdanРозділ 73** PVR

Відповідей: 3
Переглядів: 533
Остання відповідь 14:06:17, 15 Вересень 2019
від bodyan
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 12212
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудень 2019
від Diamond191986
Софти (Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Opticum/Orton 4060CX

Автор bodyanРозділ 4060CX

Відповідей: 7
Переглядів: 15704
Остання відповідь 09:37:58, 29 Липень 2015
від bodyan