Автор Тема: Графічне меню і сигнал присутні, відсутні відео/аудіо сигнали  (Прочитано 2828 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Власне зіткнувся з даною проблемою. БЖ в нормі.

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 968
  • Рейтинг: +1103/-13
а який девайс? практично у всіх в першу чергу здихає жовтий запобіжник  типу конденсатора 75% і електроліт в блоку живлення 50% від інших причин

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
1. Порушений зв'язок тюнер-проц /малоймовірно/.
2. Несправний тюнер/50x50/.
3.Несправний проц/50x50/.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній zioom

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 420
  • Рейтинг: +219/-91
Блок живлення встановлювали інший ?.

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 170
  • Рейтинг: +178/-3
  • ^)
Я точно не памятаю але декілька разів міняв конденсатор після стабілізатора 3,3В для вхідного вч блоку.На осцилографі малопомітний хаотичний шум.(але я не паятаю чи був при цьому корисний  сигнал)...
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 772
  • Рейтинг: +784/-666
  • ZTE Blade A520
На осцилографі малопомітний хаотичний шум.
Блок живлення встановлювали інший ?.
практично у всіх в першу чергу здихає жовтий запобіжник  типу конденсатора 75% і електроліт в блоку живлення 50% від інших причин
Іноді нові єлектроліти також дають лайно ESR. Пробуй ще міняти. А скоріше буде підкинути робочий блок живлення для локалізаціі несправності.
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Чим закінчився ремонт?,  тому що в мене подібний тьюнер з такою ж несправністю..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Обіцяного три роки чекають.. derisive.gif, отже зв'язки між вхідним блоком та процом перевірені зразу (по повідомленням з нету сама частіша поломка), вхідний блок поміняний, навіть м/с I2c,  результат нульовий, висновок проц.
Апарат: Bigsat 6500 Prima.
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

 

Opticum x403p - при відтворенні записаного відео (SD) з флешки не чути звуку

Автор OgirokРозділ Opticum HD X402, X403p, X4, X7

Відповідей: 2
Переглядів: 1993
Остання відповідь 21:57:08, 16 Січень 2011
від Ogirok
Переконвертування відео Openbox X-730, 750/770 CIPVR

Автор bodyanРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 3
Переглядів: 1964
Остання відповідь 10:35:38, 05 Травень 2008
від romireb
Strong SRT 8500 - немає відео через тюльпани

Автор arrowsРозділ Strong

Відповідей: 2
Переглядів: 4007
Остання відповідь 21:35:31, 09 Липень 2015
від zenoviy
Golden Interstar DSR-7800CRCI Premium сигнал є , канали не прописує

Автор andre33Розділ Golden Interstar

Відповідей: 5
Переглядів: 3332
Остання відповідь 13:11:41, 14 Серпень 2014
від Арчи®
роздати сигнал один HDMI від тюнера на дві плазми

Автор andre33Розділ Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Відповідей: 5
Переглядів: 1424
Остання відповідь 06:12:52, 17 Вересень 2011
від loza77