Приймачі DVB-S/S2 > Openbox

Торгова марка "Опенбокс" - все що ви про неї думаєте... обговорення.

<< < (15/17) > >>

Astronomy:
werdum! а як по Вашому люди себе почувають як їх Сс кидонуло з тюнерами(лінійки моделей не буду називати ви самі це знаєте), софт перестали писать,хотя на виставці пару років назад представники цей горе-фірми говорили інше ,і за що тоді вони такі гроші переплачували????

nico2:
Android-80 Вітаю від щирого серця,так було зі мною коли я спитав як може виробник викласти прошивку з бомбою  на свому сайті на своє дитя,це ще раз доказує що бояться вони як вогню витоку правдивої інформації,тому що це ще мабуть більший лохотрон як віжн,і нема там і близько ніяких професіоналів які можуть виправити якісь помилки на свому залізі,а крадуть безбожно і марки,і прошивки і прилади ліплять на них лейб жопенбокс до речі раджу пошукати на цю тему в неті інформацію а я її зустрічав дуже немало,і на рахунок сф-30 і інших гробів,до них підходять софти зарубіжних девайсів що доказує що вони вкрадені, а зараз представте що ми будемо про це патякати а вони віддали китайозам немалі кошти,але ще Висоцький співав "сколь верьовочка не вейся всё равно совёшся в кнут"я чомусь впевнений що з таким підходом  дуже скоро їм та їхній продукції прийде амба

werdum:

--- Цитата: Astronomy від 13:17:57, 22 Жовтня 2010 ---werdum! а як по Вашому люди себе почувають як їх Сс кидонуло з тюнерами(лінійки моделей не буду називати ви самі це знаєте), софт перестали писать,хотя на виставці пару років назад представники цей горе-фірми говорили інше ,і за що тоді вони такі гроші переплачували????

--- End quote ---

Вся справа у тому що це з вашои  колокольни як вы кажете "Сс кидонуло" з иншои це припинення пидтримки пидробок ( у нас на рынку доси продають пидробки нп 8х0 модель але набогато гирше писля зупиненя пидтримки , вроховуючи те що гарантии на ци пристрои немае зовсим ), на цю тему вже багато було сказано и я не маю бажання все повторювати адже я казав мени дуже тяжко тут писати

По поводу грошей взагали дивно не вже к вам зализли до кармана або пид дулом кулемета застявляли купувати опен - ни , люды сами осознано платили бильше за им,я и ще багато за що . примеров таких неймовирно багато наприклад телефони нокия - вин е дорожче своих аналогив и т.д

Але головне все таки ваши заяви яки вы зробили !

nico2:
цікаво а яка це марка опена не є підробкою?
--- Цитувати ---На официальных интернет ресурсах мы гневно осуждали «подделки», имитировали правоохранительную и программную борьбу с ними, а сами тоннами рубили бабло – не неся никаких финансовых издержек. На тех же сайтах мы показывали отличие подделок от оригиналов, тем самым по сути рекламируя подделки. Хорошо зная халявную натуру нашего народа мы понимали, что чем сильнее компания по обличению «подделок» - тем больше их будут покупать. И мы не ошиблись.

Именно через подделки – марка Опенбокс стала по настоящему народной. Некоторые маргиналы конечно покупали якобы оригинальный товар, который по сути ничем не отличался от подделок – для них существовала официальная сеть продавцов «оригинальной продукции Опенбох», которая была ничем иным, как рекламным инструментом, которая работала на самоокупаемости и не требовала никаких вложений с нашей стороны
--- End quote ---

Astronomy:

--- Цитувати ---Але головне все таки ваши заяви яки вы зробили !

--- End quote ---
Головне те що я не ставлю і нікому не раджу тюнера опенбокс!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version