Приймачі DVB-S/S2 > Openbox

Торгова марка "Опенбокс" - все що ви про неї думаєте... обговорення.

<< < (14/17) > >>

Android-80:
Побачив нік nico2 і мене одразу пробило на сміх :-Р Вибач. An14 Просто згадав 1 травня 2010 року... коли поздихали SF-и масово і коли "хазяїни" відпочивали на травневі св"ята, а власники тих приборів отримали гарну тех підтримку. Ось такими діями і "падають" хвальоні компанії.

nico2:
так підтримка просто супер особливо прилад з прошивкою і білими буквами на сонці,мабуть їх добре бачать тільки обкурені ссівці

Android-80:
Извините Android-80, Вы забанены и не можете оставлять сообщения на форуме!
Вы забанены навсегда.

От і мене щойно спіткало те, чого і потрібно було очікувати O0 Як кажуть: -"без суда и следствия", а головне, що перед тим просто блукав по форуму і на тобі. За що бан? Правил не порушував? Якщо просто так, то я в шоці від нестриманості, некомпетентності, непрофесіоналізмі адмінінстрації форуму опенбоксів. O0 Такой я правий щодо аптекарів і пацієнтів.
Навіть не вказали причину бану, но зате знаю хто поставив. Китаєць. :-Р

Astronomy:
Віктор  видно до несли з нашого форуму модераторам  есесовським ,а там довго не думають,або ті модери що на нашому форумі бувають забанали!!!забанять всіх хто пагане слово скаже на творіння  сс,вони не розуміють що таке критака,а вона часом дуже потрібна

werdum:

--- Цитата: Android-80 від 21:04:39, 21 Жовтня 2010 ---Так от на сат_Юкрейн, фрокусат, сат-експерт , саю-юніверс і т.д. основну масу складають пацієнти і мізерну частку нейрохірурги і хірурги.
На опенбокс-форумі основну кількість складають теж пацієнти, як і на сторонніх форумах, но відсутні хірурги і нейрохірурги і присутні в немалій кількості фармацевти. ca.,

--- End quote ---

Я особисто передам користувачам перерахованих ресурсив вашу як модератора думку про них... нехай би вид простого юзера але ж не вид модератора , такими заявами ви створюете негативну думку не лише про себе (а що найважнише для власникив цого ресурсу про весь форум.)

--- Цитата: Astronomy від 07:48:45, 22 Жовтня 2010 ---romireb!Ви трішки не правильно написали!це опенбокс марка для лохів  яких постійно СС кидає

--- End quote ---

Бачу це норма для модерив цього форуму ображати користувачив марки опенбокс. Дуже шкода , адже легше за все поливать грязю когось при том що самим немае чого запропонувать.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version