Приймачі DVB-S/S2 > Openbox
Торгова марка "Опенбокс" - все що ви про неї думаєте... обговорення.
Android-80:
Міша, все нармально, не переживай, всі вже вилили душу і охололи, -описали все що хотіли. І вийшло все досить демократично An14 *-P За піар не переживай, бо сат-юкрейн не індексується пошуковиками. O0
satfanrv:
--- Цитата: Android-80 від 22:55:29, 21 Жовтня 2010 ---Клони Openbox *-A Дивитись тут
--- End quote ---
Клон це нелегальна копія будь якого продукту.
В даному випадку всі ці марки приймачів випущені фірмою Fortis цілком легально.
Відміна тільки в локалізації.
Наприклад та ж лінійка Опенів 300/800 фірми Marussis мала локалізацію в СНД під брендом Openbox,а припустим в Великобританії під брендом Challenger.Чули про такий?Думаю що судячи з Ваших "знань"ні.Це вже не клон,це офіційний продукт.
Чим відрізняється від Опену?
Тільки правом продажу виключно на території Британії.
Таких локалізованих брендів Marussis було кілька між іншим.
І це не клони.
В той же час китайські клони лінійки 300/800 випускались "на коліні" без будь якого дозволу фірми Marussis нелегально,завозились в будь-яку країну і під час їх виробництва не дотримувались офіційної технології(наприклад комплектуючі нестандартні).
Отже це фальшивки(клони).
От тим клони і відрізняються від фірмового офіційного продукту різной локалізаціїї(в подальшому будем називати їх "братами").
Так і з легальними "братами" Fortis в наведеному Android-80 посиланні.
Вловлюєте різницю? O0
Таким чином шановний Android-80 називаючи продукти Fortis клонами,або не знає таких елементарних речей,або підозрюю гірше,тримає нас за дурнів,або його ж словами за "Пацієнтів",як Він висловився тут
http://sat-ukraine.info/index.php?topic=8638.msg98106#msg98106
:2funny: ca.,
Android-80:
satfanrv, а от накуя така зверхність? Клон-це точна копія, а підробка то те про що Ви говорили. :-Р Андроїд прекрасно розбирається в таких речах. :2funny: Я посиланням показав то, що тюнера серії S на лінуксі - це не досягнення компанії СС, а іншої компанії. Просто накуя чуже видавати за своє, розказувати про якісь розробки, програмістів і іншої куйні? *-I І що саме неприємне,-то продавати по дорожчій ціні від тих же "клонів" чи "братів"??? Ось і все, що я думаю про компанію і бренд опенбокс. Подальшу дискусію вести по даній темі в мене нема бажання та й нема сенсу.
Арчи®:
--- Цитувати ---Так завжди пишуть ті,чия сторона програє в дискусіїї і ой як хочеться закрити тему.
Проходили вже це....
--- End quote ---
Якщо говорити чесно, то дискусіі я не спостерігаю. Бачу даремну суперечку, чіпляння до слів, термінів і так далі. Що в моєму розумінні обговорення - аргументована критика, аргументована відповідь. У даній вітці повна(або майже повне) відсутність і того і іншого.
ЗІ Оскільки мене процитували, маю право на репліку. :2funny:
Навігація
Go to full version