Приймачі DVB-S/S2 > Openbox

Торгова марка "Опенбокс" - все що ви про неї думаєте... обговорення.

(1/17) > >>

slavon:
romireb Я щось не зрозумів ??? Так кажуть що софт для Опенів Сх "ваяють" в СС (м.Запоріжжя), чи як ... ???? ca.,

Astronomy:

--- Цитата: satfanrv від 15:48:48, 20 Жовтня 2010 ---Це тюнер S1 повністю розробка СатСистем,починаючи від заліза і закінчуючи ПЗ.

--- End quote ---
Знову ці казки,тут вже розказували що під 7X0 моделі,корейці пишуть софт ! а тут ще така фішка :2funny:

carder:
http://openboxfan.com/index.php/topic,4739.0/topicseen.html

Маска колишнього сайту який вже далеко не такий, де мене забанили за продаж ДЖПРС модему-забанили назавжди.

Там зібралась команда фанів опена яка тіки на ньому і зациклилася яб так теж казавби років 5 тому але не зараз. :2funny: :2funny: :2funny:

carder:
ЦІнив опена великі і крапка переплчуєш тіки за марку, а кому воно вкризу треба ітак в людей бабла нема.

Треба робити ціна якість як китайці а з такой політикой як в СС далеко не захдеш.

А ви часом не оф дилер в Україні: що так за СС заступаєтесь чи просто ван опена.

satfanrv:

--- Цитата: carder від 21:04:53, 20 Жовтня 2010 ---ЦІнив опена великі і крапка переплчуєш тіки за марку, а кому воно вкризу треба ітак в людей бабла нема.
Треба робити ціна якість як китайці а з такой політикой як в СС далеко не захдеш.
--- End quote ---
Ну то справа фірми встановлювати цінову політику.
Значить так прораховано і так вигідно.
Якщо я вам тут зараз почну розказувати про те що контрабас не ввозиться,все йде офіційно,платяться всі держ.збори,податки,мито,сертифікації,ліцензіїї і т.д.,і що з цього ціна росте,то не повірите,бо в Україні мало хто так робить,скажете піар тут прийшов розводити.
Тому на цю тему не хочу і не буду більше говорити.
Та й ціна в порівнянні до якості я б не сказав що завелика.

--- Цитата: carder від 21:04:53, 20 Жовтня 2010 ---А ви часом не оф дилер в Україні: що так за СС заступаєтесь чи просто ван опена.

--- End quote ---

Нормальна фірма,і речі корисні робить.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version