Приймачі DVB-S/S2 > Openbox

Торгова марка "Опенбокс" - все що ви про неї думаєте... обговорення.

<< < (16/17) > >>

slavon:
А я ставлю, правда не так часто я би цього хотілося, бо як правило клієнт зараз хоче що подешевше, а ля Глобо 4100С, але ставлю.  ca.,

werdum:

--- Цитата: nico2 від 13:56:24, 22 Жовтня 2010 ---цікаво а яка це марка опена не є підробкою?
--- Цитувати ---На официальных интернет ресурсах мы гневно осуждали «подделки», имитировали правоохранительную и программную борьбу с ними, а сами тоннами рубили бабло – не неся никаких финансовых издержек. На тех же сайтах мы показывали отличие подделок от оригиналов, тем самым по сути рекламируя подделки. Хорошо зная халявную натуру нашего народа мы понимали, что чем сильнее компания по обличению «подделок» - тем больше их будут покупать. И мы не ошиблись.

Именно через подделки – марка Опенбокс стала по настоящему народной. Некоторые маргиналы конечно покупали якобы оригинальный товар, который по сути ничем не отличался от подделок – для них существовала официальная сеть продавцов «оригинальной продукции Опенбох», которая была ничем иным, как рекламным инструментом, которая работала на самоокупаемости и не требовала никаких вложений с нашей стороны
--- End quote ---

--- End quote ---

а ви мабудь и в инопланетян вирите  :2funny:

--- Цитата: Astronomy від 14:01:10, 22 Жовтня 2010 ---
--- Цитувати ---Але головне все таки ваши заяви яки вы зробили !

--- End quote ---
Головне те що я не ставлю і нікому не раджу тюнера опенбокс!

--- End quote ---

так и ни хто вас не примусуе алеж обсирати теж не треба , не по чоловичому це.

Арчи®:
А не чи здається вам, панове що тема з обговорення перетворилася на хз що?  >:(
Надто багато руху повітря, на мою думку абсолютно ні з чого. :2funny: :2funny: :2funny:
З повагою до всіх учасників дискусії ні про що ca.,

slavon:
Це точно !!! По моєму 90% постів потребує переміщення до Смітника  ca.,

M1sha:
Я вже давно такої думки, що нема  предмета для  обговорювання, є тільки  пару людей , досить кваліфікованих,  до  речі,чого б вам, хлопці,перед виборами, на попрацювати на політфорумах новин в  інеті ? Чи Опенбокс більше платить ? Які за  будь-яку  ціну  штучно  привертають  увагу  до  непотрібних речей, мета - підняти рейтинг, і вона виконується, бо сьогодні  понаписували  різного  сміття, а  назавтра   по статистиці виявиться що торгова марка "О"    сама обговорювана на  форумах. Друга мета щоб люди  тратили свій час, бо людина  так зроблена що на те що ми  витратили  час для нас  вони і  ціне, воно діє  на 100% і ПіаРщики за нього знають.Без різниці як втратили час, чи з " +", чи з "-" Пропоную  тему перенести до смітника,  заборонити  індексувати її в статистику, а  дописувачів  в вигляді   виключення  позабанювати  через одного.За флуд. Можете , щоб було справедливо, з мене й починати, бо воно  чим далі тим гірше і гірше.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version