Приймачі DVB-S/S2 > Openbox
Торгова марка "Опенбокс" - все що ви про неї думаєте... обговорення.
carder:
--- Цитувати ---є попит в населення з заробітками нижче середніх в зв"язку з кризою(на "бабців" з глухих сіл з доходами в цифрі "0" фірма,як я писав,розрахунок не робить,хоча тепер і вони зможуть купити цей тюнер якщо захочуть кращої якості).
--- End quote ---
А це хто за головного бугалтера СС виступав я?
satfanrv:
Так де заклик купувати Опен і тільки Опен?
А вищенаведене є звичайною соціологією,а не бухгалтерією.
Ви вмієте відрізнити одне від іншого шановний? :2funny:
carder:
--- Цитувати ---здаеться вам усим назву темы прочитати треба , а koreets08 правельно каже треба вам форум перейменувати наприклад "чому справжних украiнцив давить зелена
--- End quote ---
Ще вам нагадую що добрий форум Опнеів, як тут написали забанив мене назавжди за оголошення в продажу телефону.
Це просто ах.........ний потсупок як важаєте якби вас тут назавжди забанили за таке оголошення.
Android-80:
--- Цитата: satfanrv від 17:54:47, 21 Жовтня 2010 ---Ну так,Опен зовсім не цікавий... :'(
А от пишуть про нього більш ніж за всі марки разом взяті.
Нікого не залишає байдужим.
Так то і добре. *oohaa*
--- End quote ---
Шановний, а Ви знаєте, що більшість людей в "цивілізованих" країнах не знають імен і прізвищ верхівки влади(прем"єрів,міністрів і т.д.) І це нормально, бо всі працюють, про що не скажеш про нас. В нас вміють тільки пез...іти, а не робити. Ось подібне маємо і з опеном - піар по форумах і більше нічого, нема реальних дій.
Так само і з маркою опенбокс, поки була марка 300-8*0, поки писали ПО, поки купляли чи "діставали" алго систем кодування для софтів, доти і справи йшли добре,но...
На одній серії компанія не може розвиватись і надалі, потрібно щось нове, але як бачимо, що не виходить у компанії чи просто не хоче?
Додам одне, що клієнтів мало цікавить бренд, часті прошивки і інший геморой. Для клієнтів головне ціна-якість, стабільна робота обладнання, обслуговування. Супер-пупер апарати то для нас - аматорів і любителів сат, а нас з загальної кількості 1 до 1000.
carder:
Хто запевняв що С1 зможе купити наша українська бабуся в нього таке невеличка ціна буде.
А може я неправий про бухгалтерію, напевно як в давнину будуть на шкурі та сіль міняти?
*-<Ото дійсно для села буде.
Навігація
Go to full version