Приймачі DVB-S/S2 > Openbox

Торгова марка "Опенбокс" - все що ви про неї думаєте... обговорення.

<< < (10/17) > >>

satfanrv:
carder
Щоб сказати таке не треба бути бухгалтером. *-A

carder:
Я не збераюсь за когось бугалтерію тягнути! :-Р

Економіка компаній не моя специфіка.

satfanrv:

--- Цитата: Android-80 від 18:20:10, 21 Жовтня 2010 ---
     Так само і з маркою опенбокс, поки була марка 300-8*0, поки писали ПО, поки купляли чи "діставали" алго систем кодування для софтів, доти і справи йшли добре,но...
     На одній серії компанія не може розвиватись і надалі, потрібно щось нове, але як бачимо, що не виходить у компанії чи просто не хоче?
     Додам одне, що клієнтів мало цікавить бренд, часті прошивки і інший геморой. Для клієнтів головне ціна-якість, стабільна робота обладнання, обслуговування. Супер-пупер апарати то для нас - аматорів і любителів сат, а нас з загальної кількості 1 до 1000.

--- End quote ---

Ні,справді,а навіщо Вам ці внутрішні справи фірми,поради ій?
Вона й без того знає що робити.
І як бачите поки що непогано виходить.

gotsanyuk:

--- Цитата: koreets08 від 17:17:39, 21 Жовтня 2010 ---Забув додати я модер на Опенах.

--- End quote ---
Це погроза, чи натяк?  :2funny:

Обговорення Openbox S9 HD TWIN PVR ТУТ!

Android-80:
Тема трохи з"їхала в інше русло, ну нічого страшного потім поправимо, а зараз продовжимо.
Хтось писав, що в компанії сатсістем все "пучком"(класно) і товар сходить "на ура"(продається великими партіями). Щось з цього приводу в мене сумніви? Живу на заході і маю багато знайомих установників і постачальників з інших областей Заходу, з якими спілкуюсь. А як ви знаєте, то захід України має чинайбільшу кількість встановлених сат антен. І опенбокс по продажу займає чи не з останніх місць. Це статистика.
    Хтось писав, що опенбокс комусь цікавий?! Не правда, дам статистику з форуму по темах:

Перша десятка Тем (по кількості відповідей)
Новини телеканалів !
1164
Адміністрації
808
"ВІЖН ТБ : Міф, який став реальністю".
719
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
686
NEW!!! Samsung 9400 EMU
645
ASTRA 4A (Sirius 4), 4.8°E
569
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
552
Транспондерні новини!
473

Перша десятка Тем (по кількості переглядів)
ASTRA 4A (Sirius 4), 4.8°E
53508
Софти(Only software). Globo 4100c
42345
Amos 2, 4.0°W
35860
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
34804
Hotbird 6/7А/8, 13°E
32063
Новини телеканалів !
31173
Нові софти для 7ххх, обговорення нових софтів.
30147
NEW!!! Samsung 9400 EMU
28280
ABS 1 75.0°E
24755
Polsat "світить"!
21996

І як бачим, що це не статистика з форуму СС чи голосування журналу медіасат, а реальна статистика форуму, де 13571 учасників, які користуються різними апаратами. І як бачим,-опенбокс не цікавий користувачам, установникам про свідчить те, що він не ввійшов до жодної десятки :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version