Приймачі DVB-S/S2 > Openbox
Торгова марка "Опенбокс" - все що ви про неї думаєте... обговорення.
Арчи®:
--- Цитата: satfanrv від 16:30:08, 21 Жовтня 2010 ---До цих пір не було більш-менш зауважувальної появи клонів ні на одного "брата" Fortis,аналогу лінійки S.
--- End quote ---
Звідси може слідувати лише один вивод- на даному етапі китайцям цей продукт не цікавий.
satfanrv:
Ну так,Опен зовсім не цікавий... :'(
А от пишуть про нього більш ніж за всі марки разом взяті.
Нікого не залишає байдужим.
Так то і добре. *oohaa*
carder:
Ітак все по полкам що ми маємо, високоякісну модель С9 виробництва моїх кентів з піднебесной :2funny: :2funny: :2funny: якогось чувака походу теж модер який розказує про веселе і якскраве майбутьне як наш призедент.
І геть непонятні навязки що опен сила треба тіки його купувати.
Хлопці спустіться з небес там хай спутники літають.
satfanrv:
--- Цитата: carder від 18:02:12, 21 Жовтня 2010 ---І геть непонятні навязки що опен сила треба тіки його купувати.
--- End quote ---
А от цього не було.
Прочитай всі мої пости спочатку.Де заклики купувати Опен?
Все написане є тільки маленькою спробою внести хоч якусь рівновагу в питанні Опену.
А то тільки бруд і зверхність.
Я не проти цього і нікому не закриваю рота,але відповідь має бути.
Взагалі то дискусія вдалась,я й сам не чекав :2funny: :2funny: ca.,
werdum:
--- Цитата: carder від 17:32:20, 21 Жовтня 2010 ---Ви назву теми читали, чи пишете н аабум святих і якщо ви модер опен форума то скажіть якого хе.......ра мене забанили на вашом приємному форумі назавжди за оголошення в продажі китайського телефона в темі купи продай.
--- End quote ---
здаеться вам усим назву темы прочитати треба , а koreets08 правельно каже треба вам форум перейменувати наприклад "чому справжних украiнцив давить зелена :2funny:
--- Цитата: carder від 18:02:12, 21 Жовтня 2010 ---І геть непонятні навязки що опен сила треба тіки його купувати.
--- End quote ---
якщо вам здаеться шо вам навязують купуваты опен то це або вам невирно здалося або вы навмисно розгоряете це бо вам вигидно поливать грязю других
п.с вибачаюсь за мову мени дуже важко спилкуватись а раскладка на клави укр.видсутня.
Навігація
Go to full version