Приймачі DVB-S/S2 > Openbox
Торгова марка "Опенбокс" - все що ви про неї думаєте... обговорення.
M1sha:
Почитав, прийшов до висновку що той Опен, та і інші, ні в якому разі не треба брати, раз його так настирно нам впарюють. Обов"язково ждіть сюрпризів, от хай його фани поюзають, з рік, тоді буде видно. Ну не заслуговує він на стільки уваги, що там обговорювати ? І по вигляду і по внутрішній начинці самий звичайний тюнер. Тим більше і наші форумні "Зубри" стали досить стримані. Може б тему у смітник перенести, та й не паплюжити "фірму", як тут пропонують, тоб то не витрачати час на малозначні речі? Ще здається що у еСеС зараз пішло або пан, або пропав.До речі, блог всі читали про Опенбокс ? От не вірю я що еСеС враз стане святою і порядною фірмою. satfanrv Ви часом не Олексій 1982 ? Чи просто одну школу бізнесу закінчували і зхожі технології НЛП вивчали? Ну раз тут чутки обговорюємо , то є чутки що Олексія 1982 кидонула на гроші фірма яку він просовував вдень і вночі і скільки сил віддав.
satfanrv:
Android-80
Друге.
Як бачиш є ще такі люди.
--- Цитувати ---Якби хто був в цьому зацікавлений фінансово, то зламали би, а так виходить, що воно нікому те сміття не потрібне.
--- End quote ---
Не було б потрібне,не випускали б клонів на порядок більше ніж офіційних тюнерів.
--- Цитувати ---Якщо Ви маєте "гарні гроші" - завтра матимете алго віа3,4. Не вірите?
--- End quote ---
В це вірю,навіть знаю :2funny:
satfanrv:
--- Цитата: M1sha від 17:21:10, 21 Жовтня 2010 --- Почитав, прийшов до висновку що той Опен, та і інші, ні в якому разі не треба брати, раз його так настирно нам впарюють.
--- End quote ---
Я його не "впарюю",аж ніяк.Просто подивіться скільки негативу тут про нього.Треба ж хоч трішки відновити справедливість.
--- Цитата: M1sha від 17:21:10, 21 Жовтня 2010 ---До речі, блог всі читали про Опенбокс ? От не вірю я що еСеС враз стане святою і порядною фірмою.
--- End quote ---
Ніхто ні перед ким не виправдовується.
Політика фірми не змінилася.А на рахунок блогу,то вже давно в сат-інтернет середовищі ясно,хто писав той блог і яка фірма-конкурент.Ви не знали? То пошукайте в інеті,відповідь знайдете :2funny:
--- Цитата: M1sha від 17:21:10, 21 Жовтня 2010 ---satfanrv Ви часом не Олексій 1982 ? Чи просто одну школу бізнесу закінчували і зхожі технології НЛП вивчали? Ну раз тут чутки обговорюємо , то є чутки що Олексія 1982 кидонула на гроші фірма яку він просовував вдень і вночі і скільки сил віддав.
--- End quote ---
Ні,я не Олексій 1982.
Android-80:
koreets08, ніхто не збирається Вас банити. An14 Бан-це звичне явище на форумі опенбокс, а тут діляться інформацією для осилення науки про Сат ТБ. На форумі sat-ukraine.info завжди готові вислухати і допомогти, а кнопка "бабан" у нас натискається дуже рідко.
Я теж колись був прихильником опенів, піарив торгову марку, реалізував їх продукцію, но доти, поки мені не пудсунули каку, поки очі не відкрились.
Особисто паплюжу продукцію опенбокс не з власної неподоби, а для тих хто немав справи з ними, щоб не наступив на граблі. Щоб вчились на чужих помилках. An14
carder:
--- Цитата: koreets08 від 17:17:39, 21 Жовтня 2010 ---Не хотів писати, але не зможу мовчати.
З назви форуму я розумію, що це форум любителів Сат ТВ - УКРАЇНСЬКИЙ *-P
Думаю що не варто паплюжити ті чи інші бренди. Комусь до вподоби Опен, мені наприклад, хтось вподобав Глобо чи ще щось. Заходжу на форум і складається враження, що це форум паплюження Опенбоксів. То треба назву змінити - український форум паплюження Опенів і вихвалення всіх інших.
Дуже неприємно коли модератор виклав ПЗ для С9, наче не знає що той "китайський виродок" немає нічого спільного з Опеном. Це мабуть такий піар хід? - питання риторичне.
Я думав, що тут будуть допомагати користувачам, незалежно від марки приймача осилити науку про Сат ТВ, бо головне що ми українці, різні, неповторні, самобутні, а насправді так не виглядає.
Можете забанити чи видалити мій обліковий запис, навіть неприємного відчуття не буде. Забув додати я модер на Опенах.
Базікати про свободу і вдало нею користуватись - різні речі.
--- End quote ---
Ви назву теми читали, чи пишете н аабум святих і якщо ви модер опен форума то скажіть якого хе.......ра мене забанили на вашом приємному форумі назавжди за оголошення в продажі китайського телефона в темі купи продай.
Навігація
Go to full version