Приймачі DVB-S/S2 > Openbox
Торгова марка "Опенбокс" - все що ви про неї думаєте... обговорення.
satfanrv:
--- Цитата: carder від 16:22:08, 21 Жовтня 2010 ---Шановний не треба недоцоінівута китайців, це кажу вам я чоловік який працю з китаєм вже більше року.
Колись було стало питання вимирання сіменсів дял девайсів під шароварку так от я вів переговори що зробити с55 модель масово. І повірте чхати їм на все, люди сказали треба партія сказала зробимо.
То зробити клона їм це проблем не натягне. :2funny: :2funny: :2funny:
--- End quote ---
Без проблем.Нехай пробують.
До цих пір не було більш-менш зауважувальної появи клонів ні на одного "брата" Fortis,аналогу лінійки S.
carder:
Все це питання ціни та часу і потім аля-де франс. :2funny: :2funny: :2funny:
satfanrv:
Я вже забув коли було введено забезпечення на 700-і.
Давно одним словом.
Хтось до цих пір зламав захист?
А пробували,аж пищали :2funny:
Відповідь самі знаєте. :2funny:
Зняття дампу з старого ПЗ ,jtag з випайкою і всім цим гемором з поверненням древнього ПЗ назад,без можливості встановити нове ПЗ,вирішенням проблеми аж ніяк не є.
Так і з 500-ми.
От Вам і
--- Цитувати ---аля-де франс.
--- End quote ---
:2funny: :2funny: :2funny:
Android-80:
--- Цитата: satfanrv від 16:23:53, 21 Жовтня 2010 ---
--- Цитата: Astronomy від 16:17:28, 21 Жовтня 2010 ---і ще одне питання Вам за цей піар СС платить???
--- End quote ---
а в ідейні переконання Ви не вірите? :)
--- End quote ---
В людей залишилось дуже мало віри, а особливо в ідейні переконання. Є два варіанти:
1. Ви "Зомбі"
2. Ви дійсно Альтруїст. O0
--- Цитата: satfanrv від 16:49:05, 21 Жовтня 2010 ---Хтось до цих пір зламав захист?
--- End quote ---
Якби хто був в цьому зацікавлений фінансово, то зламали би, а так виходить, що воно нікому те сміття не потрібне. Подивіться на революційний захист "коробочок мрій", якось китайози умудряються з сімками і загрузчиками? :2funny: Все залежить від заказу і його ціни. Якщо Ви маєте "гарні гроші" - завтра матимете алго віа3,4. Не вірите? ca.,
koreets08:
Не хотів писати, але не зможу мовчати.
З назви форуму я розумію, що це форум любителів Сат ТВ - УКРАЇНСЬКИЙ *-P
Думаю що не варто паплюжити ті чи інші бренди. Комусь до вподоби Опен, мені наприклад, хтось вподобав Глобо чи ще щось. Заходжу на форум і складається враження, що це форум паплюження Опенбоксів. То треба назву змінити - український форум паплюження Опенів і вихвалення всіх інших.
Дуже неприємно коли модератор виклав ПЗ для С9, наче не знає що той "китайський виродок" немає нічого спільного з Опеном. Це мабуть такий піар хід? - питання риторичне.
Я думав, що тут будуть допомагати користувачам, незалежно від марки приймача осилити науку про Сат ТВ, бо головне що ми українці, різні, неповторні, самобутні, а насправді так не виглядає.
Можете забанити чи видалити мій обліковий запис, навіть неприємного відчуття не буде. Забув додати я модер на Опенах.
Базікати про свободу і вдало нею користуватись - різні речі.
Навігація
Go to full version