Автор Тема: Globo 6000 пропав звук  (Прочитано 2695 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній володимир.

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 19
  • Рейтинг: +3/-2
Globo 6000 пропав звук
« : 22:39:56, 15 Липень 2010 »
Globo 6000 немає звуку на всіх аудіовиходох.БЖ в нормі.Нормально шиється. Тракт від
входів С4558 до усіх аудіо виходів перевірив,- працьює. Далі не знаю як шукати несправність .
 Прошу допомогти.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Globo 6000 пропав звук
« Відповідь #1 : 23:08:23, 15 Липень 2010 »
Є ще ICA2 PT8211-S/цифро-аналоговий перетворювач/.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Globo 6000 пропав звук
« Відповідь #2 : 06:43:33, 16 Липень 2010 »
Є ще ICA2 PT8211-S/цифро-аналоговий перетворювач/.
І процесор теж є :)
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній володимир.

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 19
  • Рейтинг: +3/-2
Globo 6000 пропав звук
« Відповідь #3 : 12:02:32, 16 Липень 2010 »
ЦАП перевірив ,підставив з неробочого в робочий та навпаки .також поміряв напруги на ICA2 PT8211-S,все в порядку а звуку нема . Може дійсно процесор ,чи є ще якісь міркування?

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
Globo 6000 пропав звук
« Відповідь #4 : 12:07:13, 16 Липень 2010 »
Для таких ремонтів потрібно мати осцилограф , а не тикати пальцем в небо
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній володимир.

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 19
  • Рейтинг: +3/-2
Globo 6000 пропав звук
« Відповідь #5 : 15:32:45, 16 Липень 2010 »
На ЦАП поступають імпульси з 51 та 56 ніжки проца, з52 ніжки також би мали бути імпульси ,але їх нема.Що далі?
Для таких ремонтів потрібно мати осцилограф , а не тикати пальцем в небо

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
Globo 6000 пропав звук
« Відповідь #6 : 17:20:25, 16 Липень 2010 »
Амплітуда і форма імпульсів відповідають зразкам? якщо так , то рити в обв’язці цап
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній володимир.

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 19
  • Рейтинг: +3/-2
Globo 6000 пропав звук
« Відповідь #7 : 17:43:21, 16 Липень 2010 »
амплітуда і форма відповідні ,що і на робочому тюнері ,але на робочому тюнері ще присутні імпульси на 52 ніжці проца,а на не робочому імпульсів нема

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Globo 6000 пропав звук
« Відповідь #8 : 18:45:32, 16 Липень 2010 »
51 - DAC_SCLK
52 - DAC_PCMOUT0
53 - DAC_PCMOUT1
54 - DAC_PCMOUT2
55 - DAC_PCMCLK
56 - DAC_LRCLK
57 - SPDIF_OUT

Маю "пацієнта" з аналогічною проблемою, правда не глобік, а стронг 6125. Проци в них однакові. Доречі пацієнт після блискавки))) Коли принесли то не було відео, там в стронзі дві 4053, після заміни обидвох відео з"явилось, но без звуку. >:( Перевірив-процу гаплик. На днях прийде клієнт, якщо дасть 150грн., то поставлю БУ проц і всі проблеми зникнуть :2funny:
« Останнє редагування: 18:51:34, 16 Липень 2010 від Android-80 »

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Globo 6000 пропав звук
« Відповідь #9 : 19:28:43, 16 Липень 2010 »
Додам від себе, що це є досить простим ремонтом :2funny: Розкажу, як я вичислив "битий" проц без осцилоскопа в стронзі:-Р
Перевірив зв"язок проца і аудіо конвертора cs4334 (1,2,3,4 виводи з проца, 7 +5V, 6 gnd, 5 і 8 готовий звук в аналозі).
1.Зв"язок з процом конвертора в нормі.
2.Сам конвертер замінив.
3.Напруга на конверторі 5В присутня, GND теж :2funny:
4.Тикнув навушником на виводи конвертора 5 і 8 напряму без обвісу(конденсатори, опора тощо).
5.Звуку не почув. >:(

Звісно, що це "дідівський" спосіб, но я досі ним користуюсь. :-Р

ЗІ. Буває варіант, що проц і цап цілі но звуку нема, то тоді потрібно рити від цапа весь обвіс аж до самого виходу(пальці,скарт). Просто після блискавки, коли апарат вмирає(пропадає відео і т.д.)-клієнт полюбляє добряче дати кулаком по тюнері, а нуж бо і запрацює. :-Р А через це бувають обриви(пістони,або мікротріщини дорожок). Удачі.

Відсутній володимир.

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 19
  • Рейтинг: +3/-2
Globo 6000 пропав звук
« Відповідь #10 : 23:41:43, 16 Липень 2010 »
Вийшов з ладу процесор. Питання вирішине.Всім дякую *-P

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Globo 6000 пропав звук
« Відповідь #11 : 10:36:32, 17 Липень 2010 »
Нефакт-але.Варто спробувати перевірити наявність імпульсів на ніжках 53 або 54 проца/в оригіналі вони незадіяні/.Якщо є-то підключити 3-ю ніжку ICA2 замість 52 до 53 або 54 проца.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7442
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 3020
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2782
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2846
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5536
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan