Автор Тема: СТАБІЛЬНА РОБОТА GLOBO 6000 МОТОПІДВІСОМ STRONG  (Прочитано 2107 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній євген

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +4/-0
Підскажіть будь-ласка яка  стабільна прошивка для роботи з GLOBO -6000? Діюча стоїть TRUMAN-SW3.4.10a-KEY-UPGRADE-BIS TV але вона якась нестабільна,можливо в кого існує шось стабільніше?

Присутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4235
  • Рейтинг: +5048/-58
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
СТАБІЛЬНА РОБОТА GLOBO 6000 МОТОПІДВІСОМ STRONG
« Відповідь #1 : 09:36:21, 08 Липень 2010 »
Пробуйте прошивки від інших контор (груп програмерів) які пишуть софт до цих приймачів, наприклад польську чи турецьку  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
СТАБІЛЬНА РОБОТА GLOBO 6000 МОТОПІДВІСОМ STRONG
« Відповідь #2 : 09:52:49, 08 Липень 2010 »
Тут http://sat-ukraine.info/index.php?topic=4319.0 є альтернативні софти, вибирайте на свій смак. А в чому, до речі, проявляється нестабільність робти софта?
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній євген

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +4/-0
СТАБІЛЬНА РОБОТА GLOBO 6000 З МОТОПІДВІСОМ STRONG
« Відповідь #3 : 12:43:26, 08 Липень 2010 »
Нестабільність роботи проявляється в  тому  що перемикаючи наприклад з супутника AMOS на супутник SIRIUS мотопідвіс рухається в правильному напрямку а от з SIRIUSa на AMOSa в протилежну сторону. Пробував збивать мотопідвіс в заводські,результат нульовий. Ставляв OPENBOX X-800 все нормально мотопідвіс робе в правильному напрямку,от я й запитую може в кого була така проблема  GLOBO -6000 відпишітся?

Присутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4235
  • Рейтинг: +5048/-58
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
СТАБІЛЬНА РОБОТА GLOBO 6000 МОТОПІДВІСОМ STRONG
« Відповідь #4 : 12:58:30, 08 Липень 2010 »
Скільки супутників є в списку того Глобо - якщо більше 60 то пропоною викинути всі супутники які в нас не видно, а це починаючи від 91Е і далі на схід, та від 31W і далі на захід, також раджу повикидати зі списку сипутники які ви не приймаєте або вони для Вас малоцікаві, наприклад весь С-діапазон.
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній євген

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +4/-0
СТАБІЛЬНА РОБОТА GLOBO 6000 МОТОПІДВІСОМ STRONG
« Відповідь #5 : 13:10:30, 08 Липень 2010 »
Як раз в списку лишилося 60 супутників.

Присутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4235
  • Рейтинг: +5048/-58
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
СТАБІЛЬНА РОБОТА GLOBO 6000 МОТОПІДВІСОМ STRONG
« Відповідь #6 : 13:16:08, 08 Липень 2010 »
Яб ще, на вашому місці щеб 1/3 викинув - наприклад ті що на нас не світять або малоцікаві - 7Е, 31,5Е, 45Е і тд.тп., більше тут
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній євген

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +4/-0
СТАБІЛЬНА РОБОТА GLOBO 6000 МОТОПІДВІСОМ STRONG
« Відповідь #7 : 16:47:45, 08 Липень 2010 »
Повидаляв майже два десятка супутників а результат той же,все таки може діло в прошивці? В кого працює добре мотопідвіс на цьому тюнері?Будь -ласка відпишіться?

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
СТАБІЛЬНА РОБОТА GLOBO 6000 МОТОПІДВІСОМ STRONG
« Відповідь #8 : 17:03:49, 08 Липень 2010 »
В кого працює добре мотопідвіс на цьому тюнері?Будь -ласка відпишіться?
Особисто на мотор ніколи глобік не чіпляв, но поправляв мотори за горе-монтажниками. Що робив?
1.Ремонт БЖ для нормальної роботи, адже мотор+головки+дісек=немале споживання току.
2.Прошивав переважно траманівські прошивки. Одні з найстабільніших 3.4.9 та 3.4.10 без букв!
3.Виставляв заново мотор.

ЗІ. Глобіки старої серії прекрасно крутять моторами і по протоколу 1.2 та по протоколу Usals.

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
СТАБІЛЬНА РОБОТА GLOBO 6000 МОТОПІДВІСОМ STRONG
« Відповідь #9 : 19:28:49, 08 Липень 2010 »
Питання , мотопідвіс у Вас новий чи бувший у вжитку?
 чи підключали до підвіса якийсь інакший тюнер замість Глобо ?


Підставлявся
Цитувати
Ставляв OPENBOX X-800 все нормально мотопідвіс робе в правильному напрямку,от я й запитую може в кого була така проблема  GLOBO -6000 відпишітся?
« Останнє редагування: 19:32:54, 08 Липень 2010 від slavon »

Відсутній євген

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +4/-0
СТАБІЛЬНА РОБОТА GLOBO 6000 МОТОПІДВІСОМ STRONG
« Відповідь #10 : 20:22:52, 08 Липень 2010 »
У попередньому посту я вже писав що підключав OPENBOX X-800,мотор крутить на ура ,мотопідвісу вже майже 6 років і налаштовував його сам.Проблема на 100% в GLOBO.

Відсутній muslimz

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
СТАБІЛЬНА РОБОТА GLOBO 6000 МОТОПІДВІСОМ STRONG
« Відповідь #11 : 09:12:02, 23 Вересень 2010 »
проблема з USALS'ом во всiх тюнерах globo 3***-6*** без ризницi який там софт:
  1. на кожний супутник дати команду "йди" (move) ,коли прiйде дати команду "зберегти" (save)
  2.захiдним супутникам треба змiнити W на Е, move, змiнити E на W, move , save

Відсутній muslimz

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
СТАБІЛЬНА РОБОТА GLOBO 6000 МОТОПІДВІСОМ STRONG
« Відповідь #12 : 09:12:42, 23 Вересень 2010 »
щоб мотор пiйшов до супутника з W(захiдною довготою{amos, thor, nilesat, tellstar, etc}) треба в меню USALSа позицiю супутника  з W перевести до E , потiм натиснуть  move(йди), дочекатися доки мотор прийде до Е позиціи,  потiм перевести з Е до W ,потiм натиснуть  move,дочекатися доки мотор прийде до W позиціи.. та зберегти позицію (save)

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7686
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 3054
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 3025
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2856
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5771
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan