Автор Тема: Відсутній пункт меню - Установки. Globo 7010CR.  (Прочитано 2584 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
globo7010cx відпрацював 2 роки - зкинувся в заводські,
після прошивки неможливо зайти в установки.
у всі пункти меню зайти можна а ось в установку не можна натискую ОК жодних реакцій.
Пробував різні прошиви все одне і теж.
БЖ в нормі
 *-I
« Останнє редагування: 18:18:36, 20 Лютий 2010 від sashko2 »

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
Відсутній пункт меню - Установки. Globo 7010CR.
« Відповідь #1 : 18:44:42, 20 Лютий 2010 »
заливав готовий дамп,окремо списки каналів ...
софт є , каналів нема.....
УСТАНОВКА - неактивна.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Відсутній пункт меню - Установки. Globo 7010CR.
« Відповідь #2 : 18:49:30, 20 Лютий 2010 »
А якщо скинути на фабричні-так само неактивна?
Така проблема в них є -це несправність. На одному форумі пишуть -вирішуєтся пропайкою ВЧблока.
« Останнє редагування: 19:00:22, 20 Лютий 2010 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
Відсутній пункт меню - Установки. Globo 7010CR.
« Відповідь #3 : 18:59:52, 20 Лютий 2010 »
а фабричні - в установці >:(

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Відсутній пункт меню - Установки. Globo 7010CR.
« Відповідь #4 : 20:05:03, 20 Лютий 2010 »
Одним словом,коли проц небачить тюнера-тоді меню Інсталяція неактивне.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Відсутній пункт меню - Установки. Globo 7010CR.
« Відповідь #5 : 20:16:14, 20 Лютий 2010 »
Цілком вірно. Причина криється у ВЧ-блоці. Можливо підзалитий водою.

Відсутній vova-sp

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 145
  • Рейтинг: +60/-1
Відсутній пункт меню - Установки. Globo 7010CR.
« Відповідь #6 : 22:02:09, 20 Лютий 2010 »
Вода такий ефект не дасть,тодi просто не буде сигналу,так дiйсно пропайка в/ч блоку  помагае але на всякий випадок я ще прогрiвав бiля нього i тюнер входив в установки i виконував iншi операцii. ca.,

Відсутній search

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 92
  • Рейтинг: +257/-0
Відсутній пункт меню - Установки. Globo 7010CR.
« Відповідь #7 : 07:28:09, 21 Лютий 2010 »
globo7010cx відпрацював 2 роки - зкинувся в заводські,
після прошивки неможливо зайти в установки.
У цьому ресивері,на відміну від 7010RX мікросхема демодулятора установлена не ВЧ блоці,а на основній платі.У мене такий лежить залитий водою і маю такий-же еффект  не можу зайти в установки.Мікросхему для заміни не можу знайти.

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 611
  • Рейтинг: +285/-2
Відсутній пункт меню - Установки. Globo 7010CR.
« Відповідь #8 : 07:36:29, 21 Лютий 2010 »
питання знімається .
З внутрішньої сторони кришки побачив маленьку пляму (від води напевно)
і аналогічно на платі маленьку іржу ,
спиртом почистив і все запрацювало  *oohaa*
 дякую всім An14

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Відсутній пункт меню - Установки. Globo 7010CR.
« Відповідь #9 : 09:10:59, 21 Лютий 2010 »
Вода такий ефект не дасть,тодi просто не буде сигналу,....

З власної практики, ще й який ефект дасть  :2funny:

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7331
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2994
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2681
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2837
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5431
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan