Автор Тема: Globo 30x0- 6x00.. - відсутній сигнал  (Прочитано 2311 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sanny1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +0/-0
Globo 30x0- 6x00.. - відсутній сигнал
« : 08:55:44, 09 Січень 2010 »
добрий день,  можливо хто зустрічався з такою проблемою при вмиканні тюнера 5 хвилин нема сигналу потім він з"являється і тюнер працює стабільно. В БЖ в ланцюгові живлення 5в 3.3в 12в конденсатори замінені.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Globo 30x0- 6x00.. - відсутній сигнал
« Відповідь #1 : 09:26:18, 09 Січень 2010 »
Під навантаженням яка напруга на вході LNB в момент коли нема сигналу?
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 299
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
Globo 30x0- 6x00.. - відсутній сигнал
« Відповідь #2 : 12:14:38, 09 Січень 2010 »
Я б поміняв У БЖ ще і по 22,30 В.Колись помниться теж таке було.Хоча зазвичай це проблема по 5В.А взагалі то якщо спочатку не робе,а потім починає то на 90% десь кондюк.
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній tiamat305

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 71
  • Рейтинг: +11/-0
  • 1648
Globo 30x0- 6x00.. - відсутній сигнал
« Відповідь #3 : 16:25:52, 12 Січень 2010 »
Вечір добрий ca.,, вибачаюсь за надокучливі питання  :)

GLOBO 5000+, залив TRUMAN-SW3.4.10-KEY-UPGRADE, закинув нові ключики, так як порадили: але інтер, тет, та Київ не відкриваюсться  :'(
Вже і пересканував і все-таке, а ніц....
Коли набираєш 9339, то "бііс" невисвічує, в чому може бути проблема?
Пообіцяв зробити знайомому, а тут таке....
Дякую  *-I
якщо є спосіб зробити це неправильно, то я знайду його

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Globo 30x0- 6x00.. - відсутній сигнал
« Відповідь #4 : 19:22:33, 12 Січень 2010 »
Труман не з усіма тюнерами коректно працює, я користуюсь цією що виклав, лишень зітри непотрібні сателіти та вистав дісеки під свої.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 30x0- 6x00.. - відсутній сигнал
« Відповідь #5 : 07:57:22, 16 Грудень 2010 »
Принесли в ремонт тюнер Digital 4100  -  то бачить сигнал то не бачить.При пыдклбченны  пише що нема сигналу але видно  що канал пробиваэться але розсипаэться  кубіками.Тюнер майже новий (1 міс)може хто підкаже в чому може бути причина

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Globo 30x0- 6x00.. - відсутній сигнал
« Відповідь #6 : 08:01:11, 16 Грудень 2010 »
Замінити мережовий конденсатор 40х350 чи 400 вольт - найперше. Нема результату - міняти всі елетроліти у вторичці...Нема і так - провіряй LM317 , а може і її обв"язку.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Globo 30x0- 6x00.. - відсутній сигнал
« Відповідь #7 : 09:04:19, 16 Грудень 2010 »
Проблема з сигналом обговорювалась тут.
Нічого проти, якщо не зважати на те, що мова йде про тюнер 4100, а запропоновано обговорення несправностей Ортона 4100С. В принципі, те саме...якщо говорити про несправності з сигналом.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Globo 30x0- 6x00.. - відсутній сигнал
« Відповідь #8 : 09:33:53, 16 Грудень 2010 »
Правильно Yaro.Мова йде про аналог  Globo 3xx0-6xx0 (STI5518).Несправність  типова-достатньо набрати в пошуці термозапобіжник.
« Останнє редагування: 09:42:36, 16 Грудень 2010 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 30x0- 6x00.. - відсутній сигнал
« Відповідь #9 : 10:14:46, 16 Грудень 2010 »
Гречно дякую за допомогу ,дійсно мережевий кондюк повністю нульовий(перевірено esr - метром ,заміна зняла несправність

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Globo 30x0- 6x00.. - відсутній сигнал
« Відповідь #10 : 17:07:10, 16 Грудень 2010 »
Питання до автора теми-А де то ви знайшли Глобо 4100  коли йому 1 місяць від народження? derisive.gif

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7293
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2978
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2644
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2835
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5393
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan