Автор Тема: В Україні з"явилась цифра  (Прочитано 71269 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній stepan_kv

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1916/-1
В Україні з"явилась цифра
« Відповідь #210 : 12:24:21, 16 Квітня 2012 »
Звісно, що платим. Тільки платежі приховані :2funny:. Як то кажуть, очі не бачать, серце не болить.

Відсутній tosat

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
« Відповідь #211 : 12:26:55, 16 Квітня 2012 »
SashaTv весь цей час я мовчки спостерігав що діється у темі, але після сьогоднішніх дописів вирішив висловити і свою думку..
Я проживаю саме на заході України у районному центрі Рогатин, про яку цифру у нас можна говорити коли ми знаходимося у зоні невпевненого прийому (60 км від Івано-Франківська, де розміщений найближчий передавач потужністю 500Вт та 70 км від Львова у якому передавач точно такої ж потужності).Місцевість у нас з гористим рельєфом,  навіть аналог добре не йде, не те що цифра (йшов добре колись давно 42 дециметровий канал і тоді була потужність передавача 2 Квт, але зараз йде економія на всьому, кому охота лишнє бабло витрачати коли може бути й так.. Моя дружина працює у соцзабезі, так їм прислали з області розпорядження з яких сіл приймати заяви на безплатні сет топ бокси (це при умові що введуть в дію ретлянслятор в Бурштині за 2 роки) і я їх розумію: а навіщо людям ті безплатні бокси, коли й так не буде ніколи працювати, а якщо буде то без запаса на погоду та і то на антенне господарство прийдеться купа бабла викинути..
Я взагалі ніяк не можу зрозуміти для чого ввели систему кодування..?Це від кого кодувати, від народу..?Я ще можу зрозуміти що сат канали типа Футбол та Футбол+ та інші укр кодуються з метою щоб не дивилися за границею бо там інша плата за ліцензію, тут же сигнал розповсюджується по території України..
Згадаєте в майбутньому мої слова, тобто думку, що залишать тільки 5 основних каналів, а за все інше будуть брати оплату..
Супутникове ТБ завжди в авагарді всього нового і перспективного, навіть у даний час йому воно має 100% покриття і найбільшу кількість наших каналів за які також не потрібно платити.. :2funny:, ну а коли хтось захоче Футбол та Футбол+ завжди може придбати карточку Екстри та дивитися не тільки їх..
Всім своїм знайомим зараз раджу не звертати уваги на ту рекламу, в якості аргумента просто приводжу вартість сет топ бокса та сат тьюнера типу Ортон 4160.. :), як правило, весь рекламний пузир про безпатні канали зразу лопає.. :2funny: :2funny:

stepan_kv: а що власне обговорювати коли я його й так ніколи дивитися не буду..? >:(
SashaTv: якщо вже і обговорювати то тільки тех. характеристики і нічого решта, а то у мене складається думка що вам Зеон зарплату платить та ви його захищаєте..

Чекав стільки разів обіцяного українського супутника. А тепер кодують "державне" наземне ТБ. Дурне нахабне кидалово, лохотрон.  канала. Жалко тільки людей, у яких або немає вибору, або вони його не розуміють.

brother: супутник планують запустити через рік і все це завдяки нашій недалекоглядній владі та депутатам-бізнесменам, котрі тільки думають як побільше бабла відмити..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
« Відповідь #212 : 12:41:41, 16 Квітня 2012 »
Цитувати
Я проживаю саме на заході України у районному центрі Рогатин, про яку цифру у нас можна говорити коли ми знаходимося у зоні невпевненого прийому (60 км від Івано-Франківська, де розміщений найближчий передавач потужністю 500Вт та 70 км від Львова
Толік у Львові передавач на 1 кВт, але я дуже сумніваюсь, враховуючи гористу місцевість, що зможу отримати його сигнал навіть у Бібрці приблизно за 35 км від Високого Замку  :2funny: :2funny: :2funny:
Цитувати
SashaTv: якщо вже і обговорювати то тільки тех. характеристики і нічого решта, а то у мене складається думка що вам Зеон зарплату платить та ви його захищаєте..
  А я думав що це мені одному таке здається...  :2funny: :2funny: :2funny:  ca.,

З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній SashaTv

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1572/-0
« Відповідь #213 : 15:41:01, 16 Квітня 2012 »
.Місцевість у нас з гористим рельєфом,  навіть аналог добре не йде, не те що цифра
Ще з часів Союзу на мапі України залишилось безліч місць,особливо в гірських р-ах, з поганим прийомом,І зараз мені дивно про незрозумілий "шумок" з приходом цифрового TV.Чи може я чи хтось інший десь особисто гарантував  прийом в важкодоступних для сигналу районах?
про яку цифру у нас можна говорити коли ми знаходимося у зоні невпевненого прийому

--якщо в даному районі поки що нема-це неозначає,що цифрового-наземного TV в Україні взагалі нема і в  нас на форумі нема можливості обговорювати технічну сторону даного виду TV.
Я взагалі ніяк не можу зрозуміти для чого ввели систему кодування..?
В розділі вже була офіційна інформація для чого-ще додам,що також з метою захисту ліцензованого медіаконтенту,який буде присутній на телеканалах.Для прикладу,кодування деяких супутникових українських каналів в BISS.
Згадаєте в майбутньому мої слова, тобто думку, що залишать тільки 5 основних каналів, а за все інше будуть брати оплату..
-майже повтор мої слів з Відповідь #205.Але це ще невідомо-який шлях виберуть телекомпанії.
Супутникове ТБ завжди в авагарді всього нового і перспективного, навіть у даний час йому воно має 100% покриття і найбільшу кількість наших каналів за які також не потрібно платити..
Зараз так-а в майбутньому,коли буде хороше покриття наземного TV,каналам можливо невигідно буде вести трансляцію через супутник/про такий розвиток подій було мною написано тут.

Ви погано прочитували мої повідомлення в розділі.В даному розділі я лишень тим і займався,що спростовував недостовірну інформацію,ляпи,міфи /з приведенням посилань на АД/, висвітлював новини тощо.Oдним словом старався,щоб в користувачів склалася об'єктивна думка щодо наземного TV.Прошу привести хоча б один мій пост-де я написав недостовірну інформацію. Ваші слова абсолютно не в тему.

А я думав що це мені одному таке здається...
А коли ввижається - хреститися треба.А найкраще вчити техчастину-так як деякі "ляпи вуха ріжуть".
ps;"старався" написав в минулому-тому,що більше незбираюсь відписуватись в даному розділі.Отже,slavon welkom .
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній NAZAR

• Старожило
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
« Відповідь #214 : 16:48:23, 16 Квітня 2012 »

Я взагалі ніяк не можу зрозуміти для чого ввели систему кодування..?Це від кого кодувати, від народу..?
Для цих керівників такого слова як народ не існує взагалі.Є поняття "біомаса",що мешкає на даній території і більшість якої їм просто заважає.Особливо заважають вільнодумнні підприємці,яких доречі більшість на цьому форумі і які не хочуть бути їх рабами за тарілку супу.Тепер по темі.Кодування введено для того,щоб чиповані тюнери могли завезти з Китаю не ми з вами,а вузький круг.І втюхувати в 2 рази дрожче це фуфло.Чесно кажучи мені соромно продавати ці трімакси.Воно настільки недоношене,що трохи не так з сигналом і починає або переключати програми або писати нема радіоканалів.За сторнг взагалі мовчу.Були випадки-здихали на 2-й день.Сигнал незадовільний.Повірте знаю що кажу.В 90-і 7 років  відтарабанив інженером на телецентрі.Живу 3 км від телевежі.Раніше 100вт передавач(аналог) у себе в майстерні ловив на кусок дроту.Шоб запустити цифру прийшлося приміняти кімнатну ДМВ антену.Захват ледве-ледве.І не в любому місті.По селам не всюди також бере.І це при потужності 4-х передавачів по 500вт і висоті передаючої антени 250м.Місцевість-рівнина.
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній oleh61

• Ветеран
  • Рейтинг: +829/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
« Відповідь #215 : 17:23:52, 16 Квітня 2012 »
в Бурштині  РАІ ТБ вже є приватним конкурентом  32 каналами в кріптоні DVB-S

(це при умові що введуть в дію ретлянслятор в Бурштині за 2 роки)

GI 8180 ! Samsung UE40J ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+31.5Е+36E+9Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SSD 120G ;Samsung(23")

Відсутній stepan_kv

• Глобальний модератор
  • Ветеран
« Відповідь #216 : 17:24:17, 16 Квітня 2012 »
Живу 2 км. від вежі (0,2 Квт), Стронг 8500.

Ефір.

Цифра.

Для порвіняння з ефіру був взятий канал з самою кращою якістю. На ефірному НТН майже нічого не видно самий сніг.

Відсутній stepan_kv

• Глобальний модератор
  • Ветеран
« Відповідь #217 : 17:43:52, 16 Квітня 2012 »
Забув додати, що антена дециметрова без підсилення. Рівень сигналу 80% на Стронгу.

« Останнє редагування: 23:23:58, 16 Квітня 2012 від stepan_kv »

Відсутній Android-80

• Ветеран
  • Рейтинг: +3750/-0
« Відповідь #218 : 18:13:01, 16 Квітня 2012 »
Напишу трохи і свою думку. Про якість покриття в рекламі звучить: однакова якість для всіх,- від Закарпатських сіл до Кримських маяків. Бля, мене порвало)))) Проживаю в Тернопільській області, місто Чортків(передатчик 200 ватт). В місті сигнал не перевіряв, а от декілька днів назад продав одному настирливому клієнту стронга 8500. Так от живе він в селі Росохач, а це трохи в ямі 10 км. від Чорткова і одне з перших сіл при виїзді з міста. Антену встановили дициметрову, казали, що діпол. Так от вчора вечером дзвонили в сильний дощ і сказали, що половина каналів не працюють. Запитую, а як там супутникова тарілка? Сказали, що проблем нема! От Вам і покриття. >:( Для впевненого прийому потрібно як мінімум 500 ватт передатчик для мого району, а краще кіловат. Але нажаль кіловатний поставили вже в Тернополі :-Р
Для кого та цифра? В місті є супутник, кабель і наземні передатчики в криптоні. Тож для кого та цифра, для сільської місцевості, де нема покриття?

Відсутній VANOS

• Старожило
  • Рейтинг: +221/-1
« Відповідь #219 : 18:17:43, 16 Квітня 2012 »
Знову черговий міф)-це заяви щодо покриття "території":
в результаті 96% покриття території країни черговий міф

Так згоден є таке на оф сайті. Але там є ще і таке.
Цитувати
Технічні параметри телемережі
Оператор багатоканальної телемережі — ТОВ «ЗЕОНБУД», м. Київ;
Терміни будівництва  -  червень-вересень 2011 року;
Якщо вірити інфі вже все побудовано. :2funny:

Цитувати
Кількість мультиплексів – МХ 1, МХ 2, МХ 3, МХ 5
Кількість телепрограм в телемережі – 32
в тому числі - 28 загальнонаціонального мовлення,
                    - 4 регіонального та місцевого мовлення.
в тому числі з можливістю розповсюджувати програми ліцензіата з розподільчою здатністю:
                    - високою (HD-High Definition)  - 10 каналів мовлення,
                    - стандартною (SD-Standard Definition) – 22 канали мовлення.
Стандарти мовлення — DVB-T2 (MPEG-4);
Умови розповсюдження телепрограм — у відкритому вигляді;
Ти диви невже у відкритому вигляді..

Цитувати
Періодичність мовлення — кожного дня;
Обсяг мовлення – 24 години на добу;
Місцезнаходження головної станції - м. Київ, вул. Дорогожицька, 10;
Зона покриття – 95 % населення країни.
:2funny: Оба на, покриття 95%, майже вся Україна ну чуть-чуть не дотягує до аналога. (аналогічне телемовлення має покриття 98%)
Хоча тут питання спірне як визначалася територія покриття аналогом, які бралися характеристики сигналу.
А чому тут народ такий шум піднімає, та тому піднімає що це робиться за наші гроші і для нашого блага :), і людям хочеться якісного хорошого продукту, ну хоча б такого як у Європі. а можливо і кращого.
Між іншим не вся Європа сидить на цифровому наземному телебаченню. Є країни в яких супутникове телебачення переважає наземне. В інших кабельщики обслуговують більшість населення. Скрізь є свої переваги, так і недоліки.

Відсутній brother

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +14/-0
« Відповідь #220 : 18:44:52, 16 Квітня 2012 »
Я думаю багато форумчан у меншій чи більшій мірі знайомі з технічними питаннями стосовно сателітарного, терестріального чи кабельного ТБ. Я написав в цій гілці, бо помітив, що тут обговорюються не тільки технічні питання, а ще з-за сюжету
кіровоградського ТБ. Звичайно, цифра наземна чи інша це крок вперед. Але у нас часто віз поперед коня, або лебідь, рак і щука. І ефірна цифра на жаль виглядить не як гарна альтернатива іншим способам подачі ТБ сигналу, а спосіб заробітку на бюджетних грошах. І навіщо заспокоювати тим, що кодування сигналу це цивілізована річ? Тут не раз говорилося, що це альтернатива без вибору. Ні телевізори з DVB-T2 тюнерами, ні інші моделі тюнерів телеглядач вільно не вибиратиме. Все це було б нормальним якби було чисто комерційним проектом, а не справою державної ваги. Єдине чим "можна гордитися" це те, що вибрали стандарт DVB-T2, минувши попередній. Які ми "продвинуті"! :)

Відсутній stepan_kv

• Глобальний модератор
  • Ветеран
« Відповідь #221 : 18:53:48, 16 Квітня 2012 »
Для кого та цифра?

Постараюсь пояснити. Я поставив Стронг 8500 своїм батькам. Кабельне в нас в місті аналогове. Соціальний пакет з основними українськими каналами коштує 11 грн. Ефірне - 6 каналів в сумнівній якості. Тепер вони мають змогу дивитись 26 в ідеальній якості. Всі мої переконання на користь супутникового ТБ були марними. Ну не потрібне воно людям на восьмому десятку... І не тільки їм. Для нас тут все просто і зрозуміло, бо ми в тому варимось вже не один рік. Там де супутникової антени ще нема, а є вже існуюча ДМВ антена, я більш ніж впевнений, що вибір буде на користь ефірної цифри. Звісно, якщо поменше читати форуми :2funny:. Я не рекламую ні ефірне, ні супутникове, кожен сам вибере що хоче і може дивитись. Вважаю, що не потрібно керуватись одними емоціями, а просто об'єктивно висвітлювати реальний стан речей.

Відсутній Ankl

• Старожило
  • Рейтинг: +150/-0
« Відповідь #222 : 19:11:26, 16 Квітня 2012 »
Перечитавши дописи і маю таку думку , якщо сат обладнання зараз виходить якісніше та дешевше поставити тим хто зараз дивиться виключно ефірку... Цифрове обладнання пішло мимо нас установщиків по їх каналах збуту (ми не при ділах), якість в деяких місцях ніяка, то можемо отримати палку з двома кінцями: або буде повторна хвиля бум на установки -а в такому разі сетоп бокси будуть не у попиті тим самим може спровокувати вияв гніву у "Зеонбуду"  ....Як Ферчук верещала ,що Віазаду заважає шарінг (бо вважають вони що кожне домогосподарство яке має таріль має неодмінно бути їх абонентом). Я більш ніж впевнений, ящо у "прібліжоних" тобто Зеонбуду справи не підуть то будуть винні кабельщики та установщики, для них не проблема створити утиск (митниця, перевірки , сертифікати на обладнання і т.д.).. Але це моя думка і я в ній можу помилятись...

Відсутній kandrij

• Ветеран
  • Рейтинг: +463/-0
« Відповідь #223 : 19:14:13, 16 Квітня 2012 »
Трохи про вартість ресиверів.В Іспанії ресивер коштує в роздріб-16 євро.100% інформація.(Ну це DVB-T).В Англії DVB-T2 - 25-30 фунтів(роздріб!!!).А в нас скільки?Питав на Ромсаті чому так дорого. Відповідь-бо це не просто ресивер,а а ще й медіаапарат.А на холери дядькові,чи тітці з села потрібна можливість дивитись фільми,фотографії слухати музику з флешки?Для них потрібні прості та дешеві апарати.А хто хоче апарат з наворотами,то нехай купує і платить за нього більші гроші.
А так на мою думку подоять в черговий раз бюджет,під гаслом захисту бідних.Скупить бюджет ресивери і роздасть (думаю не зовсім малозабезпеченим(або зовсім не малозабезпеченим).
Щодо покриття,то я взагалі мовчу.
Я твердо вірю, що не за горами,
Той час, коли зійдуться Сян і Дон
В єдине русло, і поміж братами
Для злагоди не буде перепон

Відсутній severyn

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +1/-0
« Відповідь #224 : 20:43:56, 16 Квітня 2012 »
хто знає у Львові вже запустили цифрове тб

Все про нуль-модемний кабель(вирішення проблем,пов"язаних з ним)

Автор Ігор ГорбусьРозділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 54
Переглядів: 34790
Остання відповідь 18:55:33, 07 Липня 2011
від slavon
Notebooki / Laptopy 15,6" :: Lenovo - IBM :: B575 E2-2000/4GB/500/DVD-RW HD7340

Автор ОстапРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 5
Переглядів: 4357
Остання відповідь 11:01:32, 20 Березня 2014
від april
Продам тюнер Супутникового ТБ "Thomson DSI-150 MPEG-2 FTA

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 6422
Остання відповідь 19:11:11, 22 Серпня 2016
від vaping
Open 820 не запам"ятовує більше 1-ї позиції.

Автор sasha19722201Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 5
Переглядів: 3805
Остання відповідь 10:42:59, 29 Січня 2009
від sasha19722201
"Нічого не залишається, як стартувати зі стиснення MPEG-

Автор vicРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 1
Переглядів: 4725
Остання відповідь 09:05:56, 28 Серпня 2007
від vic