SashaTv весь цей час я мовчки спостерігав що діється у темі, але після сьогоднішніх дописів вирішив висловити і свою думку..
Я проживаю саме на заході України у районному центрі Рогатин, про яку цифру у нас можна говорити коли ми знаходимося у зоні невпевненого прийому (60 км від Івано-Франківська, де розміщений найближчий передавач потужністю 500Вт та 70 км від Львова у якому передавач точно такої ж потужності).Місцевість у нас з гористим рельєфом, навіть аналог добре не йде, не те що цифра (йшов добре колись давно 42 дециметровий канал і тоді була потужність передавача 2 Квт, але зараз йде економія на всьому, кому охота лишнє бабло витрачати коли може бути й так.. Моя дружина працює у соцзабезі, так їм прислали з області розпорядження з яких сіл приймати заяви на безплатні сет топ бокси (це при умові що введуть в дію ретлянслятор в Бурштині за 2 роки) і я їх розумію: а навіщо людям ті безплатні бокси, коли й так не буде ніколи працювати, а якщо буде то без запаса на погоду та і то на антенне господарство прийдеться купа бабла викинути..
Я взагалі ніяк не можу зрозуміти для чого ввели систему кодування..?Це від кого кодувати, від народу..?Я ще можу зрозуміти що сат канали типа Футбол та Футбол+ та інші укр кодуються з метою щоб не дивилися за границею бо там інша плата за ліцензію, тут же сигнал розповсюджується по території України..
Згадаєте в майбутньому мої слова, тобто думку, що залишать тільки 5 основних каналів, а за все інше будуть брати оплату..
Супутникове ТБ завжди в авагарді всього нового і перспективного, навіть у даний час йому воно має 100% покриття і найбільшу кількість наших каналів за які також не потрібно платити..

, ну а коли хтось захоче Футбол та Футбол+ завжди може придбати карточку Екстри та дивитися не тільки їх..
Всім своїм знайомим зараз раджу не звертати уваги на ту рекламу, в якості аргумента просто приводжу вартість сет топ бокса та сат тьюнера типу Ортон 4160..

, як правило, весь рекламний пузир про безпатні канали зразу лопає..

stepan_kv: а що власне обговорювати коли я його й так ніколи дивитися не буду..?

SashaTv: якщо вже і обговорювати то тільки тех. характеристики і нічого решта, а то у мене складається думка що вам Зеон зарплату платить та ви його захищаєте..
Чекав стільки разів обіцяного українського супутника. А тепер кодують "державне" наземне ТБ. Дурне нахабне кидалово, лохотрон. канала. Жалко тільки людей, у яких або немає вибору, або вони його не розуміють.
brother: супутник планують запустити через рік і все це завдяки нашій недалекоглядній владі та депутатам-бізнесменам, котрі тільки думають як побільше бабла відмити..