Автор Тема: Все про нуль-модемний кабель(вирішення проблем,пов"язаних з ним)  (Прочитано 9669 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Присутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Ніяк неможу загрузити та витягнути канали з тюнера та на тюнер Опенбокс на ноутбуку програмою Победіт ! Пише що " Connection timeout " ! У чому проблема ?
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній sat-pl

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1781
  • Рейтинг: +602/-2
Цитата: Ігор Горбусь;12317
Ніяк неможу загрузити та витягнути канали з тюнера та на тюнер Опенбокс на ноутбуку програмою Победіт ! Пише що " Connection timeout " ! У чому проблема ?

а прошити получаєтся? може компорт згорений?
Apple TV4

Присутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Цитата: sat-pl;12320
а прошити получаєтся? може компорт згорений?


Прошиває без проблем , а от канали не заганяє чомусь . Я вже всі версії Победіту перепробував . Пише " Connection timeout " ! Перерва зв'язку .
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній sat-pl

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1781
  • Рейтинг: +602/-2
дуже дивно-) а опенбоск командер шо каже ???
Apple TV4

Присутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Теж непаше , а з стаціонарного компа іде все без проблем !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній olega

  • VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 180
  • Рейтинг: +50/-0
Впринципі в мене теж проблеми з зчитуванням каналів,десь за разом може 20,а деколи і з 10,а може і з першого разу може зчитати,в чому причина я так и не зрозумів.Ще хочу попробувати зпаяти повний нуль-модемний кабель і попробувати ним зчитати.Компутер стаціонарний.В мене така сама проблема колись була з Globo 6010CI,так само не міг зчитати,як коли хотіло так і зчитувало.Може то проблема в материнці.
Ось,кому може пригодиться.

Присутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Цитата: olega;12350
Впринципі в мене теж проблеми з зчитуванням каналів,десь за разом може 20,а деколи і з 10,а може і з першого разу може зчитати,в чому причина я так и не зрозумів.Ще хочу попробувати зпаяти повний нуль-модемний кабель і попробувати ним зчитати.Компутер стаціонарний.В мене така сама проблема колись була з Globo 6010CI,так само не міг зчитати,як коли хотіло так і зчитувало.Може то проблема в материнці.
Ось,кому може пригодиться.


У тебе може бути проблема з кабелем , коли кабель саморобний ( не залитий ) то таке буває , мені це відомо . Але у мене кабель заводський , литий , і з стаціонарного компа читає і заганяє канали без проблем ! А з ноутбука прошивку заганяє , а канали нехоче !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Присутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Вирішив проблему за допомогою перехідника з USB на RS232 ! Через рідний RS232 канали на Опенбокс іти ніяк не хотіли ! Так що перехідник " USB TO RS232 CABLE " не є аж така погана штука !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній olega

  • VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 180
  • Рейтинг: +50/-0
А скільки таке задоволення коштує?

Присутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Цитата: olega;12521
А скільки таке задоволення коштує?


В Тернополі в магазині заплатив 70 грн.
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній olega

  • VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 180
  • Рейтинг: +50/-0
Ось схеми нуль-модемного кабеля

Відсутній gad

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 59
  • Рейтинг: +37/-0
Я обовязково  паяю корпус до корпуса.  I проблем немае! У деякiх схемах це не помiчаюць, нажаль. :p

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3523
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Цитата: gad;12536
Я обовязково  паяю корпус до корпуса.  I проблем немае! У деякiх схемах це не помiчаюць, нажаль. :p


Підтверджу, це правда.Ніколи не завадить, а часто й виручить.Сам з цим стикався...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Присутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Цитата: Ігор Горбусь;12511
Вирішив проблему за допомогою перехідника з USB на RS232 ! Через рідний RS232 канали на Опенбокс іти ніяк не хотіли ! Так що перехідник " USB TO RS232 CABLE " не є аж така погана штука !


Не витримав довго мій перехідник " USB TO RS232 CABLE " куплений у Тернополі , щось глюкнув , прийшлося сьогодні по рекомендації Тосата купити ось цей , фірмовий у Івано - Франківську за ті самі гроші , тобто 70 грн. :
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3523
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Тобто перші 70 грн ти викинув на вітер? Однак ти добра душа, Ігорку :)  "Я не подстрекатель, но я бы этого не потерпел" (С) Не моє...:D
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

 

Notebooki / Laptopy 15,6" :: Lenovo - IBM :: B575 E2-2000/4GB/500/DVD-RW HD7340

Автор ОстапРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 5
Переглядів: 1020
Остання відповідь 12:01:32, 20 Березень 2014
від april
Продам тюнер Супутникового ТБ "Thomson DSI-150 MPEG-2 FTA

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 1088
Остання відповідь 19:11:11, 22 Серпень 2016
від vaping
Open 820 не запам"ятовує більше 1-ї позиції.

Автор sasha19722201Розділ F-300, X-8x0

Відповідей: 5
Переглядів: 1018
Остання відповідь 11:42:59, 29 Січень 2009
від sasha19722201
"Нічого не залишається, як стартувати зі стиснення MPEG-

Автор vicРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 1
Переглядів: 1171
Остання відповідь 09:05:56, 28 Серпень 2007
від vic
Нарощення пам"яті ДБокс2

Автор AvenirРозділ DBox-2

Відповідей: 50
Переглядів: 7452
Остання відповідь 18:16:26, 26 Листопад 2011
від Astronomy