Автор Тема: Перегляд TPS на GLOBO за допомогою ТМ Share 1.0.18 і плагіну vPlug 1.6.6.  (Прочитано 3805 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній shmels1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +22/-0
Для тих хто не хоче довго чекати, появи правленого софту під французів, рекомендую скористатися програмою TM Share 1.0.18 і плагіном vPlug 1.6.6.
   Скачуємо і встановлюємо TM Share 1.0.19 й vPlug 1.6.6. Далі переносимо всі файли плагіну з архіву з папки Vplug 1.6.6 full у папку із програмою C:\TrumanShare\Plugins\vplug\ (Розташування папки може змінитись, залежно від того куди ви встановите програму).
   Запускаємо програму TM Share 1.0.19.У меню "Options" у пунктах TPS Use Emu й Program Options Load Plugins On StartUp ставимо галочки. Вибираємо відповідний Сом-порт і знову перезавантажуємо програму.
   Далі у верхній лівій частині TM Share 1.0.19 вибираємо у випадаючому меню "vPlug" пункт "Active". Виключаємо програму в системному треї біля годинника.
   Скачуємо в інеті файл ключів за 18.04.07 (v_tps.db, tps.fns, vhelper.mdl) для плагіна vPlug 1.6.6 і копіюємо їх у директорію C:\TrumanShare\Plugins\vplug\ .Після всіх цих дій знову запускаємо TM Share 1.0.18.
   Далі настроювання проводимо в ресивері. Заходимо в Меню -> Установка -> Card Share -> TM-Share й у пункті "Try Emu" виставляємо значення "Yes". Все інше залишаємо без зміни.
   Все! Далі насолоджуємося переглядом французів!!!

   P.S. Саме основне - файли ключів (v_tps.db, tps.fns, vhelper.mdl) для плагіну vPlug 1.6.6 необхідно заміняти щодня на нові. Їх можна знайти на аплоудах (іноді доводиться дуже довго чекати). На сьогодні 19.04.07 свіжий файл ключів v_tps.db, tps.fns знаходиться тут. Тепер уже точно все!

    Thanks Essamco!Дякую romashkin-у за переклад!
Кращий ігровий сервер - Земля:
Карта всього одна, але на 6 млрд. чоловік;
Читеров - немає, адмін терплячий, але якщо забаніт...

Відсутній shmels1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +22/-0
Для тих у кого нічого не виходить з плагином і ключами до нього, ось посилання на мою робочу програму ТМ Share з сьогоднішніми ключами(20.04.07):
TM_Share_1.0.18_vPlug_1.6.6
Кращий ігровий сервер - Земля:
Карта всього одна, але на 6 млрд. чоловік;
Читеров - немає, адмін терплячий, але якщо забаніт...

Відсутній shmels1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +22/-0
Сьогодні спробував зв'язку GLOBO і SBCL v1.0h спільно з плагином vPlug 1.6.6 і свіжими ключами . Французи пішли нормально без яких або проблем .  На скільки мені відомо програма SBCL v1.0h працює з багатьма приймачами, так що поки це відмінна альтернатива для проглядання ТПС . Всім рекомендую .

Спасибі,satboy!
Кращий ігровий сервер - Земля:
Карта всього одна, але на 6 млрд. чоловік;
Читеров - немає, адмін терплячий, але якщо забаніт...

Відсутній essamco

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +11/-0
Thanks my friend, i tested your link

http://shmels1.narod.ru/TrumanShare_1.0.18_vPlug_1.6.6.rar

and it works fine today 21/4/2007, at Cairo, Egypt Time: 2:55 AM, and i used your file "TrumanShare_1.0.18_vPlug_1.6.6.rar", in my forum, many thanks for you

Відсутній DiD /7AHAC

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 841
  • Рейтинг: +431/-6
Цитата: shmels1;4885
Сьогодні спробував зв'язку GLOBO і SBCL v1.0h спільно з плагином vPlug 1.6.6 і свіжими ключами . Французи пішли нормально без яких або проблем .  На скільки мені відомо програма SBCL v1.0h працює з багатьма приймачами, так що поки це відмінна альтернатива для проглядання ТПС . Всім рекомендую


У мене малевич як на ТМШарі так і на  спільно з плагином vPlug 1.6.6 і свіжими ключами.
На ТМШарі перепробував усі варіанти, які описані вище(включаючи викладений вами TM_Share_1.0.18_vPlug_1.6.6). Спобував SBCL v1.0h теж не йде, можливо, щось не так налаштував. А які налаштування використовуєте ви???
І ще В ТМШарі поля DW even odd в мене порожні.
Чи так повинно бути???
Ось така от х***я малята...

Відсутній romashkin

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 360
  • Рейтинг: +25/-0
Це скріни налаштувань Essamco на турецькому форумі. Можливо допоможуть розібратись.

В тюнері:








В програмі:





Відсутній DiD /7AHAC

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 841
  • Рейтинг: +431/-6
Третій день ї***ь з клятими жабоїдами і все одно малевич.
Разів зо 20 переставляв плагіни, змінював ключі, ставив різні версії програм і все одно - халепа. Завжди результат один - у віконечку з DW у мене пусто(хоч усі інші заповнені й складається враження, що все коректно працює) та виділеного напису в низу немає.
Хто може підказати в чому проблема, чи може я щось не так зробив, чи з тюнером щось ?????????
Ось така от х***я малята...

Відсутній inero

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 162
  • Рейтинг: +57/-0
Цитата: DiD /7AHAC;5108
Третій день ї***ь з клятими жабоїдами і все одно малевич.
Разів зо 20 переставляв плагіни, змінював ключі, ставив різні версії програм і все одно - халепа. Завжди результат один - у віконечку з DW у мене пусто(хоч усі інші заповнені й складається враження, що все коректно працює) та виділеного напису в низу немає.
Хто може підказати в чому проблема, чи може я щось не так зробив, чи з тюнером щось ?????????


Незнаю чому в тебе не працює, але вчора, я заради цікавості, зробив все так само як описано в першому повідомленні і ніякого "мелевича" не наблюдав. Все працює як має бути.
OPTICUM 9500 HD + ENIGMA2 (ACC-Плюс) - 4W-19.2E, 36Е Lviv

Відсутній DiD /7AHAC

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 841
  • Рейтинг: +431/-6
Чудеса тай годі. Зробив усе так само окрім того, що розархівував Програму на диск С: а не на диск Е: як перед тим робив багато разів.
Дякую усім за підтримку :)))
Ось така от х***я малята...

Відсутній Zerg

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +10/-0
По такомуж принципу зараз можна дивитись декілька каналів з пакету  CYFRA+. Правда незнаю як на TrumanShare_1.0.18, і vРlug 1.1.6, а на ТМShare_1.0.19 та vplug1.7.1 працює, перевірено.А ще повинно працювати з SBCL.
SS2; GI s8120

Відсутній romario

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 338
  • Рейтинг: +251/-2
А які канали з CYFRA+ показують
Суперечка на форумі — це все одно, що олімпіада серед розумово відсталих. Навіть якщо ти переміг — ти все одно дурак..

Відсутній inero

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 162
  • Рейтинг: +57/-0
Цитата: romario;9062
А які канали з CYFRA+ показують


А навіщо Вам знати??????? Попробуйте і будете бачити
OPTICUM 9500 HD + ENIGMA2 (ACC-Плюс) - 4W-19.2E, 36Е Lviv

Відсутній Zerg

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +10/-0
Наразі HBO.Але ще повинні (ключ ніби працює,але чомусь непоказує) Cinemax, extrime sport,AXN Crime. А ще відкриває правда вже не в Seca a в CryptoWorks Carton Networ, тa TCM
SS2; GI s8120

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
Звязка SBCL і vPlug_vPlug1.9.5, яка дозволяє переглядати на інших приймачах телеканали пакету ТФН(Хотбірд 11393 v 27500(TVN канали) 12188 v 27500 (AXN Crime і AXN Sci-Fi),  пакет Євроспортів (Хотбірд 11240 v 27500), а також Disney ch і TRACE tv.

Завантажуємо прикладений архів. Розпаковуємо на диск С. Запускаємо SBCL (C:\SBCL\SBCL v1.0i.exe), в пункті vPlug відзначаємо Activ.
Особисто я тестував на прошивці польська-3.3.83 , в якій відповідно в Меню->Настройка-> Card Share вказав Newcamd. Усе працює як годинник :)

Завантажити
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 5040
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 782
Остання відповідь 14:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 1757
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 1744
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 3951
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan