Автор Тема: Globo в OPENBOX  (Прочитано 6100 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Globo в OPENBOX
« : 21:07:47, 25 Грудень 2008 »
Автор: Kolosok_ev переклад: Android-80 :2funny:

Всім привіт, почнемо даруй наше збочення !!!!

І так, Ви повинні точно уявляти собі навіщо вам це потрібно ?
Мої думки із цього приводу наступні, ну по-перше всі ви знаєте що у тюнерів марки OPENBOX відмінна робота шарінга і не поганий емулятор, швидкість роботи.
І плюс до всього він практично не глючить. Що вам знадобиться для роботи
1. -і це звичайно ж піддослідний тюнер Globo (або клон наприклад Bigsat DSR 6500 Prima,cosmosat 7100 і ін. ) засновані на процесорі STI 5518
2. -бажано паяльна станція ( якщо немає то паяльник якомога поменше )
3. -інший прибамбас ( для демонтажу-монтажу флешки але можливі і інші варіанти)
4. -прямі руки  і бажання поексперементувати (не рекомендую ламати єдиний тюнер в будинку )
5. -не пошкодить придбати 1 літру пива ( як заспокійливе ) при невдачах або складнощах в переробці
6. -флешка 29w160et або аналог ( даний пункт обов'язковий ) видерти можна з вбитого тюнера опен або  globo 7010 часто зустрічається ( але не у всіх !!!! ) можете навіть видерти флешку з вашого монстра і впаяти в 7010 а ту флешку вам, ну або купити (вартує копійки) .

Так ось тут схема переробки.
Ще раз повторююсь, якщо не впевнені в собі те краще не пробуйте !!!!

Найголовніше це перероблений мною дамп , ( перероблений код обробки пульта щоб рідний пульт від вашого монстра підходив і коректно працювала морда тюнера ), прошивка не найновіша але якщо кому свербітиме то можна прошити стандартний дамп 800-го, але тоді потрібно використовувати пульт від опена.

порядок дій:
1 - перепаюємо флешку.
2 - чіпляємо jtag, садимо на корпус 115 ногу ( це потрібно для того, щоб прошити флешку ) і шиємо дамп після чого 115 знову розмикаємо.
3 - заводимо доріжку яка йде на 128 ногу проца на 130
4 - заводимо 15 ногу флешки на 206 ногу проца паралельно припаюємо резистор 10ком  на шину 3.3v ( smd маркування 103 )
ну і вмикаєм тюнер, після чого повинна з'явитись картинка (типу нема сигналу), якщо все нормально йдемо далі.
5 - перепаюємо доріжку яка йде на 22 ногу проца, чіпляємо її на 125 після цього у нас почне працювати пульт.
6 - знаходимо резистор на схемі rl 23 і садимо на нього 22 вихід проца при цьому відрізуємо від резюка 39 ногу яка туди йшла.
7 - знаходимо резистор на схемі rl 32 і садимо на нього 45 вихід проца при цьому відрізуємо від резюка 40 ногу яка туди йшла.

Після цього ви можете спробувати щонебудь просканувати і вже буде картинка і звук,але поки що не працюватиме морда тюнера.

Далі шукаємо на схемі резисторні збірки rsp 3 і rsp 4 видаляємо їх і робимо все як на схемі, після цього у вас почне працювати вже все.

Ну як Ви напевно вже зрозуміли те, що червоним це означає потрібно перерізувати те, що зеленим і чорним це те, як у вас повинно бути зроблено.

При цьому у вас вийде повний клон опена 300 але з пультом від глобо.

P.S Оскільки схеми і об'вязка глобоподібних можуть відрізнятись, то тоді дивіться від виводів проца !!!



Відсутній radioham

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 204
  • Рейтинг: +69/-5
Globo в OPENBOX
« Відповідь #1 : 06:32:09, 26 Грудень 2008 »
цитата : "6. -флешка 29w160et або аналог..."
а навищо минять флеш, в моему  глобо стойть 29LV160 - аналог 29w160 (аналогия перевирена зривнянням даташит и практичним використанням в глобо и арионах) и чи хтось з укр форуму робив дани манипуляции?

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Globo в OPENBOX
« Відповідь #2 : 07:34:55, 26 Грудень 2008 »
Не переживай, підійде. Думаю, що автор мав на увазі щоб заміняти флешки типу 28f.... та спансіони(стоять в євросатах). Я вчора переробив, через то і тему створив. Взагаліто мене "даун" дістав ш@рою на глобо :uglystupid2:, тай я йому переробив, -поексперементував ;D Все нормально працює, зависань жодних,шара працює стабільно...

Відсутній agrotexnika

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 75
  • Рейтинг: +37/-1
Globo в OPENBOX
« Відповідь #3 : 07:59:38, 26 Грудень 2008 »
маючи перероблений тюнер, хто пробував завантажити обовленя через COM-порт, буде працювати?


Яке программне забезпечення використовувати для шари?
чи хто перевіряв працюе з переробленим тюнером LabComBox?

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Globo в OPENBOX
« Відповідь #4 : 08:54:19, 26 Грудень 2008 »
Все нормально працює, адже ви маєте фактично повноцінний опен. Яб навіть сказав-кращий апарат за теперішні підробки типу джеферсон :2funny: Працювати повинен і з ленкомбоксами. Перевіряв шару через прогу openbox Share, працює нормально і прошивається через компорт теж нормально.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Globo в OPENBOX
« Відповідь #5 : 10:06:04, 26 Грудень 2008 »
Взагаліто мене "даун" дістав ш@рою на глобо :uglystupid2:, тай я йому переробив, -поексперементував ;D Все нормально працює, зависань жодних,шара працює стабільно...

Круто  O0 ! Я би й сам таке зробив...може і зроблю, часу бракує...тобі однозначно +, робота того варта, та ще й купа інфи, що до чого і почому  ca.,
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Globo в OPENBOX
« Відповідь #6 : 10:17:44, 26 Грудень 2008 »
Славік, я не автор. Я лишень переклав на зрозумілу нам мову *-P Ну і звісно перевірив все на практиці. O0

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Globo в OPENBOX
« Відповідь #7 : 10:27:00, 26 Грудень 2008 »
Ну і звісно перевірив все на практиці. O0

Так от за перевірку на практиці я і поставив :) Молодець, Вікторе, де ти тільки час для цього знайшов :) Може я дам тобі Глоба, а ти мені його повернеш Опеном ???  *-A  *-S *-P
Малэнкий грузинский шютка... *-I
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній savsav

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 670
  • Рейтинг: +510/-26
Globo в OPENBOX
« Відповідь #8 : 11:24:36, 26 Грудень 2008 »
  Все це класно! O0 Но напевно більше на майбутнє буде користі переробити Опен Х8*0 в Глобо,знаєте чому...  ;)
Pioneer1430,Ferguson Ariva100HD,OpenBox X800,
Power Sky(Arion),Euro Sky3023,
Globo4100c,Globo5000,Philips6010,Nokia D-Box1,
1,2M 60*E - 15*W. Львів.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Globo в OPENBOX
« Відповідь #9 : 12:14:49, 26 Грудень 2008 »
  Все це класно! O0 Но напевно більше на майбутнє буде користі переробити Опен Х8*0 в Глобо,знаєте чому...  ;)
Саме тому і написав сьогодні цю тему по переробці. Зробивши все навпаки, - Ви отримаєте з овпена повноцінний глобік :2funny:

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Globo в OPENBOX
« Відповідь #10 : 13:57:58, 26 Грудень 2008 »
Вікторе ти шустрий як електровіник :).Я ще не знайшов теж часу щоб це зробити.Маєш+ O0

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Globo в OPENBOX
« Відповідь #11 : 14:05:44, 26 Грудень 2008 »
цитата : "6. -флешка 29w160et або аналог..."
а навищо минять флеш, в моему  глобо стойть 29LV160 - аналог 29w160 (аналогия перевирена зривнянням даташит и практичним використанням в глобо и арионах) и чи хтось з укр форуму робив дани манипуляции?
Май на увазі що останні букви на флешці теж важливі(100% не підходять флешки з Самсунгів),тобто підійде флешка 29LV160DT(як мені пояснили є флешки з верхньою і нижньою загрузкою-для опена потрібні з верхньою,для глобо-з нижньою(як ви бачили в софтах Глобо загрузчик стоїть спочатку,а в Опені можливо десь в кінці софту)

Відсутній alex-57

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 16
  • Рейтинг: +2/-0
Globo в OPENBOX
« Відповідь #12 : 19:58:04, 26 Грудень 2008 »
Добавлю 1 сво1х пять коп1йок.Якщо можна перешити Глобо 4000 та його клони,то сюди можна добавити ще один девайс Digi 500OTA,який перешиваэться в Дигиталь 4000.Тим паче,що у нього уже сто1ть готова флешь
29w160 ET.

Відсутній ASA_UA

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 10
  • Рейтинг: +17/-0
Globo в OPENBOX
« Відповідь #13 : 15:23:47, 02 Січень 2009 »
Android-80
дякую все пречудово зрослося
тепер в мене замість Дігитал 4000 став Опен 800 *-I

Відсутній ASA_UA

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 10
  • Рейтинг: +17/-0
Globo в OPENBOX
« Відповідь #14 : 15:25:57, 02 Січень 2009 »
доречі додаю схему повної переробки

 

Прошивка для Openbox S1 PVR, S2HD, S2HD Mini і S2HD+ mini PVR

Автор bodyanРозділ S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Відповідей: 75
Переглядів: 58370
Остання відповідь 11:28:30, 08 Грудень 2017
від bodyan
Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7332
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2994
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2682
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2837
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55