Автор Тема: Globo 1006  (Прочитано 2585 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Sergiu AUDI

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 100
  • Рейтинг: +31/-2
  • ТЕРНОПІЛЬ
Globo 1006
« : 16:21:47, 23 Листопад 2008 »
Маю тюнера GLOBO 1006, колись купив його в Польщі,на ньому пропонувалося дивитися відкриті канали на HOTBIRD та ASTRA,хто знає чи є до нього якиісь софт,бажано з EMU.

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2849
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Globo 1006
« Відповідь #1 : 16:31:55, 23 Листопад 2008 »
Sergiu AUDI - Системну меню апарати напишіть. Тоді будемо думати що то за махіна )))
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Globo 1006
« Відповідь #2 : 17:33:28, 23 Листопад 2008 »

Відсутній Sergiu AUDI

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 100
  • Рейтинг: +31/-2
  • ТЕРНОПІЛЬ
Globo 1006
« Відповідь #3 : 20:25:27, 23 Листопад 2008 »
Ото він,рідненький! *-<Хлопці а де я маю то системне меню дивитися?

Відсутній Sergiu AUDI

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 100
  • Рейтинг: +31/-2
  • ТЕРНОПІЛЬ
Globo 1006
« Відповідь #4 : 13:59:17, 12 Березень 2009 »
Перебрав я той тюнер вздовж і впоперек, але так і не знайшов то системне меню. Якщо хтось знає, то будь-ласка підкажіть.

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2849
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Globo 1006
« Відповідь #5 : 19:53:24, 13 Березень 2009 »
Вибачаюсь.. я мав на увазі системну інфу... Тобто версія ПЗ. загрузчика і т.д... Сам не знаю шо то я таке тоді (Відповідь #1) понавписував  :2funny:
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній Sergiu AUDI

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 100
  • Рейтинг: +31/-2
  • ТЕРНОПІЛЬ
Globo 1006
« Відповідь #6 : 22:31:13, 13 Березень 2009 »
Дякую, що відгукнулися. Якщо можна, то ще підкажіть, що я маю нажати на тому GLOBO, щоб то подивитися, бо я в тому ділі ще троха  *-E !

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2849
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Globo 1006
« Відповідь #7 : 09:24:40, 14 Березень 2009 »
ВИкладіть скрін того меню, наприклад фоопаратом сфотографуйте, і виложіть тут фото...
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній Sergiu AUDI

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 100
  • Рейтинг: +31/-2
  • ТЕРНОПІЛЬ
Globo 1006
« Відповідь #8 : 09:57:29, 25 Березень 2009 »
Ось таке там меню.

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 578
  • Рейтинг: +289/-14
Globo 1006
« Відповідь #9 : 18:09:50, 25 Березень 2009 »
От на першій фотці.... Переключись пультом на символ шестерні,або ще правіше, тоді там має бути щось подібне до  " Narzedzia-Informacja " чи щось подібне ( польська мова). От там накінець і є інформація про прошивку, останню дату прошивки і т. ін. Ось це, будь ласка, В СТУДІЮ !!!!!  ( а не меню з каналами)
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній Sergiu AUDI

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 100
  • Рейтинг: +31/-2
  • ТЕРНОПІЛЬ
Globo 1006
« Відповідь #10 : 21:17:36, 25 Березень 2009 »
Дякую за підказку, завтра викладу. Просто на перший раз не знав, що саме треба викладати. :)

Відсутній Sergiu AUDI

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 100
  • Рейтинг: +31/-2
  • ТЕРНОПІЛЬ
Globo 1006
« Відповідь #11 : 04:35:50, 26 Березень 2009 »
Щось таке я там найшов -  " Версія :   1.0.8.0.s35p ".

Відсутній liroi-el

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +0/-0
Globo 1006
« Відповідь #12 : 17:14:21, 19 Квітень 2011 »
 an24 an24 an24



Шановний ще один такий флуд і банан забезпечиний вам, почитайте правила форуму як створювати теми.
« Останнє редагування: 17:19:34, 19 Квітень 2011 від carder »

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7673
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 3053
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 3013
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2856
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5757
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan