Автор Тема: Немає сигналу Globo 4100c  (Прочитано 15688 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній remax

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 242
  • Рейтинг: +72/-7
Немає сигналу Globo 4100c
« : 09:51:50, 01 Листопад 2008 »
Іду до кліента, ставлю антену, заходю в хату, вмикаю - нема сигналу! Вимкнув - включив є! Ура! Кліент довольний - я теж. Але! Десь через 3 часи він мені дзвонить - нема сигналу, ну я їду, перевіряю - нема, ставлю інший тюнер - все ОК!
Везу тюнер додому - нема на вході ні 13 ні 18 вольтов... Міняю PJ 317, нічого, міняю увесь блочок - нічого, міняю БЖ - нічого, замкнув РТ1 - нічого, перевірив діоди на вході - норма...
Прошив (а може...) - ТЕ САМЕ.
Що я ще не зробив? :'(

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
Немає сигналу Globo 4100c
« Відповідь #1 : 10:20:31, 01 Листопад 2008 »
А на LM317 приходить живлення???Провіряй СМД деталі навколо неї итд..

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Немає сигналу Globo 4100c
« Відповідь #2 : 10:33:12, 01 Листопад 2008 »
Іноді причиною відсутності сигналу в гробо 4***С є поганий контакт в роз"ємі вхідного блоку. Від(вхідний блок) доречі не впаяний, а чіпляється до мамки через роз"єм. Сам недавно бавився з таким пацієнтом, а коли причину встановив - то аж засміявся :-Р

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
Немає сигналу Globo 4100c
« Відповідь #3 : 10:49:03, 01 Листопад 2008 »
Бувають і впаяні на 4100С залежить як розміщені гнізда!!! :'(

Відсутній remax

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 242
  • Рейтинг: +72/-7
Немає сигналу Globo 4100c
« Відповідь #4 : 11:52:52, 01 Листопад 2008 »
В мене впаяний. На LM 317 поступае 0В - 1.3В - 25В СМДшкі перегляну ввечері, дякую.

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
Немає сигналу Globo 4100c
« Відповідь #5 : 11:58:04, 01 Листопад 2008 »
Цитувати
... Міняю PJ 317, нічого
То міняв саму LM чи ні з написаного не зовсім зрозумів!!!
По твоїм напругам  або сама LM або її керування так як на виході 0 *-G

Відсутній remax

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 242
  • Рейтинг: +72/-7
Немає сигналу Globo 4100c
« Відповідь #6 : 13:41:48, 01 Листопад 2008 »
Міняв, знімав з робочого.

Відсутній remax

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 242
  • Рейтинг: +72/-7
Немає сигналу Globo 4100c
« Відповідь #7 : 16:22:54, 01 Листопад 2008 »
Появилося 1 Вольт на вході !!! - поміняв точно робочий LM317, попередній теж був битий... :'(
Починає набридати... Завтра продовжу!

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
Немає сигналу Globo 4100c
« Відповідь #8 : 16:38:47, 01 Листопад 2008 »
У мене  бували нові LM впаюєш міряєш напругу на виході норма тільки підключаєш кабель падає до 1В,після заміни все гуд.
Як там СМД транзистори поживають не забудь провірити бо дефект я думаю в них, а саме керування.

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
Немає сигналу Globo 4100c
« Відповідь #9 : 09:41:30, 02 Листопад 2008 »
Тут схема розбирайся... *-< *-S

Відсутній valik55

  • Спонсор
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 179
  • Рейтинг: +80/-0
Немає сигналу Globo 4100c
« Відповідь #10 : 13:12:35, 02 Листопад 2008 »
попробуй поміняти вх блок
80673097415

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Немає сигналу Globo 4100c
« Відповідь #11 : 14:46:11, 04 Січень 2011 »
Привіт усім!!
принесли даний тюнер з скаргою -нема сигналу.При детальному огляді виявив що напруга 14,18 вольт до Вих блочка доходить але з нього напруги нема.Це капут блочку чи можнайого відремонтувати,і скільки він може коштувати. :o

Відсутній search

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 92
  • Рейтинг: +257/-0
Немає сигналу Globo 4100c
« Відповідь #12 : 15:03:34, 04 Січень 2011 »
Схоже,що в блочок по кабелю попала вода і перегнили дорожки або виводи .

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Немає сигналу Globo 4100c
« Відповідь #13 : 16:21:04, 04 Січень 2011 »
Дійсно дякую ,пропаяв і все сигнал пішов *oohaa*

Відсутній cuper

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 101
  • Рейтинг: +54/-0
Немає сигналу Globo 4100c
« Відповідь #14 : 15:25:37, 14 Лютий 2011 »
4100С нема H поляризації, на 317 занижена напруга 14в, міняв 317 два рази, Q7 i Q5, може хтось мав таку проблему?

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7484
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 3027
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2819
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2851
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5576
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan