Автор Тема: Globo 6000 при включенні -лише заставка  (Прочитано 968 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній tolya1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 41
  • Рейтинг: +11/-0
Globo 6000 при включенні -лише заставка
« : 08:59:32, 28 Жовтень 2008 »
Globo 6000 при включенні на екрані ТВ лише заставка на панелі 0000 .Кнопок з передньої панелі і пульта не слухається.Напруги БЖ в нормі хіба що замість 3.3 В-3 В.Пульсацій напруг нема (провіряв осцилографом).Чи допоможе в цьому випадку Jtag *}{*

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Globo 6000 при включенні -лише заставка
« Відповідь #1 : 09:17:55, 28 Жовтень 2008 »
Globo 6000 при включенні на екрані ТВ лише заставка на панелі 0000 .Кнопок з передньої панелі і пульта не слухається.Напруги БЖ в нормі хіба що замість 3.3 В-3 В.Пульсацій напруг нема (провіряв осцилографом).Чи допоможе в цьому випадку Jtag *}{*
В цьому випадку допоможе новий список каналів, який заливається з компа. ;)

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Globo 6000 при включенні -лише заставка
« Відповідь #2 : 09:45:42, 28 Жовтень 2008 »
Таке буває коли криво лягає софт(в основному по вині компа-його перегрузиш і все лягає нормально).Зміни софт(перепроший та й все). :)

Відсутній tolya1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 41
  • Рейтинг: +11/-0
Globo 6000 при включенні -лише заставка
« Відповідь #3 : 19:46:00, 28 Жовтень 2008 »
Cправа в тому що в такому стані тюнер мені принесли.Враження таке що його клієнт перепрошивав сам (хоча він це відкидає).З самого початку я прошив тюнер з свого тюнера(для швидкості)-без результату.Далі звісно з компа-те саме.Окремо списки не заливав.Без списків буде лише заставка і нулі на панелі але на кнопку меню з пульта тюнер мав би реагувати чого не відбувається.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Globo 6000 при включенні -лише заставка
« Відповідь #4 : 06:33:28, 29 Жовтень 2008 »
Ну то дампом його проший, а якщо і це нічого не дасть - шукай десь щось в залізі. Блок живлення - теж залізо.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Rostyk.07

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 283
  • Рейтинг: +328/-13
Globo 6000 при включенні -лише заставка
« Відповідь #5 : 09:39:25, 29 Жовтень 2008 »
JTAG бери і ший,але перед тим БП це святе... *-P *-M

Відсутній miko

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 259
  • Рейтинг: +331/-9
Globo 6000 при включенні -лише заставка
« Відповідь #6 : 13:17:15, 29 Жовтень 2008 »
Globo 6000 при включенні на екрані ТВ лише заставка на панелі 0000 .Кнопок з передньої панелі і пульта не слухається.Напруги БЖ в нормі хіба що замість 3.3 В-3 В.Пульсацій напруг нема (провіряв осцилографом).Чи допоможе в цьому випадку Jtag *}{*
мав я таке,помогла прошива.

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 346
  • Рейтинг: +337/-5
  • я
Globo 6000 при включенні -лише заставка
« Відповідь #7 : 13:43:54, 29 Жовтень 2008 »
кліент отпада були такі в мене прошив з компа і все ок

Відсутній tolya1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 41
  • Рейтинг: +11/-0
Globo 6000 при включенні -лише заставка
« Відповідь #8 : 17:37:07, 29 Жовтень 2008 »
Ну то дампом його проший, а якщо і це нічого не дасть - шукай десь щось в залізі. Блок живлення - теж залізо.
Славік  блок живлення відпадає-підкидував завідомо робочий та й прошивав у всякий спосіб.Прийдеться перепаювати шнур(колись піднімав Strong) і Жтагом його :)

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7701
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 3061
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 3040
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2856
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5782
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan