Автор Тема: Допоможіть прошити Globo 4100C  (Прочитано 9038 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Krasyuk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 91
  • Рейтинг: +47/-0
Допоможіть прошити Globo 4100C
« : 16:53:47, 24 Травень 2008 »
Допоможіть прошити Globo 4100C, я вже от годину як читаю форум.
Я скачав останю версію прошивки яка є на цьому форумі і її ніяк неможу запхати в тюнер.
Я зрозумів що в тюнері не той бут який потрбіний для того щоб мона  було прошити тюнер останім софтом, як мені поміняти бут?
Або що зробити з софтом щоб його запхати всештаки в цей тюнер?

Ось таке пише в тюнері.

MODEL ID    3329C
S/W           1.2.21 EMU
H/W           1.0.00
Loader Wer. M3329C 1.0.1

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Допоможіть прошити Globo 4100C
« Відповідь #1 : 17:07:10, 24 Травень 2008 »
Виставте allcode+bootloader при завантаженні софта.


Відсутній Krasyuk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 91
  • Рейтинг: +47/-0
Допоможіть прошити Globo 4100C
« Відповідь #2 : 17:55:28, 24 Травень 2008 »
Велике Вам спасибі за допомогу.

Відсутній melkh

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +0/-3
  • Наша люба Укр@їна понад усе!!!
Допоможіть прошити Globo 4100C
« Відповідь #3 : 23:04:07, 24 Травень 2008 »
Шановні,якщо ваша ласка допоможіть мені теж прошити мій глобік 4100С

     версiя прошивки                                        - Sw 1.2.14 EMU
     Ап.вер (H/W Ver) - аппаратна версія (версiя заліза)    - версія H/W 1.0.00
     Загрузчик (Loader Ver) - версія загрузчика             - loader ver. M3329C 1.0.1

     З цим ніколи не наштовхувався,а тепер прийшлось,вже все прошивав і телефон і іншу техніку, а тут -ламер, допоможіть з азів п порядку так, щоб я не вложив цю найскладнішу :-Р техніку.Буду дуже вдячний.

Відсутній M1sha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 389
  • Рейтинг: +162/-11
Допоможіть прошити Globo 4100C
« Відповідь #4 : 00:00:44, 25 Травень 2008 »
Вам bodyan може персональний бан виписати ,за те що не хочете прочитати  що він розписував  і розжовував.Важко знайти форум в інеті де більш детально і зрозуміло написано.  http://sat-ukraine.info/index.php?topic=1777.0
Але може самі не хочете прошити, то  ставте прогу  Virtual Null Modem спробуємо дистанційно  перепрошити, якщо вийде.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Допоможіть прошити Globo 4100C
« Відповідь #5 : 08:44:08, 25 Травень 2008 »
Вам bodyan може персональний бан виписати ,за те що не хочете прочитати 

На щастя, ми маємо толкового і головне - дуже терплячого адміна, це відноситься також і до oleho, багатьом тут просто повезло, що адмінами вони, а не хто інший :)  *-P  ca.,  *-I  O0  An14
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній melkh

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +0/-3
  • Наша люба Укр@їна понад усе!!!
Допоможіть прошити Globo 4100C
« Відповідь #6 : 14:58:42, 25 Травень 2008 »
хлопці,що ви вже прямо наїхали як звірі :tickedoff: на мене, ви би краще не флудили аж 2 пости на мене, а краще би пояснили. в мене лоадер старий, а також  версія прошивки,ось я і переживаю, щоб зразу його не вбити,я читав кроки при перепрошивці, але якщо ставити зовсім свіжу версію на стару, то можна і попрощатися з Глобіком, а так би не хотілося. *-G

Відсутній kalyna545

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +10/-0
Допоможіть прошити Globo 4100C
« Відповідь #7 : 16:12:57, 25 Травень 2008 »
хлопці,що ви вже прямо наїхали як звірі :tickedoff: на мене, ви би краще не флудили аж 2 пости на мене, а краще би пояснили. в мене лоадер старий, а також  версія прошивки,ось я і переживаю, щоб зразу його не вбити,я читав кроки при перепрошивці, але якщо ставити зовсім свіжу версію на стару, то можна і попрощатися з Глобіком, а так би не хотілося. *-G
  bodyan ж написав як правильно прошивати. Я прошивав загрущиком Upgrade Tool 11-27-2007 (ver 1.2.01)

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2849
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Допоможіть прошити Globo 4100C
« Відповідь #8 : 17:55:50, 25 Травень 2008 »
melkh
Берете прошивку тут, інструкції тут. І сміло шиєте свій глобік.
ЗІ: перед тим як в прозі Upgrade_4000c_UA нажати "далі", Вам потрібно зробити так як показав Бодя  « Відповідь #1. Удачі.  ;)
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній melkh

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +0/-3
  • Наша люба Укр@їна понад усе!!!
Допоможіть прошити Globo 4100C
« Відповідь #9 : 22:08:29, 26 Травень 2008 »
melkh
Берете прошивку тут, інструкції тут. І сміло шиєте свій глобік.
ЗІ: перед тим як в прозі Upgrade_4000c_UA нажати "далі", Вам потрібно зробити так як показав Бодя  « Відповідь #1. Удачі.  ;)

дякую,спробую.

Відсутній Sany TRUTEN

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +0/-0
Допоможіть прошити Globo 4100C
« Відповідь #10 : 20:54:46, 23 Липень 2008 »
я хочу щоб хтось пидказав де можна скачати заггрузчик украинською мовою чув що такий е ,щоб прошити 4100с

Відсутній onko

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 137
  • Рейтинг: +84/-5
Допоможіть прошити Globo 4100C
« Відповідь #11 : 21:44:59, 23 Липень 2008 »
я хочу щоб хтось пидказав де можна скачати заггрузчик украинською мовою чув що такий е ,щоб прошити 4100с
тримай 

Відсутній Sany TRUTEN

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +0/-0
Допоможіть прошити Globo 4100C
« Відповідь #12 : 20:16:14, 24 Липень 2008 »
Взяв а для ключiв е щось рiдною

Відсутній Sany TRUTEN

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +0/-0
Допоможіть прошити Globo 4100C
« Відповідь #13 : 20:36:25, 27 Липень 2008 »
знайшов дякую форуму

Відсутній WASJATKA

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 167
  • Рейтинг: +4/-15
Допоможіть прошити Globo 4100C
« Відповідь #14 : 10:41:40, 05 Вересень 2008 »
ORTON 4100C Щодо прошивки усьо роблю як написано;
запускаю програму Upgrade14 вибираю Startrak Emu12,48 NEX І вискакує File format illegal, pleasse check it! (Формат файла незаконний, провірте його.)
Що зробити щоб все було як треба, що відключити на
компі?

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7856
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 3134
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 3184
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2864
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5913
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan