Автор Тема: GLOBO 7010 Нема Зображення  (Прочитано 1351 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній roma

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 191
  • Рейтинг: +37/-6
  • Я
GLOBO 7010 Нема Зображення
« : 10:49:28, 19 Березень 2008 »
Така проблема з Глобо 7010, після грому згорів телевізор,
тюнер який був підключений до телевізора на вигляд робочий
підключаю тюнер до іншого телевізора звук є а зображення нема
пробував всі виходи які є в тюнері толку ніякого
може в когось була така проблема підкажіть шо робити.  НАПЕРЕД ДЯКУЮ

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
GLOBO 7010 Нема Зображення
« Відповідь #1 : 12:08:42, 19 Березень 2008 »
звук є а зображення нема

В першу чергу треба перевірити комутатор 4053, він там один такий. Далі вже - варіанти від ситуації......
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній roma

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 191
  • Рейтинг: +37/-6
  • Я
GLOBO 7010 Нема Зображення
« Відповідь #2 : 12:37:00, 19 Березень 2008 »
Ніяк неможу знайти той комутатор,як він виглядає і де він приблизно стоїть?

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
GLOBO 7010 Нема Зображення
« Відповідь #3 : 12:50:47, 19 Березень 2008 »
Ніяк неможу знайти той комутатор,як він виглядає і де він приблизно стоїть?

Маленька мікросхемка на 16 ніжок в smd-корпусі.

Відсутній roma

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 191
  • Рейтинг: +37/-6
  • Я
GLOBO 7010 Нема Зображення
« Відповідь #4 : 13:13:17, 19 Березень 2008 »
Знайшов місце де вона малаб стояти, її там нема і вона там не стояла
я нерозумію шо то таке, на платі є наклейка на ній пише KUDI напевно то якась підробка. Що скажете?

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
GLOBO 7010 Нема Зображення
« Відповідь #5 : 14:01:12, 19 Березень 2008 »
Знайшов місце де вона малаб стояти, її там нема і вона там не стояла

Якщо нема мікросхеми-комутатора, а тюнер перед поломкою показував, то можливий варіант, що на тій мікросхемі зекономили, а сигнали аудіо та відео подаються в обхід мікросхеми (якої нема) на виходи тюнера через емітерні повторювачі, а ті зібрані звичайно на SMD-транзисторах. Я не стверджую, що то напевно так і є, але це можливо. Шукай  вихід відео з процесора та дивись, до яких він там транзисторів іде. Це якщо моя версія вірна. А краще дай сюди файну велику фотку, то легше буде...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній roma

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 191
  • Рейтинг: +37/-6
  • Я
GLOBO 7010 Нема Зображення
« Відповідь #6 : 16:27:51, 19 Березень 2008 »
Фото

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
GLOBO 7010 Нема Зображення
« Відповідь #7 : 19:08:41, 19 Березень 2008 »
Фото

Угу...виводи 25, 26,27 - то BGR-виходи , по порядку (RGB),то йде на транзистори Q16, Q18, Q21, та не забудь про елементи до них і після них. Вивод 57 - SPDIF вихід. 32,33,34,35 - все, що по темі Y-сигнала. Дивись малюнок, якщо мало - вишлю весь даташит на 5518.

/// А зроби-но фото вище тих трьох конденсаторів, що над процесором йдуть в ряд...на ті 3 транзистори - мене цікавить, що там є вище них. Аж до Скарта.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній roma

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 191
  • Рейтинг: +37/-6
  • Я
GLOBO 7010 Нема Зображення
« Відповідь #8 : 09:20:32, 20 Березень 2008 »
Ось є вище.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
GLOBO 7010 Нема Зображення
« Відповідь #9 : 11:23:52, 21 Березень 2008 »
Починай шукати з 172 ноги проца-це видеовихид(можна пидключити через электролит на видео вхид-повинно бути зображення).Сьогодни ремонтував клон Глобо7010-космосат-неконтрасне зображення без синхронизации(диагональни рухоми смуги).Комутатор видсутний.Був несправний короткозамкнутий смд транзистор-повторювач на вихид RCA.Випаяв його-и все запрацювало(залишився скарт та модулятор-зи згоди господаря) 

Відсутній Толя77

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +0/-0
GLOBO 7010 Нема Зображення
« Відповідь #10 : 21:42:13, 04 Червень 2008 »

В першу чергу треба перевірити комутатор 4053, він там один такий. Далі вже - варіанти від ситуації......
[/quote]

Добрий....
В мене також на Глобо 7010А немає ні відео ні звуку.Канали перемикаються на табло світиться зеленим
(сигнал є).Гріється 4053.
Дякую.

Відсутній Lubomir

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 67
  • Рейтинг: +9/-2
GLOBO 7010 Нема Зображення
« Відповідь #11 : 23:03:47, 04 Червень 2008 »

В першу чергу треба перевірити комутатор 4053, він там один такий. Далі вже - варіанти від ситуації......

Добрий....
В мене також на Глобо 7010А немає ні відео ні звуку.Канали перемикаються на табло світиться зеленим
(сигнал є).Гріється 4053.
Дякую.
[/quote]

Гріється 4053-міняти.


Відсутній Толя77

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +0/-0
GLOBO 7010 Нема Зображення
« Відповідь #12 : 06:55:40, 05 Червень 2008 »
Дякую!

Відсутній radioham

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 204
  • Рейтинг: +69/-5
GLOBO 7010 Нема Зображення
« Відповідь #13 : 15:41:46, 08 Серпень 2008 »
хто теоритично пидкований???
навищо в тюнери той комутатро CD4053, що вин комутуе (видио) - з якою метою?

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 660
  • Рейтинг: +1214/-7
GLOBO 7010 Нема Зображення
« Відповідь #14 : 17:16:21, 08 Серпень 2008 »
хто теоритично пидкований???
навищо в тюнери той комутатро CD4053, що вин комутуе (видио) - з якою метою?

Комутатор CD4053 служить в якості буфера для скарта тв і тюльпанів відео і двох звукових сигналів
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7448
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 3020
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2788
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2847
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Софти(Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Globo 4100c

Автор gotsanyukРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 8910
Остання відповідь 09:38:37, 29 Липень 2015
від bodyan