Автор Тема: Опис та вирішення проблем globo 4***c  (Прочитано 48220 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній kostchen69

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 221
  • Рейтинг: +19/-4
Опис та вирішення проблем globo 4***c
« : 20:53:55, 11 Листопад 2007 »
Всім доброго дня! Шукав таку тему і не міг знайти, тому щоб не засмічувати форуму, вирішив створити тему, щоб кожен, в кого виникають якісь неполадки з даними моделями крім jtag,якому присвячена окрема гілка, могли сюди описувати свої проблеми та методи їх вирішення.
 Отже у мене вчора виникла така несправність: під час прошивки з тюнера на тюнер 4100с просто завис. При повторній перепрошивці на табло нулі. Тюнер не вмикається. Ніхто не в курсі як можна вирішити таку проблему?


Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Опис та вирішення проблем globo 4***c
« Відповідь #1 : 07:05:48, 12 Листопад 2007 »
Потрібно залити софт з компа.., а от в мене дійсно проблема: при перешивці софта після того коли проходить верифікація пише що не може записати...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній kostchen69

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 221
  • Рейтинг: +19/-4
Опис та вирішення проблем globo 4***c
« Відповідь #2 : 12:48:28, 12 Листопад 2007 »
Спочатку під час перепрошивки з компа, лодер не детектив тюнера, тобто при подачі живлення у вікні загружчика так і висіла перевірка ком порта. Заливка пішла з 4 разу, тобто постійно виключав і включав з розетки тюнера.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Опис та вирішення проблем globo 4***c
« Відповідь #3 : 13:06:20, 12 Листопад 2007 »
Для початку вирішення проблеми поміняйте електроліти в БП.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Опис та вирішення проблем globo 4***c
« Відповідь #4 : 13:13:33, 12 Листопад 2007 »
Спочатку під час перепрошивки з компа, лодер не детектив тюнера, тобто при подачі живлення у вікні загружчика так і висіла перевірка ком порта. Заливка пішла з 4 разу, тобто постійно виключав і включав з розетки тюнера.
Так у вас пішла загрузка софту до тюнера? Питаюсь через те,що нерозумію в чому ваша проблема :(
Чи тепер після заливки софту знову нулі?

Відсутній kostchen69

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 221
  • Рейтинг: +19/-4
Опис та вирішення проблем globo 4***c
« Відповідь #5 : 14:55:06, 13 Листопад 2007 »
Вже все ОК. Загрузка пішла, тільки з 4 разу. Дякую всім за допомогу.

Відсутній ZHOSMAN

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +1/-0
Опис та вирішення проблем globo 4***c
« Відповідь #6 : 00:36:03, 02 Грудень 2007 »
kostchen69,bodyan
ДОПОМОЖІТЬ,завантаження не йде далі,зупиняється на "Перевірка ком порта".Вмикав-вимикав з розетки,не допомогає.Що може допомогти? :'(

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Опис та вирішення проблем globo 4***c
« Відповідь #7 : 00:43:49, 02 Грудень 2007 »
kostchen69,bodyan
ДОПОМОЖІТЬ,завантаження не йде далі,зупиняється на "Перевірка ком порта".Вмикав-вимикав з розетки,не допомогає.Що може допомогти? :'(
Найскоріше вам потрібно подивитися до блока живлення тюнера. А саме все шо йде по 5-ти вольтах! Якщо тюнер на гарантії,то віднесіть його свому дилеру.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Опис та вирішення проблем globo 4***c
« Відповідь #8 : 01:02:55, 02 Грудень 2007 »
Щойно розібрав 4100,з блока живлення виходить 6 дротів,але без жодного маркування напруг! Отож умовно першим буде чорний дріт. Мої виміри 1(3.31V),2(5.52V),3(GND),4(14.48V),5(GND),6(25.8V).
Отож,якщо у вас напруги в межі норми,то тоді проблема думаю що з самим ком портом(він виконаний на двух smd транзисторах,на платі вони маркуються QS3 QS4).

ЗІ.Вибачаюсь,але на платі трохи не догледів роз"єм БЖ. Там всеж є написані напруги 3.3V 5V 12V та 24V.

Відсутній Kevis

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +10/-0
Опис та вирішення проблем globo 4***c
« Відповідь #9 : 00:43:51, 04 Січень 2008 »
Доброго дня.В мене виникла проблемка з 4100С.При включенні на табло висвітлюється ASH і не
загружається.Прощив поставив знайомому попрацював 2 дня і не запускається.При прошивці з
компа конектиться прописується, а при запуску теж саме ASH. Буду вдячний якщо хтось підскаже
що далі з ним робити (пробувати далі ,робити JTAG або віддати де купив)

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Опис та вирішення проблем globo 4***c
« Відповідь #10 : 11:31:48, 04 Січень 2008 »
Доброго дня.В мене виникла проблемка з 4100С.При включенні на табло висвітлюється ASH і не
загружається.Прощив поставив знайомому попрацював 2 дня і не запускається.При прошивці з
компа конектиться прописується, а при запуску теж саме ASH. Буду вдячний якщо хтось підскаже
що далі з ним робити (пробувати далі ,робити JTAG або віддати де купив)

Проший спочатку в нього загрузчик (знайдеш тут на форумі), а потім вже прошиєш по ком-порту.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Kevis

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +10/-0
Опис та вирішення проблем globo 4***c
« Відповідь #11 : 19:26:37, 04 Січень 2008 »
Дякую за відповідь.
Буду пробувати.

Відсутній vova-sp

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 145
  • Рейтинг: +60/-1
Опис та вирішення проблем globo 4***c
« Відповідь #12 : 01:54:42, 06 Лютий 2008 »
i v mene ta prolema vysvichuetsia na tablo ASH. reanimuvav jtagom pracyue odyn den a potim znovu ASH.

Відсутній udut

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +12/-0
Опис та вирішення проблем globo 4***c
« Відповідь #13 : 19:13:27, 25 Лютий 2008 »
Допоможіть будь-ласка з проблемою, в тюнері Opticum кодовані канали(ТЕТ, Травел, ТВ Київ, Джетікс і т.д. і т.п.) рве картинку і звук, а також вихід на TV лише через модулятор, ні СКАРТ, ні RGB непрацює
Я не чарівник, я тільки вчусь.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Опис та вирішення проблем globo 4***c
« Відповідь #14 : 11:46:24, 25 Березень 2008 »
При неправильному вимиканні та кидках напруги в моделях Глобо4100,7010 виникає проблема-відсутній сигнал,та замість каналів yyyyyyyyy.Проблему можна вирішити,якщо залити список каналів(не більший 1600) зі своїми настройками редактором каналів.Тепер якщо нема сигналу та yyyyyyyy замість каналів зайти в меню-інструменти-видалити всі канали-ок-установки по замовчуванню-ок-введіть пароль(0000)-так-ок .Потім вийти з меню(exit) та встановити мову.При цьому вернеться ваш список каналів з вашими установками.

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7678
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 3053
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 3017
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2856
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5762
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan