Автор Тема: GLOBO 7010 CX як і чим його шити  (Прочитано 16077 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
GLOBO 7010 CX як і чим його шити
« : 20:37:53, 06 Листопад 2007 »
Недавно прийшла партія тюнерів ГЛОБО 7010 СХ.І що ви думаєте, я давай шити, а тут -  :(.А саме показує Connecting, а потім (як вмикаю тюнер) появляється Connect Success.Софт використовував truman_5119_house_emu_2.4.10_all.Прога AVUpgrade_Ver (хоча пробував всякі різні версії) взята з цього сайта.Може хтось підкаже, в чому справа.

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
GLOBO 7010 CX як і чим його шити
« Відповідь #1 : 20:43:52, 06 Листопад 2007 »
О, ледве згадав:тюнер куриться від старого 7010 СR і все працює. Але на компі надалі з ним конекту немає. Я навіть кабелі різні пробував. І також коли пише Connect Success прога висне. :( Дуже прошу поможіть, бо то якийсь гон. :idiot2:

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6181
  • Рейтинг: +8197/-15
GLOBO 7010 CX як і чим його шити
« Відповідь #2 : 20:49:53, 06 Листопад 2007 »
При завантаженні проексперементуйте з ідентом перевірки, тут два варіанти або одиничка, як на малюнку або ж нуль.
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
GLOBO 7010 CX як і чим його шити
« Відповідь #3 : 22:31:30, 06 Листопад 2007 »
Пробував -те ж саме : :tickedoff:

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6181
  • Рейтинг: +8197/-15
GLOBO 7010 CX як і чим його шити
« Відповідь #4 : 22:33:01, 06 Листопад 2007 »
Яка системна інформація в меню приймача?
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
GLOBO 7010 CX як і чим його шити
« Відповідь #5 : 22:49:37, 06 Листопад 2007 »
Ось так написано в меню:

Моделювання ID      5119_COOL
Апаратна Версія      5119
Версія ПЗ                2.3.85 conax
Версія Завантаж.     1.6.0
ост.модиф.              10:46:08 jun 28 2007

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6181
  • Рейтинг: +8197/-15
GLOBO 7010 CX як і чим його шити
« Відповідь #6 : 23:05:06, 06 Листопад 2007 »
Апаратно це дійсно то й же 7010CR, тому про причину проблеми заливки софта важко щось сказати. Я б радив у Вашому випадку вивантажити софт, звірити у хекс-редакторі заголовок і спробувати залити змінений софт.
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній sazan

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 69
  • Рейтинг: +57/-0
  • час рікою пливе ...
GLOBO 7010 CX як і чим його шити
« Відповідь #7 : 23:10:11, 06 Листопад 2007 »
Попробуй спочатку просто скачати софт з тюнера і зерегти,а після цього загрузити новий.
Sat-Integral S-1223 HD ROCKET.0,9м.Hot+Sir+Am+36Е

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
GLOBO 7010 CX як і чим його шити
« Відповідь #8 : 23:11:57, 06 Листопад 2007 »
Справа в тому, що навіть той софт, що я залив з іншого тюнера вже неможливо вивантажити.І взагалі нічого ні програма AVChannelEdit_ua,ні AVUpgrade_Ver витягнути не можуть. :confused:А старий 7010 СR без проблем працює з цими програмами.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6181
  • Рейтинг: +8197/-15
GLOBO 7010 CX як і чим його шити
« Відповідь #9 : 23:30:58, 06 Листопад 2007 »
Важко тут мені щось сказати. Можливо це одна з нових моделей, тим більше бачу що на офф. сайті Глобіків, зявились нові моделі Opticum 7000CXEOpticum 7100CXE
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2903
  • Рейтинг: +2882/-13
GLOBO 7010 CX як і чим його шити
« Відповідь #10 : 08:56:41, 07 Листопад 2007 »
Понавидумують тих тюнерів до бісса , а ти тут сиди і суши собі голову , чи варто його прошивати аби запороти за тих пару рублів чи ні !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 264
  • Рейтинг: +51/-5
GLOBO 7010 CX як і чим його шити
« Відповідь #11 : 09:10:19, 07 Листопад 2007 »
Понавидумують тих тюнерів до бісса , а ти тут сиди і суши собі голову , чи варто його прошивати аби запороти за тих пару рублів чи ні !

Це точно!!!
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
GLOBO 7010 CX як і чим його шити
« Відповідь #12 : 10:03:51, 07 Листопад 2007 »
Дуже часто зараз маю поломки ком-порта тюнера. Сам нераз при включеному тюнері витягую та запихаю шнур,і жодного паленого порта. Але люди несуть,якось умудряються зпалити :(
Хоча трохи прибрехав,літом таким чином в компі зпалив два порта :rolleyes: Радив би при однаковох завантажувачах,спробувати перелити софт з тюнера на тюнер.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +269/-0
GLOBO 7010 CX як і чим його шити
« Відповідь #13 : 10:29:29, 07 Листопад 2007 »
Пробуйте підключити до іншого ком-порта ПК.

Відсутній Horik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 119
  • Рейтинг: +31/-2
GLOBO 7010 CX як і чим його шити
« Відповідь #14 : 12:44:49, 07 Листопад 2007 »
Я вже все перевірив-кабеля міняв-старий GLOBO 7010CR шиється,а цей не йде.

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 5622
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 1210
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 1929
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 1873
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 678
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh