Автор Тема: GLOBO 8300A  (Прочитано 7041 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 607
  • Рейтинг: +285/-2
GLOBO 8300A
« : 15:36:11, 03 Жовтень 2007 »
Можливо хтось підскаже _ Що це ,за звір такий GLOBO 8300A(Кажуть львівський)
Як і чим його прошити .?
Дякую.

Відсутній suslic

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 70
  • Рейтинг: +5/-0
GLOBO 8300A
« Відповідь #1 : 17:36:30, 14 Жовтень 2009 »
 an24 чи можна зашити софт від 3000-6000 у8010А an24 an24 an24

Відсутній vova-sp

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 139
  • Рейтинг: +60/-1
GLOBO 8300A
« Відповідь #2 : 17:42:23, 14 Жовтень 2009 »
Нi не можна вiн не пiдходить.

Відсутній suslic

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 70
  • Рейтинг: +5/-0
GLOBO 8300A
« Відповідь #3 : 19:04:28, 14 Жовтень 2009 »
 an24 ПІДКАЖІТИ БУЛАСКА ХТО ЗНАЄ ЯКИМ ЗАГРУЩИКОМ І ЯКИМ ДАМПОМ ЗАШИТИ 8010А ЩОБ НЕ ВБИТИ ТЮНЕР an24 an24 an24

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
GLOBO 8300A
« Відповідь #4 : 19:30:25, 14 Жовтень 2009 »
Ваш тюнер є клоном 7100А і все неоюхідне є тут

Відсутній oleg_lezha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 261
  • Рейтинг: +258/-0
Globo 8300A
« Відповідь #5 : 06:21:26, 19 Лютий 2010 »
Маю ресивер Globo 8300A.Вичитав на форумі, що це аналог Globo 7010A.Скажіть, чи стандартна розпайка кабеля підійде,чи можна заливати в нього новий софт версії 1.4...,
чи може слід орієнтуватися на маркування проца при виборі версії софтваре?
4W+4.8E+13E+31.5E+36E+42E+75E
Tiger T600HD(G-Share),Orton 4160CX+,Strong4402(2Mb)

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 667
  • Рейтинг: +1211/-7
Globo 8300A
« Відповідь #6 : 06:28:39, 19 Лютий 2010 »
чи стандартна розпайка кабеля підійде,чи можна заливати в нього новий софт версії 1.4...,
чи може слід орієнтуватися на маркування проца при виборі версії софтваре?
Розпайка кабеля підійде а на маркування проца і системну інформацію потрібно дивитись завжди
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній oleg_lezha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 261
  • Рейтинг: +258/-0
Globo 8300A
« Відповідь #7 : 07:47:49, 19 Лютий 2010 »
Правда, що при перешиивці на найновіший софт 8300A можна угробити?
4W+4.8E+13E+31.5E+36E+42E+75E
Tiger T600HD(G-Share),Orton 4160CX+,Strong4402(2Mb)

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 667
  • Рейтинг: +1211/-7
Globo 8300A
« Відповідь #8 : 09:15:23, 19 Лютий 2010 »
Можна убити ресивер ,якщо залити не відповідний софт
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3515
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Globo 8300A
« Відповідь #9 : 09:29:31, 19 Лютий 2010 »
Маю ресивер Globo 8300A.Вичитав на форумі, що це аналог Globo 7010A.Скажіть, чи стандартна розпайка кабеля підійде

2 ------- 3
3 ------- 1 (це не опечатка!!!) для GLOBO 8300A
5 ------- 5

 ca.,
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 667
  • Рейтинг: +1211/-7
GLOBO 8300A
« Відповідь #10 : 15:57:59, 23 Лютий 2010 »

2 ------- 3
3 ------- 1 (це не опечатка!!!) для GLOBO 8300A
5 ------- 5

Недавно прошивав даний ресивер
все ж таки розпайка кабеля така:

2 ------- 3
3 ------- 2      для GLOBO 8300A
5 ------- 5
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3515
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
GLOBO 8300A
« Відповідь #11 : 16:43:18, 23 Лютий 2010 »
Добре, воду товкти в ступі не будемо  :2funny: Від тюнера до тюнера розпайка інша, дивись на який потрапиш  ca.,
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Ihor KIP

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 86
  • Рейтинг: +13/-0
  • м.Яворів Львівська обл.
GLOBO 8300A
« Відповідь #12 : 16:10:49, 13 Березень 2010 »
на тюнері не показують канали, при під'єднаному кабелі з тарілки і без рівень сигналу чомусь 100%, якість 5-8%. Поміняв прошивку результат такий самий. Думаю це щось з самим тюнером, порадьте що робити

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1091
  • Рейтинг: +1571/-0
GLOBO 8300A
« Відповідь #13 : 16:30:54, 13 Березень 2010 »
Напруги в гориз та верт. поляризації на вході LNB під навантаженням які?І додатково яка на LM317?
« Останнє редагування: 16:41:52, 13 Березень 2010 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Ihor KIP

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 86
  • Рейтинг: +13/-0
  • м.Яворів Львівська обл.
GLOBO 8300A
« Відповідь #14 : 16:54:39, 13 Березень 2010 »
Напруги в гориз та верт. поляризації на вході LNB під навантаженням які?І додатково яка на LM317?
На вході LNB :
V - 14,5 В
Н- 19,3 В

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 5664
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 1250
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 1941
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 1889
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 4301
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan