Автор Тема: Globo 6010 нічого не відкриває  (Прочитано 6818 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 6010 нічого не відкриває
« : 02:58:09, 30 Жовтень 2013 »
Доброго ранку!
Маю таку головну  біль!
Тюнер прекрасно прошивається ,показує як звічайно великий сигнал якість але
ні зображення каналу ні звуку немає(гор ,верт 14,18 в  відповідно перемикає) неважливо кодований канал чи ні
Мав колись таку проблему коли залив прошу від іншого тюнера ,а ле тут ситуація видимо не та
загрузчик 1.0.7 залив останню прошивку з каналами ситуація не змінилась.

Прошу допомоги в якому напрямку копати???

Відсутній yura150480

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 243
  • Рейтинг: +57/-2
  • Файне місто Львів
Globo 6010 нічого не відкриває
« Відповідь #1 : 05:08:06, 30 Жовтень 2013 »
в якому напрямку копати???
В напрямку цвинтаря,де йому і місце!!!
uRick

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 198
  • Рейтинг: +275/-0
Globo 6010 нічого не відкриває
« Відповідь #2 : 15:06:45, 30 Жовтень 2013 »
Припоминається що є два варіанти цього тюнера- 6010  і 6010CR.Другий варіант
з картоприймачем і софти в них не однакові.В вас який варіант(марка на передній панелі) і чи є картоприймач? І якою версією софта він прошитий?

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 578
  • Рейтинг: +289/-14
Globo 6010 нічого не відкриває
« Відповідь #3 : 15:27:04, 30 Жовтень 2013 »
до 6010 маю стару свою прошивку за 2012 рік, напишіть , куди кинути.
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній gorich

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 216
  • Рейтинг: +455/-0
Globo 6010 нічого не відкриває
« Відповідь #4 : 16:34:50, 30 Жовтень 2013 »
в якому напрямку копати???
В напрямку цвинтаря,де йому і місце!!!
ви впевнені?!
а помойму альтернативи для "бабусиних телевізорів" їм немае O0

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1074
  • Рейтинг: +2787/-1
  • м Тернопіль
Globo 6010 нічого не відкриває
« Відповідь #5 : 17:27:52, 30 Жовтень 2013 »
Спробуйте під'єднати до антени без diseqc, на пряму, приймач у Вас старенький можливо він не розуміє нових diseqc.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
Globo 6010 нічого не відкриває
« Відповідь #6 : 18:32:20, 30 Жовтень 2013 »
Тюнер без картоприймача,прошив * Dump_Globo3xxx-6xxx_Truman-SW3.4.09_4w-5e-13e _XIT .zip
В МЕНЕ ТЕЖ БУЛО ПЕРЕКОНАННЯ ЩО ЙОГО ПРОСТО ПЕРЕШИЛИ НЕ ТОЮ ПРОШИВКОЮ але після перепрошивки ціею нічого не змінилось.
Тюнер то старенький але пробував і без дісака без змін
VictorZ! будьласка скиньте мені дамп на електронку sasha19722201@mail.ru

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 198
  • Рейтинг: +275/-0
Globo 6010 нічого не відкриває
« Відповідь #7 : 19:09:08, 30 Жовтень 2013 »
Ще таке може бути при висохших конденсаторах БЖ 5 і 3.3в а також на виході LD33 від якого живиться вхідний тюнер

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 964
  • Рейтинг: +1103/-13
Globo 6010 нічого не відкриває
« Відповідь #8 : 21:54:43, 30 Жовтень 2013 »
конденсатор в блоку живлення 47 мкф,а також може бути жовтий запобіжник, в районі тюнера чи варистор нагадує собою дисковий конденсатор ,якщо не звониться міняти він там жовтий один

Відсутній kcander

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 154
  • Рейтинг: +164/-1
Globo 6010 нічого не відкриває
« Відповідь #9 : 22:56:28, 30 Жовтень 2013 »
47мф-можливо.
Варістор непричому.
Були випадки висохші єлектроліти біля ВЧ блока.
OPENBOX-X6 4W 5E 13E 56E 53E 75E 85E 90E
OPENBOX-X 800 4EW 5E13E 75E

Відсутній VovanU

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 62
  • Рейтинг: +19/-0
Globo 6010 нічого не відкриває
« Відповідь #10 : 15:25:10, 31 Жовтень 2013 »
Транспондери , на яких є сигнал, сканував? Канали знайходить тюнер?

Відсутній gorich

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 216
  • Рейтинг: +455/-0
Globo 6010 нічого не відкриває
« Відповідь #11 : 17:40:19, 31 Жовтень 2013 »
десь більше року схоже було,правда там була "мама"засрана
промив в уз ванні і запрацювало...скоріше всього проц(якщо меню працюе а зображення нема)

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 964
  • Рейтинг: +1103/-13
Globo 6010 нічого не відкриває
« Відповідь #12 : 20:40:25, 31 Жовтень 2013 »
Цитувати
Варістор непричому.
я їх вже штук 5 поміняв на різних аппаратах,при відсутності сигналу ніколи не пишу якшо того не робив

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 198
  • Рейтинг: +275/-0
Globo 6010 нічого не відкриває
« Відповідь #13 : 20:49:49, 31 Жовтень 2013 »
При зростанні опору термозапобіжника (жовтої таблетки) не буде 13\18в
на гнізді підключення кабеля ( на 317 буде) і відповідно шкали *якість*,тобто відношення сигнал\шум,а в повідомлені сказано:
*Тюнер показує як звічайно великий сигнал якість але ні зображення каналу ні звуку немає(гор ,верт 14,18 в  відповідно перемикає)*

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Globo 6010 нічого не відкриває
« Відповідь #14 : 21:17:06, 31 Жовтень 2013 »
Теж хотілося взнати в чому причина, один похожий (Бігсат 6500) з подібними симптомами валяється з півроку..(Б.Ж  100% у мене робочий).
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7306
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2985
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2654
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2836
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5406
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan