Приймачі DVB-S/S2 > Openbox
Торгова марка "Опенбокс" - все що ви про неї думаєте... обговорення.
slavon:
satfanrv Романе, подивився я технічну характеристику (на фото) і фото С1 і чесно кажучи трохи "обомлів" та дещо розчарувався !!! Навіщо на сьогоднішній день випускати нову модель DVB-S/mpeg2 приймачу, такий собі гібрид Опену Х590 + Х790 + дешевий ДВД плеєр 5 річної давності ???? Де підтримка в даного приймачу DVB-S2/mpeg4 хоча б в СД форматі ???
Де СС аналог Ортона Х403ХД чи Аріва 100/200 ???
Де комбіновані приймачи від СС на зразок Ортона ТС 9600ХД чи Skygate HD-PLUS - DVB-S2/DVB-T ???????
Що ж стосується нового С9 то приймач звичайно за технічними характеристиками крутий, але це по ціну буде скоріш верхній ціновий діапазон, бо С8 коштує 440$, а цей С9 буде коштувати на рівні Дріма 800 (оригіналу) доларів так 600, а може більше.
Висновок: представлена та наявна на сьогодні лінійна приймачів в ТМ Опенбокс зовсім не представлена DVB-S2/mpeg4 приймачами нижнього цінового діапазону, також в компанії СС не має моделей комбінованих приймачів DVB-S2/mpeg4 & DVB-T (DVB-C) нижчого і середнього класу. Як на мене це досить сумно - бо в конкурентів таких моделей більш ніж достатньо. Розробкою даного класу приймачів треба було займатись ще 1-2 роки тому. Сумно панове !!! ca.,
slavon:
Дякую за інфу друже !!! Тоді я в числі перших в черзі за С9
От ще б корейці випустили "комбо" приймач аля С5 чи С7 - це взагалі було б супер. Бо не всім потрібен ХДД в середені приймачу, Веб броузер і Ютуб ca.,
slavik22:
На другiй сторiнцi писали про новий Стронг з езернетом
Хтось бачив його на виставцi може зробити про нього опис?
slavon:
Так дісно не було б зайвим зробити опис всіх новинок, які були представлені на виставці, а не тільки від Опену. На скільки я знаю декілька наших форумчан, дуже добрих моїх знайомих та друзів, поїхали на виставку в Київ. Сьогодні тільки 2 день виставки, а ще буде завтра 3 день. Так що з нетерпінням чекаємо від них свіжих вражень, розповідей, фото відео. :2funny: :2funny: :2funny:
satfanrv:
--- Цитата: slavon від 08:06:04, 21 Жовтня 2010 ---satfanrv Романе, подивився я технічну характеристику (на фото) і фото С1 і чесно кажучи трохи "обомлів" та дещо розчарувався !!! Навіщо на сьогоднішній день випускати нову модель DVB-S/mpeg2 приймачу, такий собі гібрид Опену Х590 + Х790 + дешевий ДВД плеєр 5 річної давності ???? Де підтримка в даного приймачу DVB-S2/mpeg4 хоча б в СД форматі ???
--- End quote ---
Славік.
Фірма провела розрахунки що на даний час S1 без Mpeg4 буде продаватися,є попит в населення з заробітками нижче середніх в зв"язку з кризою(на "бабців" з глухих сіл з доходами в цифрі "0" фірма,як я писав,розрахунок не робить,хоча тепер і вони зможуть купити цей тюнер якщо захочуть кращої якості). :2funny:
Зараз додати Mpeg4 привело би до подорожчання тюнеру і це стало би неприйнятним для цієї цінової категорії.
В майбутньому з"явиться більший попит в даної категорії населення--такий тюнер вийде,тим більше запроектувати його не буде важко,бо як я писав,це повністю власна розробка фірми.
--- Цитата: slavon від 08:06:04, 21 Жовтня 2010 ---
Що ж стосується нового С9 то приймач звичайно за технічними характеристиками крутий, але це по ціну буде скоріш верхній ціновий діапазон, бо С8 коштує 440$, а цей С9 буде коштувати на рівні Дріма 800 (оригіналу) доларів так 600, а може більше.
--- End quote ---
На це тобі відповів Кореєць.
--- Цитата: slavon від 08:06:04, 21 Жовтня 2010 ---Де СС аналог Ортона Х403ХД чи Аріва 100/200 ???
Де комбіновані приймачи від СС на зразок Ортона ТС 9600ХД чи Skygate HD-PLUS - DVB-S2/DVB-T ???????
Висновок: представлена та наявна на сьогодні лінійна приймачів в ТМ Опенбокс зовсім не представлена DVB-S2/mpeg4 приймачами нижнього цінового діапазону, також в компанії СС не має моделей комбінованих приймачів DVB-S2/mpeg4 & DVB-T (DVB-C) нижчого і середнього класу. Як на мене це досить сумно - бо в конкурентів таких моделей більш ніж достатньо. Розробкою даного класу приймачів треба було займатись ще 1-2 роки тому. Сумно панове !!! ca.,
--- End quote ---
ОпенS5 це апарат DVB/S2 нижчого цінового діапазону.
Поки що так,бо здешевити,означає втратити якість.
Це не виключено в подальшому.
Навігація
Go to full version