Приймачі DVB-S/S2 > Openbox

Торгова марка "Опенбокс" - все що ви про неї думаєте... обговорення.

<< < (3/17) > >>

carder:
Для бабців з доходом як ви написали 0, ОРТОН 4100с іто дорого ви хоть думайте що кажете!

Вони ніколи собі цього не зможуть дозволити. *-I

slavon:
Я взагалі не розумію для чого СС випустили цей С1, не розумію хоч вбийте мене...
Якщо для шарінгу як конкурента Дріму 500С китайському, то це як на мене не дуже вдала ідея. приймач такого класу як С1 потрібно було випускати ще років 2-3 назад, замість лінійки Х5х0 - тоді б це була бомба. А зараз не бачу жодного сенсу.

Astronomy:
"Умом росію не понять" так і тут ,зате поросилали своїх шпіонів по різних форумах на нашому теж присутній ,які розказують казочки діда панаса, про їхні розробки і технології !яким не має рівних в світі,оце їхня політика

satfanrv:

--- Цитата: carder від 12:03:57, 21 Жовтня 2010 ---Для бабців з доходом як ви написали 0, ОРТОН 4100с іто дорого ви хоть думайте що кажете!

Вони ніколи собі цього не зможуть дозволити. *-I

--- End quote ---
Так і не потрібно,хто заставляє :-Р

satfanrv:

--- Цитата: Astronomy від 12:58:19, 21 Жовтня 2010 ---"Умом росію не понять" так і тут ,зате поросилали своїх шпіонів по різних форумах на нашому теж присутній ,які розказують казочки діда панаса, про їхні розробки і технології !яким не має рівних в світі,оце їхня політика

--- End quote ---

Круто сказано--"шпіон","піарщик"...
 :2funny:
"Одна домашня тваринка" гавкає -- караван іде. ca.,
Як би дехто не хоронив,але,але... :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version