Приймачі DVB-S/S2 > Енігма ( Enigma)
Обговорення іміджу PB-2xI-ENIGMA
andrey:
вибачайте але мушу запитати я не дуже поняв як перезагружати емулятор раніше писало по простішому менше всяких було настройок а тут я нічого не понімаю і ще я в попередньому запитанні запитував емуляторів стоїть аж 6 штук стоїть camd camd2 cs2 mgcamd newcs-camd2
newcs-camd2-cs2 можливо які не потрібні то можна стерти ... і ще по поводу того щоб можна було переглядати премеру що робити. ще пишуть що новий мжкамд на ТПС вийшов там пишуть що ще треба щось прописати а куди треба підкажіть будьласка...
andrey:
а в мене айпі вийшов 192.168.0.2
щоб зробити перезагрузку ему то треба довше потримати синю кнопку на пульту та зробити camd-reset...??? так... а що таке Emu Management ( я так думаю що це якісь настройки для ему) там ще є save emu / save ucode / Em info для чого і за що відповідають ті кнопки... і ще хотів запитати на амосі повинні працювати канали з пакету хюнгарі ( можливо не правиль написав вибачайте)... і ще в мене стоїть аж 6 емуляторів непотрібні можна стирати чи ні...
Плагіни: що з них кожен робить де про це можна почитати...
-tuxcomander
-satfinder...
ще ви пишете що мжкамд 1.23 показує премеру ТПС то ви новий файл виклали з тим новим мжкамдом...???(маю на увазы цылий ымыдж) як що я замыню на новий мжкамд 1.23 щось мены ще в якихось файлах треба добавляти... буду дуже вдячний за выдповыдь...
bodyan:
--- Цитата: andreytm;9997 ---
Плагіни: що з них кожен робить де про це можна почитати...
-tuxcomander
-satfinder...
--- End quote ---
Андрій не варто загладати тільки до однієї теми, тут ще й інші, які створені, якраз для Вас.
Тема плагінів
--- Цитата: andreytm;9997 ---ще ви пишете що мжкамд 1.23 показує премеру ТПС то ви новий файл виклали з тим новим мжкамдом...???(маю на увазы цылий ымыдж) як що я замыню на новий мжкамд 1.23 щось мены ще в якихось файлах треба добавляти... буду дуже вдячний за выдповыдь...
--- End quote ---
Якщо написано, що все Ок значить все Ок і непотребує Вашого втручання.:)
--- Цитата: andreytm;9997 ---щоб зробити перезагрузку ему то треба довше потримати синю кнопку на пульту та зробити camd-reset...??? так...
--- End quote ---
Щодо перезавнтаження ЕМУ, Ви все правильно зрозуміли. Менеджера ЕМУ, то тут Ви маєте змогу вибрати безпосереднеьо Емулятор, отримати інформацію про нього...
Боюсь, чогось лишнього написати, а то Ви чогось уткнете, що понесе знову купу лишніх очевидних запитань:D
ioan:
Так і не вдалось прошити мій 600-тий по мережі,прийшлось поступити іншим чином,закинув імідж в папку temp,перейменував його в root.cramfs, тоді в настройках вибрав ручне оновлення,ну а дальше по підказках,дочекавсь пока тюнер не запропонував перегрузитись,нажав ок і все.Лишилось навести порядок з папками фаворитів і дісеками
andrey:
підкажіть що означають ці написи ( поставив ту нову енігму 5.0.4) що виклав БОДЯ вище )) інфо панель як переключаеш канал то внизу пише Device:root size:7.8M Free:380.0 K used:7.4M sі в кінці полоска 95%. це можливо про память тюнера що повна 7 мегабайт а осталося 380 кілобайт так я правильно зрозумів... якщо 380 кілобайт осталося то не замало буде можливо щось стерти чи і так буде працювати...
Навігація
Go to full version