Приймачі DVB-S/S2 > Енігма ( Enigma)

Обговорення іміджу PB-2xI-ENIGMA

(1/12) > >>

caver:
Сьогодні я теж спробував підібрати заміну старому нейтрино. Запропонована Вами версія мені сподобалась. Але у мене конвертори підімкнені на інші входи перемикача і змінювати комутацію мені б не хотілось. Коли я замінив в налаштуваннях антени номери входів і назви супутників, то у мене стали недоступні деяки програми (HB_13) з ваших фаворитів. у мене така нумерація   Хотбірд_13 W4_36 Сіріус_2,3 Амос_4
Чи існує редактор букетів чи потрібно пересканувати супутники і створити свої фаворити?
Дякую

vic:
Тут у вас проблема не в нумерації входів,а в зміщенні частот ВЧ блок вашого тюнера-конвертора..єдине що може спасти -ще раз пересканувати пакети,котрі у вас "не йдуть"..підібравши зміщення на плюс чи мінус ..

Astronomy:
Це Дбокс і тут така проблема  конвертора грають важливу роль при Енігмі і при нетріно! вони затачуються під конвертора( це провірено на багатьох приймачах) В МЕНЕ нЕЙТРІНО УЖЕ СТОЇТЬ ПІВ РОКУ і жодних проблем  поставвиш на інший конвертор і починається гімарой! В енігмі теж наблюдається така сама біда (було провірено на трьох тюнерах)
але це того стоїть !!!

Astronomy:
Ще добавлю хотя я фанат Нейтріно( я все відстроїв що практично мало вішається) но Енігма переплюнула всі мої сподівання!

Astronomy:
llpit!що нового в іміджі???

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version