Приймачі DVB-S/S2 > Енігма ( Enigma)

Обговорення іміджу PB-2xI-ENIGMA

<< < (2/12) > >>

ioan:
Nokia Dbox2 Avia 500.прошився без проблем,все працює гарно А от сьгодні попав до мене мій колишній Nokia Dbox2 Avia 600.і щось не хоче шитись- хіба для нього потрібний інший? я вже щось призабув.

vic:
Так само шиється-один до одного..єдиний ньюанс-трохи "важче" авіа600 конектиться..незнаю чому але в мене завжди шився складніше-приходилось підключати його напряму,а не через свіч(напряму-потрібен тоді кабель кросовер!!!)...пробуй багато раз -з першого може не піти..можеш провірити чи пінгується даний тюнер?

andrey:
поставив сьогодні  PB-2xI-ENIGMA-JFFS2-ONLY_V_5.0.3  вроді би все вийшло добре  але тепер маю пару питань допоможіть розібратися що і для чого там в папках знаходиться  в папці bin я так зрозуміс стоять емулятори  то значить в подальшому їх там і треба міняти на новіші...???
і ще їх аж 6 штук стоїть camd  camd2  cs2   mgcamd   newcs-camd2  
 newcs-camd2-cs2      можливо які не потрібні то можна стерти ... і як на пульті продивитися який емулятор  зробити сброс ему  раніше в мене була синя кнопка а зараз не можу знайти яка...  я  хочк попросити в кого стоїть цей імідж щоб ви поділилися досвідом що там як міняти як настроїти   тут по емуляторах читав що є новий щоб дивитися премеру  підкажіть як в цьому іміджі зробити щоб працювала... і ще вийшов новий мжкамд 1.23  там щось про тпс треба прописати  то куди саме треба прописати...

andrey:
скажіще ще як що я замінив старий ключ на новий я раніше робив в папці var та temp   а тепер я тільки ключі знайшов в папці var  keys   як що їх більше ніде немае то достатньо тільки там буде поміняти чи ще десь в якійсь папці вони знаходяться   як що вже ми замінили на новий ключ то як зробити перезагрузку мжкамда... я вже вроді знайшов як викликати настройки  довго тримати синю кнопку то вискакує вікно  там є телетекст і про емулятори але на англійській мові точно не розбираюся (не хочеться збити чи зробити гірше) зараз на даний час кодовані показують але на амосі не працюють мінімаксхунгарі хотів попробувати поміняти ключ чи що треба зробити...

bodyan:
Щодо редагування ключів: ключі, які можна редагувати знаходяться у папці /var/keys/ у файлі SoftCam.Key. Редагування даного файлу виконується будь-яким текстовим редактором, "Блокнот(Notepad)" наприклад.

Після будь-якого редагування ключів, обовязково необхідно перезавантажити емулятор[/SIZE][/COLOR]
Надіюсь, Ви не запитаєте, а що тут і як з цим для себе Ви повинні самі уже розібратись:)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version