Приймачі DVB-S/S2 > Енігма ( Enigma)
Обговорення іміджу PB-2xI-ENIGMA
bodyan:
Непрофесійна порада @ andreytm
Непригадую де читав, дослівно не памятаю, є така річ:
Інструкція по встановленю:
1. ,,,,,,,,,,,,
2. ,,,,,,,,,,,,
3. ,,,,,,,,,,,,
......
Якщо Ви все зробили, як було описано і у Вас усе працює, тоді
БІЛЬШЕ НІЧОГО НЕ ЧІПАЙТЕ:D
А якщо по суті до в даній прошивці нічого лишнього немає:
mgcamd - для перегляду ТПС-ів, Премєри
CCcam - для шари на мою думку він просто супер
з плагінів також нічого лишнього.
Що Ви зібрались видаляти мені важко уявити.
В принципі є бажання видаляти - вперед
andrey:
та читаю я всякі інструкції просто є деякі нюанси що не розумію і от хочу розібратися але я просканував тільки що всі супутники 4 шт. то дивлюся що я так думаю що це залишилося 340 кілобайт памяті і я вот питаю чи то нормально чи мало того що читав як флешка переповнена то буде пагано працювати тюнер вибачайте мене за (так звані тупі питання) просто ще хотілося почути по поводу прошивки ще щось від когось тому що читав на польському форумі що ця 5.0.4 часто вішаеться і люди вертаються на 5.0.3 тут в тій 5.0.4. вже 9 пунктів меню а в попередній було 10 вот так і виникають запитання і ще тепер в цій 5.0.4 вже емулятор пише по українські але далі настройки то по англійськи...
vic:
Вставлю і своїх 5 ть копійок..
bodyan ..а чим CCcam для шари супер??
Чим він краще від мжкамда?
andrey:
і ще зміни між іміджами також є в тому що в 5.0.3. були 3 гри тільки правда я не знаю тоді скільки вільного місця було а тепер в 5.0.4. ігор немає тоді питання що так займає місце чи так повинно бути скільки допустима норма маю на увазі скільки саме мало може залишитися місця щоб тюнер нормально працював... і як що видалити лишні супутники то місце трохи зявиться чи ні...
підкажіть ще як що я не маю ніякої шари то можна мені видалити того
CCcam а то він займає аж 290 кілобайт чи через нього можна щось переглядати ще стоїть camd2 він займає десь більше 12 кілобойт щось то трохи за мало я так думаю для емулятора і чи потрібний він і для чого є ще якийсь capmtserver займає 8 кілобайт можливо все видалити і оставити один мжкамд...
bodyan:
Відразу скажу про слабкість моєї вагомості, проте. Не знаю як для кого, просто при пропаданні сигналу на каналі(шара) мжкамд требував перезавантаження, чого не скажеш про сссам.
Ну і просто чисто інтуїтивно він мені приємніший.
Щодо польських форумів, там є як думки проти , так і за. Особисто моя - За
Навігація
Go to full version