Автор Тема: Періодично пропадає сигнал з окремих транспондерів на Амосі  (Прочитано 2717 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній mvtlm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 176
  • Рейтинг: +47/-2
Тюнер Овпенбокс-800. Дивна річ: час від часу пропадає сигнал на окремих транспондерах з Амосу. Згодом появляється. Заміна портів дісеку і його самого нічого не дає. Антена і конвертери нормальні, бо інший тюнер працює без проблем. Чи це проблема заліза чи ПЗ? Чи варто перепрошивати тюнер?
« Останнє редагування: 17:30:07, 18 Липень 2010 від mvtlm »

quicki

  • Гість
Друже це в тэбэ конвертор здох тому купляй новий  derisive.gif на базарi  та конвертора в тэбэ мабуть TWIN стоять
« Останнє редагування: 17:45:40, 18 Липень 2010 від quicki »

Відсутній mvtlm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 176
  • Рейтинг: +47/-2
Конвертери у мене звичайні. Але кажу ПЕРІОДИЧНО!! Хвилин 20 немає сигналу, а потім зявляється. Думаю, що якби конвертор здох, то взагалі б не робило.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Пробували підключити приймач до конвертора Amosa навпростець?
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній mvtlm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 176
  • Рейтинг: +47/-2
Ні, але міняв порти дісека, та й сам дісек

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Подібна ситуація і в мене спостерігається конвертори твіни Пауксіс тюнер Дреем 500.Час від часу пропадають трансподери з Сіріуса.На попередньому Фергусоні працювало все бездоганно а з зміною тюнера і дісека відмічаються часові незручності.Кажуть що Дрееми погано співпрацюють з дісеками 6 і більше портовими.Цікаво чи це так насправді?

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2849
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
@mvtlm - Поміняйте місцями головки, наприклад із сіріусу на амос, а з амоса на сіріус.  :) Про результат відпишіться.
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Скажу з власної практики, що опени досить чутливі до дісеків, особливо на твінах. В цьому випадку дісеки потрібно ставити нормальні, а не той шмельц по 1$. :2funny:

Остап, з дрімом ще більша історія з сигналом. Для того апарату все критично, кабель, дісек, головка(LNB)...


Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 587
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
2 mvtlm

у вас осцилятор в конверторі "гуляє"  не держе стабільно  частоту ....  ca.,
бо жара якщо це  зараз так є, або конвертор ватуэ 3 коп за 12 пудів мамалиги ...  O0
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4243
  • Рейтинг: +5054/-59
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Цитувати
Скажу з власної практики, що опени досить чутливі до дісеків, особливо на твінах. В цьому випадку дісеки потрібно ставити нормальні, а не той шмельц по 1$.
Вчора на власні практиці пересвідчився що всякий китайський шмелц типу Глобо 4100С з іншим "найкращим" шмельцом (кабель, дісік, головки) працює досить погано, а на Опені Х540 - все ОК  :2funny: ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Славік, ми говоримо про стару серію опенів 800, та можливо що то якийсь китаєць...

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4243
  • Рейтинг: +5054/-59
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Не знаю, як на рахунок китайців, я їх ніколи не ставив, а Оригінальні Опени 8 і 5 лінійки працюють добре навіть зі шмельцом по 5 коп  :2funny:
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній mvtlm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 176
  • Рейтинг: +47/-2
Овпен мій оригінал. Уже четвертий рік працює без проблем. Схиляюсь до думки romireb, можливо це справді від тої дикої спеки, бо раніше такого не помічалось. Попробую інший конвертор, але хочу вибрати час, коли знову сигнал пропаде, бо зараз в нормі. А пропадає тільки на одному-двох траснспондерах, хоч на інших як і має бути 80-85%.

Відсутній oleg_lezha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 250
  • Рейтинг: +258/-0
В мене така ж трабла.Прорпадає на деякий час сигнал на Amos (транспондер NEWS 24 ).Через спеку мабуть.
4W+4.8E+13E+36E+75E
uClan B6 FullHD Metal,Orton 4160CX+,Strong4402(2Mb)

 

Golden Interstar DSR-7800CRCI Premium сигнал є , канали не прописує

Автор andre33Розділ Golden Interstar

Відповідей: 5
Переглядів: 3691
Остання відповідь 13:11:41, 14 Серпень 2014
від Арчи®
роздати сигнал один HDMI від тюнера на дві плазми

Автор andre33Розділ Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Відповідей: 5
Переглядів: 1442
Остання відповідь 06:12:52, 17 Вересень 2011
від loza77
Графічне меню і сигнал присутні, відсутні відео/аудіо сигнали

Автор bodyanРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 3184
Остання відповідь 08:35:35, 06 Листопад 2016
від tosat
Golden Interstar DSR-8001 LM1 - дьоргається сигнал !

Автор radiohamРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 4
Переглядів: 770
Остання відповідь 20:19:06, 08 Грудень 2008
від M1sha
Openbox X-800 сипе картинку і зникае сигнал. Допоможіть!!!

Автор serg1973Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 21
Переглядів: 4024
Остання відповідь 14:27:24, 04 Жовтень 2009
від Razvedka