Автор Тема: Digital 4100  (Прочитано 1057 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Uzhgorod

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 49
  • Рейтинг: +37/-0
Digital 4100
« : 11:33:47, 26 Травень 2010 »
                                                                                 Доброго дня.
Прошу допомоги. Приніс сусід Digital 4100 щоб добавити каналів. Пробую сканувати Аmos 11388, транспондер сканується і припусуються канали а замість назви Абра катабра. Розібрав, поміняв вздуті кондери С13, С15, С17, С19, тюнер після заміни кондерів попрацював 5 хв  і почав тратити сигнал. Поміняв вхідний конденсатор 470/400В, тюнер не запустився. Підкинув робочий блок живлення, пробую сканувати Сіріус а канали приписуються з Хотбірда в настройках дайсіка Сіріуса вказаний порт Хотбірда, пробую міняти порт а сигналу нема.

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 661
  • Рейтинг: +1214/-7
Digital 4100
« Відповідь #1 : 11:44:47, 26 Травень 2010 »
Перезалий настройки з компа ,перед цим скинь налаштування на заводські
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній Uzhgorod

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 49
  • Рейтинг: +37/-0
Digital 4100
« Відповідь #2 : 12:06:27, 26 Травень 2010 »
Дякую. Попробую. *-I

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1572/-0
Digital 4100
« Відповідь #3 : 12:20:41, 26 Травень 2010 »
Напруга живлення LNB в верт/гор поляризації під навантаженням яка? Заміряти на жовтому термозапобіжнику/бажано напругу порівняти на обох кінцях RT1/.
« Останнє редагування: 12:23:36, 26 Травень 2010 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2905
  • Рейтинг: +2904/-13
Digital 4100
« Відповідь #4 : 16:43:45, 26 Травень 2010 »
Перепрошити потрібно !!!
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній ora11

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +3/-0
Digital 4100
« Відповідь #5 : 13:18:21, 16 Липень 2010 »
Хлопаки доброго дня!!! Зайшов в кут з одним тюнером. Дефект-не світиться індикація,хоча при включенні
індикатор мигає три рази а далі глухо.Перевірив БЖ-норма,підкидав інший-те саме.Пробував перишивати
з тюнера на тюнер шиється,Далі незнаю до чого вчипитися.Десь прочитав щото може бути кварц.Може в когось таке було.На перед дякую.
В державі не державною мовою мають право розмовляти:гість,невільник,окупант.
                                                                 К.Маркс

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 188
  • Рейтинг: +182/-3
  • ^)
Digital 4100
« Відповідь #6 : 14:00:04, 16 Липень 2010 »
якщо тюнер шиється то вже кварц працює- зоображення є на телевізлорі? може то сама передня панель не працює? підставляли іншу?
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Відсутній ora11

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +3/-0
Digital 4100
« Відповідь #7 : 14:05:04, 16 Липень 2010 »
зображення немає,а панель підставляв
В державі не державною мовою мають право розмовляти:гість,невільник,окупант.
                                                                 К.Маркс

Відсутній ora11

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +3/-0
Digital 4100
« Відповідь #8 : 08:44:31, 19 Липень 2010 »
Хлопці може в когось ще якась є думка дуже треба
В державі не державною мовою мають право розмовляти:гість,невільник,окупант.
                                                                 К.Маркс

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3002
  • Рейтинг: +3750/-0
Digital 4100
« Відповідь #9 : 10:06:59, 19 Липень 2010 »
Хлопці може в когось ще якась є думка дуже треба
Тюнер не після грому? :2funny: Для початку підчепи джитаг і пробуй залити дамп,а потім його зчитати і звірити. Другий з варіантів правдоподібніший - оперативка. Для початку тобі вистарчить...

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3472
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Digital 4100
« Відповідь #10 : 11:55:18, 19 Липень 2010 »
Хлопаки доброго дня!!! Зайшов в кут з одним тюнером. Дефект-не світиться індикація,хоча при включенні
індикатор мигає три рази а далі глухо.

Переший ЖТАГом, і дай відповідь. Схоже, шо лише ЖТАГ врятує батька рос. демократії  :2funny:
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 661
  • Рейтинг: +1214/-7
Digital 4100
« Відповідь #11 : 12:41:33, 19 Липень 2010 »
Причім тут джитаг ,якщо рес прошивається ?думаю ,там проблема в процесорі
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1572/-0
Digital 4100
« Відповідь #12 : 14:42:49, 19 Липень 2010 »
5 вольт є в наявності на лицевій панелі?
PS:Щоб перевірити флеш та ОЗУ-копіюєм дамп з робочого приймача в неробочий.Далі в робочому витираєм канали.А потім з неробочого копіюєм в робочий приймач.Якщо на робочому появится список каналів-то флеш та ОЗУ робочі.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3002
  • Рейтинг: +3750/-0
Digital 4100
« Відповідь #13 : 14:59:21, 19 Липень 2010 »
Чесно, но я вражений від таких дописів: -не стартує, блимає дисплей, нулі, БЖ робочий бо електроліти цілі і т.д. і т.п.
Вміти перепаяти конденсатори в БЖ, це не означає бути майстром і всім про це розказувати. :-Р
Та на форумі давно є схема до того глобо. Але її потрібно вміти читати, мати елементарні знання по принципу роботи сат.тюнера. А саме більше вражає: БЖ перевірив а тюнер блимне і не включається?! :o O0 :2funny: Кварц, флешка, оперативка не обов"язково, що проблема у них. Там навіть проблема може бути банальною-стабілізатор 1117, який живить ядро проца міг вилетіти, вхідний блок(тюнер) міг вилетіти і просаджує напругу з 3.3 до 2.7-2.9 вольта і т.д. Якщо уважно придивитись до мат плати, то можна побачити, що на ній є ще багато деталей в SMD-корпусах(конденсатори,транзистори,опора), а вони теж виходять з ладу.
« Останнє редагування: 15:02:43, 19 Липень 2010 від Android-80 »

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 12766
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 3201
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Партiя Eurosky 4100 та Sky Prime не дружить з новими дicеками

Автор kovallРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 6
Переглядів: 2625
Остання відповідь 20:48:47, 05 Жовтень 2011
від валера
Tiger Х100 HD Dolby Digital AC3 - прошивка, список каналів, ключі

Автор СлаваУкраїніРозділ Tiger

Відповідей: 10
Переглядів: 16360
Остання відповідь 07:19:54, 08 Січень 2019
від basaraba
Ремонт БЖ Digital Satellite Receiver 4100C на ШІМ Viper 32A.

Автор ДжонсонРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 4
Переглядів: 2409
Остання відповідь 16:56:53, 05 Травень 2018
від Джонсон