Автор Тема: Партiя Eurosky 4100 та Sky Prime не дружить з новими дicеками  (Прочитано 2295 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 346
  • Рейтинг: +337/-5
  • я
партiя 4100 не дружить з новими дicеками (ортон в корпусi та винквест), а на старих все ок у кого було подiбне!!

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Партiя Eurosky 4100 та Sky Prime не дружить з новими дicеками
« Відповідь #1 : 12:12:51, 05 Жовтень 2011 »
так ходють плітки що в 4100 взагалі вч блочки лайно (перше що не хоче показувати це ОРТ) і такого добра два вагони приїхало.

Відсутній валера

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +454/-7
  • пірат саттв
Партiя Eurosky 4100 та Sky Prime не дружить з новими дicеками
« Відповідь #2 : 13:10:28, 05 Жовтень 2011 »
партiя 4100 не дружить з новими дicеками (ортон в корпусi та винквест), а на старих все ок у кого було подiбне!!
проблема в напрузі тюнера( получається не хватає напруги для переключення дісека),в цьому випадку використовую дісеки евроскай,а краще всього не звязуватись з подібним г...мном

Відсутній valik55

  • Спонсор
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 179
  • Рейтинг: +80/-0
Партiя Eurosky 4100 та Sky Prime не дружить з новими дicеками
« Відповідь #3 : 14:57:28, 05 Жовтень 2011 »
з напругою там все ок , там просто другий вч блок стоїть і затого вся проблема
80673097415

Відсутній miko

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 259
  • Рейтинг: +331/-9
Партiя Eurosky 4100 та Sky Prime не дружить з новими дicеками
« Відповідь #4 : 16:01:38, 05 Жовтень 2011 »
з напругою там все ок , там просто другий вч блок стоїть і затого вся проблема
причому вч блок до дісека?

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Партiя Eurosky 4100 та Sky Prime не дружить з новими дicеками
« Відповідь #5 : 16:58:05, 05 Жовтень 2011 »
невірно виразився, слід враховувати що мова йде про вхідний вч блок, а то шо  вч то вч модулятор.  якщо таки не працює Хотбірд із головками пауксіс то товариш сказав ,що все досить просто Євроскаї тра ставити на Хотбірд і запрацює.
« Останнє редагування: 17:02:47, 05 Жовтень 2011 від Ankl »

Відсутній валера

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +454/-7
  • пірат саттв
Партiя Eurosky 4100 та Sky Prime не дружить з новими дicеками
« Відповідь #6 : 20:48:47, 05 Жовтень 2011 »
з напругою там все ок , там просто другий вч блок стоїть і затого вся проблема
міряв напругу на цьому тюнері і на якому все ок різниця в 2,5-3вольта, інших розбіжностей не знайшов, далі не розбирався бо це лайно цього не варте :)

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 10240
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Така проблема: в тюнерах Eurosky (2 штуки) немає сигналу з антени.

Автор OgirokРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 21
Переглядів: 13037
Остання відповідь 12:22:42, 17 Лютий 2015
від iva3
Eurosky DVB-8004 SUPER нема сигналу, не виходить з меню

Автор AlucardРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 9
Переглядів: 1655
Остання відповідь 08:23:34, 27 Лютий 2011
від Alucard
Куплю пульти оптом Eurosat,eurosky Dvb-8004 [SAT]

Автор jastin11Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2032
Остання відповідь 10:56:48, 11 Квітень 2012
від jastin11
EuroSat (Eurosky DVB-8004) - нова флеш - 36VF1601C

Автор OgirokРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 15
Переглядів: 4958
Остання відповідь 20:10:39, 28 Грудень 2007
від slav0n