Автор Тема: Globo 7010A. Відсутній сигнал.  (Прочитано 10553 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній shkodnik

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 58
  • Рейтинг: +18/-0
Globo 7010A. Відсутній сигнал.
« : 11:47:40, 27 Квітень 2010 »
Globo 7010A plus нема сигналу амос і хотбірд.сіріус робить.в чому проблема

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Globo 7010A. Відсутній сигнал.
« Відповідь #1 : 11:54:07, 27 Квітень 2010 »
Які дії ви виконали для визначення можливої причини даної проблеми?

Відсутній shkodnik

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 58
  • Рейтинг: +18/-0
Globo 7010A. Відсутній сигнал.
« Відповідь #2 : 11:57:35, 27 Квітень 2010 »
перепаяв всі кондюки на 3,3і5,5 нічого не змінилося

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1955
  • Рейтинг: +3084/-0
Globo 7010A. Відсутній сигнал.
« Відповідь #3 : 12:03:51, 27 Квітень 2010 »
Як це зрозуміти Globo 7010A plus нема сигналу амос і хотбірд.сіріус робить.
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Globo 7010A. Відсутній сигнал.
« Відповідь #4 : 13:15:32, 27 Квітень 2010 »
На даному обладнанню/тарілці/ перевірявся другий приймач?
« Останнє редагування: 13:56:31, 27 Квітень 2010 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Globo 7010A. Відсутній сигнал.
« Відповідь #5 : 14:03:15, 27 Квітень 2010 »
Globo 7010A plus нема сигналу амос і хотбірд.сіріус робить.в чому проблема
Якщо проблема тільки в ресі треба дописавати "антена справна",а то гадай що у вас там...Як писав Андрої-80-"телепати у відпустці" derisive.gif

Відсутній borriss

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +0/-0
Globo 7010A. Відсутній сигнал.
« Відповідь #6 : 16:40:26, 20 Липень 2010 »
Проблема з Globo-7010A.Пропав сигнал на всiх супутниках.Тарiлка робоча-другий тюнер працюе.Напруги на блоцi живлення в нормi.Напруга на головку-13 i 18 вольт в нормi.Перепрошиваеться на пульт реагуе.На переднiм табло тюнера горять цифри в пiвнакала.Але нi одного спутника не бачить-слабий сигнал або немае зовсiм.Я думаю що вх .тюнер не працюе.Може хто щось пiдкаже.Буду дуже вдячний.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Globo 7010A. Відсутній сигнал.
« Відповідь #7 : 19:40:26, 20 Липень 2010 »
Чи  замірялась напруга на живлення LNB під навантаженням?
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній borriss

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +0/-0
Globo 7010A. Відсутній сигнал.
« Відповідь #8 : 17:00:59, 21 Липень 2010 »
Замiряв без головки.Я перепаяв LM317 .Так що вона нi причом-бо не помогло.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Globo 7010A. Відсутній сигнал.
« Відповідь #9 : 19:38:10, 21 Липень 2010 »
Так заміряйте з "головкою". Бажано на обох кінцях PT1/термозапобіжник біля LM317/.Якщо норма-то заміряти напругу 3.3v живлення вхідного блочка/див.схему/.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній search

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 92
  • Рейтинг: +257/-0
Globo 7010A. Відсутній сигнал.
« Відповідь #10 : 07:34:31, 22 Липень 2010 »
borriss,поміряй напругу 5 В.При заниженій 5В живлення селектора недостатне(3,3 В ) і сигнала не буде.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Globo 7010A. Відсутній сигнал.
« Відповідь #11 : 10:06:39, 22 Липень 2010 »
.....На переднiм табло тюнера горять цифри в пiвнакала.....
Занижена напруга...Я б почав з 100мкф 400В(Заміряйте на ньому напругу якщо набагато менще 300В-то міняйте)...Сам спочатку не повірив що більшість проблем у ньму...але тепер починаю з нього ремонт(звісно чкщо немає вздутих конденсаторів)..Ну і звісно треба міняти конденсатор по 3,3в (навіть якщо візуально нормальний).
« Останнє редагування: 10:11:22, 22 Липень 2010 від zloj vitos »

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Globo 7010A. Відсутній сигнал.
« Відповідь #12 : 10:41:14, 22 Липень 2010 »
Напруги на блоцi живлення в нормi.
Норма-так норма.Конкретних цифр нема.Хоча припускаю,що тмяне табло-це результат пилюки чи потьмяніння пластмаси лицевої пластмаси.Або є ще хиба/напрклд. занижено 5 вольт/.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній borriss

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +0/-0
Globo 7010A. Відсутній сигнал.
« Відповідь #13 : 11:41:18, 23 Липень 2010 »
Дякую Всим хто вiдгукнувся.Сьогоднi все перевiрю.Вечером вilпишусь.

Відсутній borriss

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +0/-0
Globo 7010A. Відсутній сигнал.
« Відповідь #14 : 14:55:14, 27 Липень 2010 »
Вибачаюсь не було часу .Сьогоднi все перевiрив -всi напруги в нормi-3.3 в  5.1в  12в.На конденсаторi 47-400в=500в.Замiнив всi конденсатори по 3в   5в  i 12в.Все запрацювало.Так що я думаю що форма напруги якоiсь була не в нормi.Нажаль не було чим подивитись (осцилограф забрали ).Ще раз дякую всiм за пiдсказки.

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7290
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2641
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2835
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5387
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1244
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh