Автор Тема: GLOBO 7010A нема сигналу  (Прочитано 1489 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній SergeyS

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 93
  • Рейтинг: +401/-1
  • Не все то пиво, що жовте кольором і піниться
GLOBO 7010A нема сигналу
« : 16:38:14, 19 Квітень 2010 »
Вітаю! Потрапив мені до рук такий от тюнер. Вмикається, все світиться, табло в нормі, пульта слухається. Але скрізь "Нема сигналу". Що характерно, нема не тільки полоски якості, а навіть рівня сигналу. Точніше Рівень - 11, Якість - 0. Ось десь так.... Пробував перепрошити - результат той же. БЖ в нормі, напруги в нормі. Які будуть міркування? Куди копати?

Відсутній search

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 92
  • Рейтинг: +257/-0
GLOBO 7010A нема сигналу
« Відповідь #1 : 17:08:31, 19 Квітень 2010 »
А які напруги на антеному вході?

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3002
  • Рейтинг: +3750/-0
GLOBO 7010A нема сигналу
« Відповідь #2 : 17:27:47, 19 Квітень 2010 »
А які напруги на антеному вході?

Так хлопака ж дав змістовну відповідь, що в нормі :2funny:

БЖ в нормі, напруги в нормі. Які будуть міркування?

Хоча, я сам не в"їхав - БЖ в нормі, напруги в нормі?! :o Блок живлення то зрозуміло, а решта які напруги? Живлення ядра, флешки? :2funny:

ЗІ. Шановні екстрасенси, прохання писати про Ваші проблеми більш змістовніше, щоб Вам дали нормальну пораду!!!

Відсутній SergeyS

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 93
  • Рейтинг: +401/-1
  • Не все то пиво, що жовте кольором і піниться
GLOBO 7010A нема сигналу
« Відповідь #3 : 20:56:32, 19 Квітень 2010 »
Хм... Соррі за неповну інфу.... Знаю, що сильно "продвинуті" спеціалісти полюбляють заганяти про екстрасенсів та іншу лабуду... Ніби самі прям "звідти" вилізли зі знанням усіх напруг та інших параметрів і зроду в житті не помилялися.....
 Тепер по темі: напруги
 3,3V - 3,22
 5V - 5,12
 12V - 12,87
 24V - 23,6
 30V - 29,3

на LNB IN наміряв аж.... 0,03

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3002
  • Рейтинг: +3750/-0
GLOBO 7010A нема сигналу
« Відповідь #4 : 21:02:28, 19 Квітень 2010 »
Ну а тепер поміряй напруги на LM317...

Відсутній SergeyS

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 93
  • Рейтинг: +401/-1
  • Не все то пиво, що жовте кольором і піниться
GLOBO 7010A нема сигналу
« Відповідь #5 : 21:34:27, 19 Квітень 2010 »
Я дико вибачаюся, але підскажіть будь  ласка, де цю LM317 шукати?

Всю плату тюнера з лупою облазив - не знайшов нічого з 317...

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1132
  • Рейтинг: +1753/-2
  • Lemberg
GLOBO 7010A нема сигналу
« Відповідь #6 : 03:54:08, 20 Квітень 2010 »
таке чорне з 3 ногами на радіаторі в районі ВЧ блоку стоїть

Відсутній bogdanbg

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +2/-0
GLOBO 7010A нема сигналу
« Відповідь #7 : 06:52:22, 20 Квітень 2010 »
Перевірте в меню інсталяції чи не виключено живлення головок
бо в 4100с це можливо а 7010а під руками немає.

Відсутній SergeyS

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 93
  • Рейтинг: +401/-1
  • Не все то пиво, що жовте кольором і піниться
GLOBO 7010A нема сигналу
« Відповідь #8 : 16:27:02, 20 Квітень 2010 »
Так і не знайшов я тієї 317. Єдине, що підходить за описаними признаками, біля ВЧ блоку, на трьох ногах, але без тепловідводу, мікросхема LD33. Дядько гугль каже, що це теж стабілізатор-регулятор постійної напруги. Зробив на ній заміри, отримав 5,1В та 3,2В. Мені щоправда це мало про що говорить... Наскільки я розумію - з нею все добре (якщо помиляюся - поправте).
http://slil.ru/28989237
Ось так приблизно вона виглядить

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1455
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
GLOBO 7010A нема сигналу
« Відповідь #9 : 16:49:19, 20 Квітень 2010 »
віднеси краще до майстра який зробить все за 15 хв..  :)
І ще на майбутнє для всіх новачків: ніколи не беріться за таку роботу, що вам не по силах... :2funny:
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній search

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 92
  • Рейтинг: +257/-0
GLOBO 7010A нема сигналу
« Відповідь #10 : 17:12:42, 20 Квітень 2010 »
Всю плату тюнера з лупою облазив - не знайшов нічого з 317...
  Це на зразок "А я слона и не приметил" .На платі позначено як U14.

Відсутній SergeyS

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 93
  • Рейтинг: +401/-1
  • Не все то пиво, що жовте кольором і піниться
GLOBO 7010A нема сигналу
« Відповідь #11 : 17:49:07, 20 Квітень 2010 »
віднеси краще до майстра який зробить все за 15 хв..  :)
І ще на майбутнє для всіх новачків: ніколи не беріться за таку роботу, що вам не по силах... :2funny:
Вибачте, а ви завжди так робите? Якщо там якась "їрунда", яка майстром робиться за 15 хв, то мені самому цікаво дійти до істини і в майбутньому також робити все за 15 хв. Для мене наприклад спершу навіть блок живлення в тюнері був китайською грамотою. Ну не міг я зрозуміти, чому БЖ працює, і напруги всі є - а тюнер не вмикається. Зараз, дякуючи добрим людям і собі любимому  :2funny: з блоками живлення вже на "ти". Не скажу, що лускаю їх як горішки, але уявлення маю і не один десяток тюнерів оживив, причому не лише заміною надутих електролітів. 4 тюнери оживляв жтагом. Учився на своєму YU-MA-TU(читай Глобо 7010), якого сам же і вклав прошивкою з 4100с.... З усього вищесказаного беруся зробити висновок, що не зовсім вже й "пальцем роблений"... Тепер ось зіткнувся з такою проблемою. І логічно, що САМ хочу роздовбати причину. А ви мені такі поради даєте.... Несолідно.... Віднести до майстра - це найкоротший і найпростіший шлях. А хто навпростець ходить - той дома не ночує ))))))

Відсутній SergeyS

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 93
  • Рейтинг: +401/-1
  • Не все то пиво, що жовте кольором і піниться
GLOBO 7010A нема сигналу
« Відповідь #12 : 18:12:00, 20 Квітень 2010 »
Точно, натупив...
Коли розказали про слона - одразу ж знайшов  *oohaa*
Правда в мене вона наз KA317 = LM317
Напруги в неї такі:
1 нога - в залежності від поляризації 18,2 або 13,3 В
2 нога - 19,5 або 14,6
3 нога - 23,3 В незалежно від поляризації

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1132
  • Рейтинг: +1753/-2
  • Lemberg
GLOBO 7010A нема сигналу
« Відповідь #13 : 18:15:08, 20 Квітень 2010 »
на радіаторі стояла ? (радіатор то такий предмет з ребрами для відведення тепла)

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3472
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
GLOBO 7010A нема сигналу
« Відповідь #14 : 19:12:16, 20 Квітень 2010 »
То перевір ще й термозапобіжник, деталька жовтого кольору десь біля вхідного блоку, на вигляд як конденсатор, на двох ніжках, може він в обриві, можна на перший раз кинути дротяну перемичку...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 9037
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 3717
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 3680
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 6358
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
Софти(Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Globo 4100c

Автор gotsanyukРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 10445
Остання відповідь 09:38:37, 29 Липень 2015
від bodyan