Автор Тема: Інтер+  (Прочитано 2525 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній iv_dvoj

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +0/-0
Інтер+
« : 17:19:32, 02 Квітень 2010 »
На Globo вводжу CAID 2600, ID 000009, Freg 10889 ключ - xxxxxxxxxxxxxxx і нічого не показує. В чому причина?
то шо ключ всім відомий,ще не означає що його треба світити.Правила для кого писані?
« Останнє редагування: 16:47:55, 03 Квітень 2010 від ioan »

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Інтер+
« Відповідь #1 : 17:25:16, 02 Квітень 2010 »
На Globo вводжу CAID 2600, ID 000009, Freg 10889 ключ - 1234Аас00 1234ас00 і нічого не показує. В чому причина?
Можливо, що частота відрізняється, може 10890, 10891.
Раджу вводити ключі простіше, це реалізовано на останніх прошивках. Стаїш на каналі, до якого потрібно ввести ключ, тиснеш Info, потім червону, вводиш ключ, тиснеш О.К., перемикаєш на інший канал, після чого потрібний канал відкривається. Удачі. ca.,

Відсутній seriy

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 171
  • Рейтинг: +132/-0
Інтер+
« Відповідь #2 : 18:37:47, 02 Квітень 2010 »
Причина може бути і в тому що треба ввести не нулі а контрольну суму.Сьогодні в мене була така проблема з Globo 7010CR.

Відсутній bogdanbg

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +2/-0
Інтер+
« Відповідь #3 : 19:21:36, 02 Квітень 2010 »
Контрольна сума потрібна для CLOBO 7010CR/CX для інших не потрібна.Попробуйте просканувати ще раз трансподер або витерти Інтер+ і просканувати трансподер і повинно піти.

Відсутній beretta_rez

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 21
  • Рейтинг: +26/-1
Інтер+
« Відповідь #4 : 08:00:19, 03 Квітень 2010 »
а може спробуй замість нулів ввести f2

Відсутній oleh61

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1042
  • Рейтинг: +829/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
Інтер+
« Відповідь #5 : 09:06:30, 03 Квітень 2010 »
так же - F2  це і є контрольна сума  :)
GI 8180 ! Samsung UE40J ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+31.5Е+36E+9Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SSD 120G ;Samsung(23")

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
Інтер+
« Відповідь #6 : 13:16:53, 03 Квітень 2010 »
Прошивку постав іншу - свіжішу !!!!!!
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
Інтер+
« Відповідь #7 : 21:08:39, 03 Квітень 2010 »
Можливо попробуй поудаляти лишні ключі, інколи допомогає.

 

Обговорення якості телеканалу Інтер HD (Amos 4.0°W)

Автор romirebРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 13
Переглядів: 3480
Остання відповідь 11:29:56, 03 Січень 2011
від andre33
Новий пакет Інтер на Amos 2, 4.0°W

Автор DVBDSNРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 105
Переглядів: 17015
Остання відповідь 21:13:12, 18 Грудень 2009
від vitasg24
Не відкривається інтер на 10889

Автор postullatРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 5
Переглядів: 1851
Остання відповідь 17:20:11, 16 Листопад 2009
від bich8
Інтер та НТН на амосі

Автор vlad-starРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 8
Переглядів: 2547
Остання відповідь 17:37:41, 04 Березень 2010
від matwei1970
Інтер на skyon 1300

Автор grekРозділ Skyon, Edision

Відповідей: 1
Переглядів: 1919
Остання відповідь 16:28:14, 27 Травень 2010
від grek